Helemaal goed: contact en levering (afhalen).

Alles heel gemakkelijk en soepel: bestelling plaatsen en ophalen. Heel vriendelijk contact, reageren snel en persoonlijk.

De bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt met een extraatje erbij.

Prima organisatie, snel en vriendelijk.

per email besteld, daar is snel en adequaat gehandeld.

De bestelling werd snel verwerkt. De informatievoorziening daarna was goed. De bestelling was keurig verpakt, bijna als een cadeau. In de doos een persoonlijke touch en een verrassing voor de katten. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Kortom, een uitstekende ervaring.

Mijn hond vindt ze super lekker

Lekkere, gezonde brok!

Super goede service. Ze denken goed met je mee en de mails zijn erg uitgebreid

Geheel naar wens

Prima service, goed advies, meedenkend

Goede informatie en goed product

Snelle reactie op mijn vraag via de mai. Goed product(bandit nierdieet) mijn hond vind het lekker.

Prima ervaring met bestelling

Netjes afgeleverd

Netjes en correcte levering, snel en volgens aangeven in bevestiging.

Website is overzichtelijk, de voorwaarden duidelijk en de levering is correct.

No nonsens, rechttoe rechtan

Via de website heb ik twee producten gekocht. Deze kon ik heel snel ophalen. Ook het ophalen ging prima! Prettige locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid. Ik werd snel geholpen en gewoon rechttoe rechtan kreeg ik wat ik van te voren online gekocht had. Twee punten die voor verbetering vatbaar zijn: 1. Aanbod diepvriesproducten carnibest voor katten. Carnibest heeft meer opties in het assortiment, terwijl Meat & Bones één optie aanbiedt. 2. Diepvriesproduct Bandit (bio) voor katten. Product wordt verkocht als 480 gram maar bij thuiskomst gecontroleerd en dit bleek maar liefst 20 gram(!) minder in de verpakking te zitten, jammer!

Goed assortiment, kundige en vriendelijke mensen.

Groot assortiment vers vlees, kundige en vriendelijk personeel. Vraagt ook naar ervaring van voeding en bij een nieuwe klant zoals ik, waarom je de keuze gemaakt hebt voor type voeding. Prettig contact en behulpzaam.

Geplaatste bestelling was zéér snel klaar!

Bestelling geplaatst vóór de middag. Al heel snel kreeg een berichtje dat de bestelling al klaar lag om op te halen. Super geregeld!

Correcte communicatie en verzorgde aflevering!

Zeer tevreden en blij dat ik een webshop heb gevonden die CarniVoer 2 Go verkoopt. Betrokkenheid bij klant, snelle reactie op vragen. Top, ik kom terug!

Goede service en advies

Persoonlijke advies en fijne mensen.

Altijd zeer tevreden én super service en advies

Ben al zeer lang klant bij Sabine. Altijd zeer tevreden. Maar wat ik bijna nooit doe, heb ik nu gedaan. Een revieuw schrijven.... Nu was onze stabij Joeke al enige tijd niet lekker, en wilde niet eten. Al vele dierenarts bezoekjes gehad. Toen dacht ik.... laat ik Sabine eens mail sturen. Misschien weet zij raad. Nog geen 10 minuten daarna werd ik gebeld door haar. Alles door gesproken en heel fijn gesprek gehad. Super fijn geholpen en mee gedacht!!! Top ga zo door!! Groetjes M en poot van Joeke

Goede service en goed advies

In een telefonisch consult besproken hoe we onze hond die een slechte eter is toch de nodige voedingsstoffen binnen kunnen laten krijgen. Goed advies gekregen en meer inzicht in zijn eetpatroon. De tips werken ook. Ook goede service o.a. bij het reserveren en ophalen. Maar ook voor overleg en meedenken.

Snel en goed

Snelle levering/ophalen. Vriendelijke mensen bij het ophalen van mijn bestelling. Mooie winkel en goed advies. Het is wel allemaal een tikkie duurder dan normale koekjes maar dit is wel kwaliteit. Mijn hond geniet er volop van. Een echte aanrader

Tevreden

Onlangs een bestelling geplaatst. Voor mijn product niet de goedkoopste aanbieder maar wel redelijk in de buurt zodat ikzelf even op kan halen en bezorgkosten bespaar.

Snel, handig en voordelig

Voorheen bestelde ik altijd online bij een andere partij. Ik was in de veronderstelling dit voor een goede prijs te kopen, tot dat ik een keer niet kon wachten op de verzendtijd maar een partij zocht waar je het kan afhalen. De helft goedkoper en sneller in huis!

Top!!

Goed verpakt, mooie porties en de hind wil niets anders meer.

Uitstekend bedrijf!

Uitstekend bedrijf, kwalitatief goede producten, goed verzorgd!

Heel erg tevreden en goede service

's Morgens mijn bestelling geplaatst en dezelfde middag kon ik het al ophalen. Goede service. Ik ben heel erg tevreden en zal jullie ook aanbevelen bij familie/vrienden en kennissen.

Super snelle levering

Ik had gemaild en dezelfde dag lag de diepvries voeding voor de hond al klaar. Zo snel! Top!

Duidelijke site, makkelijk bestellen.

Zie boven!

De Hoge Brug 40