Filtre

Woonkamer upgrade!

Een prachtig vergezicht en doorkijk aangebracht op een wand in de kamer. Naadloos behang zag ik wel tegen op, maar het is super sterk, prima te handelen (3,50 x 2,50 m). Eindresultaat is prachtig. Wat een meerwaarde voor de kamer. Elke keer als je er naar kijkt zie je weer iets anders. Bezoek gaat altijd op zoek naar de naden en zijn verbaast dat dit kan; naadloos behang van dit formaat! Zeer tevreden!

Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie

2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

Geweldig!

Na de online sessie definitieve keuze gemaakt en via de website besteld. Al vrij snel persoonlijke reactie. Levertijd ondanks vakantieperiode prima! Enige puntje, van aandacht, we hebben geen bericht gehad van afleverdatum. Gelukkig waren we thuis! Prima verpakt, super ophangsysteem en resultaat is geweldig!

Goed bedrijf!

Wij hadden 2 afbeeldingen op staal besteld en kregen die netjes op tijd afgeleverd. Ze waren goed ingepakt, maar toch was bij 1 van de stalen afbeeldingen de rechterhoek aan de bovenkant verbogen. We hebben dit via email met foto's die we ervan hadden genomen gemeld. We kregen netjes een vlotte reactie met de vraag foto's te maken van de verpakking waar de producten in waren Verzonden. Ook werd gevraagd de verpakking te bewaren voor een evt. Retourzending van het product met verbogen hoekje. Na ca. Een weekje was binnen het bedrijf overlegd dat ons product werd vervangen door een nieuwe. De nieuwe ontvingen we enkele dagen later in perfecte staat. Wij zijn zeer tevreden met deze goede service van werk aan de muur!! Een dikke pluim voor jullie nette afhandeling!

Het schilderij heeft in mijn geval dezelfde kleuren en belichting als op de foto. Ik ben zeer tevreden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het schilderij na het opgehangen te hebben iets te verschuiven naar links of rechts: een slim systeem.

Leuk aan de muur en zeker niet te duur

Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Vakwerk

Goede service. Snelle levering en top kwaliteit. Een aanrader!

Zeer tevreden!

We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Het is echt mooi

Het is bij ons sneller afgeleverd dan ik verwacht had. Helemaal top. Het wordt goed verpakt, zodat beschadigingen niet voorkomen. De kwaliteit is uitstekend. Het ziet er als een plaatje uit.

Uistekend

Prachtig stuk week. Bedankt s

Alles zeer net afgeleverd,fijn telefoon gesprek,je weet waar je aan toe bent,super

Prachtig !

Het werk op zichzelf is voor mij een ode aan de zee, de woestheid en de grilligheid van deze prachtige natuur komt bijzonder goed tot zijn recht ! En met het zeilschip die helemaal naar rechts kantelt is het plaatje helemaal compleet. De afwerking is zoals altijd perfect in orde. De levering was ook helemaal in orde alsook de verpakking.

geweldig concept

Op vele locaties hebben we al gebruik gemaakt van werkaandemuur het is overal een succes heel veel variatie in keuzes we gaan in de toekomst meer keuzes maken voor op de locaties wij maken gebruik van dibonded perfect

Zeer groot aanbod voor een eerlijke prijs.

We zochten een moderne poster in het panorama-formaat, wat niet zo vanzelfsprekend was. Uiteindelijk zijn we bij Werkaandemuur.nl terecht gekomen waar het aanbod zeer groot is. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.

Uitstekende dienstverlening, prima kwaliteit

Na lang zoeken was mijn oog gevallen op een print van digital artist Gabi Hampe. Uitstekende service van Werk aan de muur: vragen snel en prettig beantwoord en snelle levering. De print is van prima kwaliteit en ik kijk er elke dag met heel veel plezier naar. En voor wie net als ik van digital art houdt: het werk van Gabi Hampe is een echte aanrader!

Alles wat is beloofd is waar gemaakt

Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

prachtige kwaliteit en prefecte klanten service !!

Na een paar vragen gesteld te hebben , de foto print besteld waar ik helemaal verkocht aan was . Aan 1 stuk en dit bleek mooi stevig materiaal te zijn was ook nog tegen vuil kon . Geen papier maar plastic achtig stevig materiaal . waar je met een doekje overheen kan. Toch met een grote spatel dit mooi op de muur gekregen en iedere dag kijk ik vol trots naar mijn 4 koeien . ontzettend blij mee !!

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!

Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Op alle fronten, top!!

Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

vriendelijke medewerkers, rekening houdend met wensen, perfecte uitvoering

Medewerkers houden rekening met wensen ivm met levering en denken écht mee! Schilderijen worden perfect uitgevoerd en zijn blikvangers in de kamer!

Prachtige schilderijen

Ruime keuze, mooi systeem en snel geleverd.

Ideaal

Echt super, netjes en makkelijk, we zijn er erg blij mee Moeten hem nog ophangen

Mooie uitvoering

Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

Netjes verpakt en goed product

Doek was mooi en lijst was makkelijk te monteren. Goed verpakt tegen beschadigingen. Mooi product!

Prachtig schilderij

We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ