Goede en snelle bezorging

x

Prettig, persoonlijk en goede producten.

Dit bedrijf verkoopt de producten die ik graag wil kopen voor mijn hond. Zijn niet veel plekken in de omgeving waar ik dit anders kan ophalen. Lastige is dus wel dat ik er een eindje voor moet rijden. Fijn contact met het bedrijf en altijd een gezellig praatje met het ophalen van de producten.

Ze helpen je als de beste en geven goede tips

Goede service en snel reactie

Fantastische service & goede producten

Sabine is the extra mile voor me gegaan en heeft mij (en mijn hond) heel erg fijn geholpen! Erg dankbaar daarvoor. Paar steekwoorden: fijne communicatie, snelle en adequate reactie, meedenken, zorgvuldig, betrokken en hart voor je huisdier!

Fijn!

Vriendelijke mensen!!

Goedctot nu toe

Onze hond heeft nu bijna 2 weken deze voeding. In ieder geval eet hij het goed en zijn we tot nu toe tevreden en zullen wij het zeker weer bestellen. Maar voor een goede beoordeling zal ik het toch iets langer moeten gebruiken.

Staan altijd zeer vriendelijk voor je klaar!

Met enige regelmaat bestel ik bij Meat & Bones, meestal een paar dagen vooraf maar heel soms dezelfde dag dat ik het af wil komen halen. De bestelling staat tot nu toe altijd op tijd klaar, ook als het een keer wat later besteld is.

Alles netjes geregelde en heel snel geleverd

Toppie

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prima service, volgens afspraak

Volgens afspraak, makkelijk contact

Juiste hulp

Ik had geen ervaring met rauw vlees en ben daarmee goed geholpen.

top service en kwaliteit sneller levering

eerste keer dat ik het online bestellen erg blij mee.

Niks op aan te merken

Hele fijne snelle service

Prima service.

Prima ervaring bestellen en op afgesproken tijd ophalen. Ook als je een spoedje heb wordt er goed op gereageerd.

Hele goede en snelle service

Goede producten, duidelijke website

Zeer prettig

Ik ben heel deskundig geholpen door de medewerkers. Eerst via mail en dat ze eventueel mijn vragen telefonisch wilde bespreken. Uiteindelijk bij het ophalen van het voer even de gelegenheid gehad om mijn vragen te kunnen stellen en daar ben ik heel prettig en deskundig te woord gestaan. Ik ben zeer goed geholpen en alles werd me duidelijk nadat mijn vragen waren beantwoord.

1 x geweest om advies over voer voor mijn hond. Super goed geholpen. Makkelijk te bestellen. Snel binnen, beter word het niet.

Positief

Ze geven goed advies.

Geweldige en kwalitatief goede produkten! Ons teckeltje is altijd heel blij! Goed gesorteerde webshop, snelle afhandeling en verzending! Top!! Zal zeker aanbevelen!

Onze bel-afspraak was fijn.

Altijd snel antwoord op een vraag- mail, Nu als oplossing de bel-afspraak zodat je niet op en neer hoeft te mailen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, fijne uitleg en goed advies, top!

Goede snelle levering

Ruime keuze Snelle levering

Goede service, goede kwaliteit hondenvoeding

Erg tevreden over Meat and Bones. Ruim aan bod en van zeer goede kwaliteit. Eigenaresse heeft veel kennis van voeding, denkt graag met je mee en altijd bereid adviezen te geven.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden