Ervaring is prima

Bijzonder vriendelijk en meedenkend

Goede vlotte sevice

Vlotte service, goede producten

prima bedrijf

altijd correct en plezierige benadering

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk geholpen

zeer snelle service en groot assortiment.

snelle afhandeling na bestellen wat heel erg fijn is.aanbod is ook erg ruim.

Meat and Bones is een super adres!!

Top kwaliteit voer, ruim assortiment, we kunnen snel na bestellen ophalen, erg aardige en zeer deskundige medewerkers

Tevreden!

Erg tevreden!

Prima! Eerste bestelling

Snel Goed Vriendelijk Groot aanbod Goede prijs

Prima service, prijs, kwaliteit

Snelle levering, goede retourmethode, prima service

Heerlijke snack voor de hond

Mijn ervaring heb ik pas doorgegeven, maar wil het nog wel een keer doen. Onze hond vindt ‘t een heerlijke snack. s’ Avonds doen we een spelletje, maak er kleine stukjes van en verstop ze in haar snuffelmat en in haar Dog Activity speeltjes, en snuffelen maar totdat ze alles gevonden heeft.

Je wordt goed en vakkundig geholpen

Voedingsadvies gekregen. We zijn pas bezig met de nieuwe brokken dus het resultaat duurt nog wel even. Maar heb er alle vertrouwen in, dank jullie wel

Oké

Op zich oké. Vind alleen te beperkt wanneer spullen opgehaald kunnen worden

Vriendelijk en uitgebreid antwoord op vragen

Als nieuwe hondenbezitster zit je vol met vragen. Bij Meat & Bones kreeg ik een uitgebreid voedingsadvies gericht op de leeftijd van mijn hond via messenger. Het gaf direct een vertrouwd gevoel.

Bestelt, opgehaald na mail ontvangen te hebben.

Goede producten en erg klantvriendelijk.

Goede producten en deskundig advies. Prettig aan huis bezorging.

Zeer nette afhandeling

Product goed verpakt en een leuk extra’tje erbij! Alsof je een klein cadeautje uitpakt. Enige wat misschien nog verbeterd zou kunnen worden is de levertijd (maar voor mijzelf niet storend) ik zal zeker vaker bestellen. Hondje blij en baasje blij!

De bestelling is snel binnengekomen en was keurig verpakt

Kwaliteit en zeer goede service.

De voeding is van goede kwaliteit. Als je vragen hebt, dan kan je die stellen via een e-mail en dan krijg je altijd een uitgebreid en deskundig advies. Echt super fijn!

zeeeer goede service

Altijd een reactie als er iets met de bestelling is. Altijd op tijd geleverd Erg vriendelijk en goede informatie.

Altijd goed advies, en goede kwaliteit

Er wordt goed met je meegedacht, en naar een oplossing gezocht

Fijne producten, goede prijs, uitstekende service

Voor ons nestje pups bestelde ik verantwoorde kauwsnacks en het kon snel opgehaald worden en de pups, en moeders, genieten er enorm van!

Wederom en naar jaren blijft de kwaliteit en service SUPER

Of het nu gaat om kwaliteit van het voer de juiste prijs het goede advies en de hoge service graad, het team van Sabine zorgt er allemaal voor ........

Fijn advies voor de onervaren hondenbezitter!

Onlangs kwam ons eerste hondje bij ons wonen; een adoptiehond uit het buitenland. Omdat we nog weinig ervaring hadden met honden, besloten we om Meat & Bones om advies te vragen over de voeding. We kregen uitgebreid antwoord en mochten een aantal gratis proefverpakkingen op komen halen. Zowel de brokken als de beloningssnoepjes bleken in te smaak te vallen bij onze viervoeter en ze doet het er goed op. Daarom besloten om een grotere verpakking te bestellen. Prettig ook dat ons niet meteen een van de duurdere merken werd "aangesmeerd". Wij blijven voorlopig bij Meat & Bones bestellen!

Veel kennis en prettige omgang met klanten.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden