Zeer. Tevreden

We zijn erg blij met het fantastische resultaat van onze poster :koeien op de oude stal” Erg duidelijk ZEER aan te bevelen!!!

Heel heel goed ,aanrader

Ik was heel afwachting om te bestellen je weet nooit wat de kwaliteit is als je besteld online , maar het was heel goed je kon eerst een proefdruk bekomen voor 10€ en dat vonden wij een prima idee en hebben dit dan ook gedaan . Zeker een aanrader in een paar woorden vlot , beleefd , mooie gedaan , en wat betreft naar huis brengen, bij ons was het naar België brengen tip top in orde .verpakking zeer goed en respect voor materiaal . Zeker een aanrader qua betaling hebben wij eerst een voorschot gegeven en daarna bij levering de rest betaald . Wij zullen zeker nog werken bestellen Rita en Bernard

WOW super maar dan echt ook SUPER!!!!

Reeds een paar maal besteld via de website en enorm tevreden. Vriendelijke respons altijd bij ev. vragen. Heel verzorgde en correcte levering heel goed ingepakt. En dan de canvas doeken zelf WOW echt magnifiek super blij hiermee. Een echte aanrader!!!

Ik ben een blije cactus

Prima overleg gehad met werkaandemuur over formaat behangstroken. Wat past wel en wat niet in het frame. Ik kreeg het behang in een koker zonder beschadiging thuis gestuurd. Uitleg bij het behang duidelijk. Behang van sterk papier wat makkelijk plakt. Enige minpuntje, behangplaksel welke ik erbij kreeg gaf alleen maar klonten. Naar de winkel voor kant-en-klaar behangplaksel.

Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.

Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

helemaal top

hallo toppers van werk aan de muur vandaag schilderij ontvangen goed beschermd ingepakt helemaal super volgende keer weet ik waar ik moet zijn voor iets moois aan de muur ben er super blij mee helemaal top lieve groetjes jeanne van hal.

Slechte prijs-kwaliteit verhouding

Vandaag de bestelde canvas gekregen. Wat een teleurstelling. De canvas was slecht afgewerkt en het materiaal was zo dun dat de spijker zichtbaar was toen we hem ophingen. Zelf touwtje met punaises aan het hout bevestigd zodat hij nog enigszins goed hing. De afbeelding was mooi, maar al met al zeker geen 96 euro waard. Jammer, jammer.

Goede kwaliteit, fijne service!

Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur. Het enige puntje was dat de metalen strip om het schilderij goed op te kunnen hangen ontbrak bij levering, die werd echter wel direct opgestuurd na het sturen van een mailtje. Al met al, goede service. Wij zijn blij!

Helemaal top!

Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Uitstekend! Ontzettend blij met onze canvas in baklijst

Werk aan de muur: geweldige service. Op de website lees je alles wat je wilt weten voor aanschaf van een werk. Na plaatsen bestelling geregeld updates over levering en bij vragen snelle en persoonlijk reacties terug. Wij zijn zeer blij met onze canvas!

Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie

Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

Kleur hoeft niet altijd om toch een mooi eindresultaat te bekomen

2 schitterende werken op acrylglas werden door jullie recent correct thuisbezorgd. Toch wil ik langs deze weg éen iemand in het speciaal bedanken. Toen ik mailde naar fotografe Ada van der Lugt, kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Dit getuigd van groot vakmanschap. Niet alleen van de fotografe zelf, maar dit bewijst ook dat éenieder van jullie streeft naar klantvriendelijkheid en perfectie. Doe zo verder.

Het schilderij was exact zoals wij het graag wilde. We zijn er heel blij!

Prima ervaring

Mooie werken. Duidelijke site. Vriendelijke medewerkers, snelle reactie op mijn mail. Maar bovenal een prachtig werk asn de muur.

TOPPERS

Niks negatiefs te melden. Behulpzaam en netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Toppie

Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties

Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

goed en communicatie prima

makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

Mijn muur is tot leven gekomen

Ik ben ademloos

Mooie reproducties op canvas.

Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

Veel keuze, uitstekende kwaliteit

Bij Werk aan de Muur is er voor ieder wat wils. De enige plek waar ik toegankelijk een kwalitatief goede reproductie van mijn favoriete kunstwerk op de door mij gewenste maat kan bestellen. Ik zou in de toekomst graag een nog breder aanbod zien (bijvoorbeeld aangevuld met werken van Henri Matisse en Marc Chagall), maar ik kom hoe dan ook terug!

Zeer goede service

Fijn geholpen , het moest in een bestaande lijst komen en zodoende een afwijkende maat worden . Prima advies gekregen

Je krijgt wat je ziet .top kwaliteit

Je word goed op de hoogte gehouden En zijn super behulpzaam . Echt een aanrader

Heel tevreden met product en communicatie

We hadden een bestelling geplaatst. Na telefonisch overleg werden we keurig via mail op de hoogte gehouden en is de deadline gehaald. Resultaat is mooi. Montage van Expozer is eenvoudig.

Fantastische kunst

We hebben een doek gekozen en kozen voor een groot formaat. We vonden het erg spannend maar wat zijn wij tevreden. We hebben zelf een interieur zonder veel kleur dus het schilderij is zo een echte Eyecatcher. We zijn blij met de gekozen kunstenares en met de kwaliteit van doek en frame. Want ook al is het doek groot, het blijft een scherpe afbeelding. Ook vragen die ik had zijn snel beantwoord. Ik ben al aan het kijken naar een volgend werk aan de muur :).

Perfecte kwaliteit en alles volgens afspraak

In een eetcafé zijn drie aluminium werken besteld bij Werkaandemuur. Via de e-mail werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de werken werden op de afgesproken dag geleverd. De kwaliteit is perfect en ze vormen een mooie blikvanger in het eetcafé.

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ