Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde producten! Tot ziens in onze shop!
Ik zocht een bepaald merk hondenbrok wat niet overal te verkrijgen is. Bij jullie dus gevonden!
Blij dat we hebben jullie helpen voor uw hond, wij zijn al jaren verkooppunt van de brokken van Henne Kronch en de overheerlijk bijpassende snacks. Wij zien u graag terug in onze shop! Kunt u iets niet vinden, mail gerust, we helpen u graag.
Mijn honden vinden het vlees super!
Dank voor je beoordeling fijn dat ze ervan genieten, eten hoort ook lekker te zijn. Elke maaltijd weer feest heerlijk!
Vriendelijke mensen, keurig afgehandeld en verpakt. Ik ga zeker weer bestellen, hond blij en baasje ook.
Wat een mooie reactie! Hartelijk dank hiervoor; we zien u graag verschijnen. Mocht u hulp ergens bij nodig hebben dan kunt u ons het beste per email bereiken.
Ik ben alleen niet super tevreden met de tijden waarop je kan afhalen. Ik zou liever eerder in de dag een ophaal tijd zien. Of op twee momenten op de dag. Verder ben ik heel tevreden.
We hebben contact met Janneke opgenomen en wie weet wat de toekomst gaat brengen! In ieder geval zijn wij blij dat ze tevreden is.
Kon mijn hond wegen tijdens het ophalen van de online bestelde brokken . Geweldige service !!
Jazeker onze weegschaal is er voor kleine en grote honden en bereikbaar tijdens onze afhaalmomenten. Sommige honden vinden het gewoon een waar feest om hier te mogen wegen i.p.v. bij de dierenarts! Op onze nieuwe locatie staat de weegschaal er natuurlijk ook weer.
De volgende dag na mijn bestelling was het al klaar om op te halen in de winkel
Indien het op voorraad is (dit is online zichtbaar) is het idd vaak mogelijk dezelfde dag af te halen. Houd echter altijd rekening met 1 - 2 dagen verwerkingstijd, zo kom je niet zonder voeding of snacks te zitten. Bedankt voor de beoordeling en graag tot ziens!
Na het 10 minuten gesprek de producten gelijk aangeschaft. Snelle bezorging met een leuke kleine attentie. Beide honden eten er goed van..... Ben er blij mee!!
Goed dat je doorgestuurd bent door een andere trouwe klant van ons, prettig te lezen dat de honden goed eten en e.e.a. naar alle tevredenheid verloopt! Zijn er vragen dan weet je ons te vinden ;-) we helpen graag.
We hebben nog niet zoveel ervaring want we zijn net pas gestart We vonden het super fijn dat ze uitzoeken wat je voor jou hond het beste kunt nemen Hopelijk slaat het aan
Altijd even afwachten, de tijd geven en overleggen waar nodig! Fijn dat jullie tevreden zijn.
Ik werd heel prettig geholpen door Sabine!
Super dat je deze beoordeling achter gelaten hebt Thijs! Bedankt.
Zeer snelle levering, goed contact en mooie kwalitatieve producten .
Dank voor deze mooie beoordeling Mariska! Communicatie is voor ons zeer belangrijk evenals overleg en samenwerking met de klant. Fijn dat we je van dienst mochten zijn!
Sabine gaf me alle informatie die ik nodig had om voor mijn katten de juiste beslissing te maken. Ze nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en tips te geven over wat ik het beste kan geven en op welke manier.
Heel graag gedaan Denise! We hopen dat je katten er nog lang van mogen genieten, super fijn dat je dit bericht voor ons hebt achter gelaten.
Alles conform afspraak. Producten konden snel afgehaald worden op de aangegeven tijden.
We zijn, al zeggen we het zelf, een betrouwbare leverancier. Communicatie is voor ons zeer belangrijk! Fijn dat je het contact met ons als prettig hebt ervaren, we hopen je vaker te mogen verwelkomen. Zijn er vragen of onduidelijkheden neem contact op per email of via het contact formulier in shop, we reageren z.s.m.
Fijn contact gehad de eerste keer dat ik hier bestelde. Besteld in het weekend, op maandag stond het klaar.
Graag gedaan! Ons streven is altijd na het weekend iedereen op maandag te laten weten wat de status van de bestelling is. In de meeste gevallen is dat idd dat deze dan al klaar staat om afgehaald te worden. We zien je graag terug ;-) tot snel? Zijn er vragen of onduidelijkheden neem contact op per email of via het contact formulier in shop, we reageren z.s.m.
Sabine geeft uitgebreid advies, denkt mee, pook voordat ik er ooit iets gekocht had. Ze heeft niet één “ dit is het goede” of “ zo hhoort het” in haar hoofd maar beweegt mee met hoe de hond reageert en wat jij zelf fijn vind. Super!!!
Samenwerking, samen denken, samen bekijken dat is de kunst. Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Dank!
Zeer goede service. En de katten zijn dol op het kwaliteitsvoer.
Super fijn om te lezen Joris, dank voor het achterlaten van je beoordeling, wij zijn er heel blij mee!
Je krijg goede advies je mag de hond wegen en vriendelijk mensen ook voor de hond
Goed om te lezen, er wordt vaak gebruik gemaakt van de weegschaal! Bedankt voor de beoordeling.
Goeie producten met dito service!
BIg smile aan onze kant, mooi om zo'n beoordeling te krijgen! Dank!
Goede en deskundig advies, altijd brokken voorradig goed bereikbaar
Dank Henk, super om te lezen!
Mijn hondje is kieskeurig iets gevonden wat ze heel lekker vindt gelukkig lekker dichtbij
Wat fijn om te lezen! Dank voor je review!
Er is aandacht voor het voedingsprobleem van mijn hond. Door middel van de juiste vragen te stellen het onderzoeken waar liggen de problemen voor mijn hond etc. Veel tips prettig gesprek
Hartelijk Dank Tiny en graag gedaan. Het zou heel fijn zijn als je mij op de hoogte wilt houden van de voortgang!
Goede service, bij vragen wordt er echt de tijd genomen via de mail, dmv doorvragen om tot een goed advies te komen. Soms mis ik wat in het assortiment, maar ik snap goed dat je niet in alles of specifiek voor 1 ras, kan voorzien.
Dank voor je review Anouck, mocht je iets missen in het assortiment dan mag je ons hierover altijd een email sturen en kunnen we het in overweging nemen. Graag tot ziens in de shop en bij de afhaal.
Zoals hierboven, valt er weinig aan toe te voegen.
Bedankt voor de review, daar worden wij blij van hoor!
Zorgvuldig goede en correcte levering en goede kwaliteit en zinvol advies.
Fijn dat je tevreden bent Marij, dank voor je review!
Altijd kundig advies, goede producten en duidelijke website
Hartelijk dank Paula!
De Hoge Brug 40