Puur kwaliteit !

Ik heb recent mijn 2e werk thuis geleverd gekregen, met name een natuurfoto, geselecteerd uit het aanbod van Werk a/d Muur. De foto werd uitvergroot (150 cm x 75 cm) en in een kader gemonteerd. Net zoals bij de eerste bestelling ben ik aangenaam verrast door: de snelle en correcte levering, de stevige verpakking, die beschadiging uitsluit, de scherpte van de foto, de kwaliteit en afwerking van het kader … Kortom, ik ben een tevreden klant !

Wonderschone Skyline van Rotterdam

Bestellen ging makkelijk en binnen 10 dagen krijgen wij ons kunstwerk perfect verpakt geleverd. Kortom een tevreden klant.

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen

Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Super en een geweldige snelle service!

Heel erg goed of beter gezegd zo hoort het! Klein probleempje met het doek werd onmiddellijk opgelost! Uiterst correct. Zeer vriendelijk geholpen daar kunnen velen wat van leren! Dit geeft absoluut het gevoel dat je als klant belangrijk bent.

Kunst naar ons hart!

Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

De lijst zwarte schijnt door het witte doek.......

Jammer..... Je zou kunnen verwachten dat ze je daarvoor waarschuwen. Maar dat hebben ze niet gedaan. Wij hebben gekozen voor het geluidabsorberend doek/lijst. Konden kiezen uit 3 kleuren. Gekozen voor zwart, er is ons niet over geïnformeerd dat het doek zo dun is dat het kan doorschijnen. Jammer. Mooi aan de muur maar wij vinden dit een groot minpunt. Vooral voor de prijs die we ervoor betaald hebben.... doek 100cm x 105 cm. Zie foto. Daar zie je dat het doorschijnt rondom.

Heel erg mooi kunstwerk, goede service.

Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het productie- en verzendproces. Enkel kwam de transporteur onaangekondigd, een mail over de dag en een tijdsblok zou fijner geweest zijn. Gelukkig vonden de buren het niet erg om het pakket aan te nemen. Het in elkaar zetten en ophangen van het frame was erg makkelijk. Daarna nog het doek ingespannen en er hangt nu een heel mooi kunstwerk aan de muur.

Mooi schilderij en effect op akoestiek is beter dan verwacht

In onze keuken kregen we de akoestiek niet goed, met drie kids en vaak eters aan tafel soms tot vermoeiende avonden met hoofdpijn op het einde. Erg blij met het resultaat. Als de app nog beter zou werken (ook achter bv tafels het beeld zou tonen zou ik het schilderij denk ik groter besteld hebben dan nu).

Een fantastisch mooi kunstwerk, eenvoudig te monteren en op te hangen!

Het ziet er allemaal heel mooi en erg degelijk uit. De lijst is eenvoudig in elkaar te zetten en het systeem is makkelijk op te hangen. Het doek is stevig en heel netjes in de lijst te duwen. We genieten er flink van!

Professioneel en mooi product.

Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.

Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Mooie betaalbare kunstwerken

Werk aan de muur heeft een ruime keus aan kunstwerken voor aan de muur. Wij hebben voor een bewerking van het parelmeisje gekozen in een lijst. Je hebt zelf de keus hoe je het kunstwerk wil afdrukken, op canvas of in een lijst. De kwaliteit is zeer goed en met het verzenden wordt er zorg aan besteed dat het gekozen kunstwerk goed wordt verpakt en verstuurd.

Fantastisch!

Een parel aan de muur door de prachtige creatie en de uitzonderlijke kwaliteit van het materiaal.

Super kwaliteit

Het werk ziet er goed uit. Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit geleverd

Het was een gok, behang in een heel groot stuk… maar hoe mooi en scherp werd deze afbeelding afgeleverd. Top, dankjewel voor deze eye-catcher in onze keuken!!!

Mooie kwaliteit geleverd

Helemaal zoals het moet zijn.

De kleuren zijn prachtig zoals ze ook op de site staan. Het concept van een los doek in een metalen omkadering is heel handig in gebruik en ziet er heel goed uit.

Leveren een mooi product.

Wij hebben een doek besteld met een akoestisch paneel (180cm bij 180cm.) Het geluid wordt goed gedempt en voldoet qua geluid en uitvoering helemaal aan onze verwachtingen. Het in elkaar zetten van de lijst, het plaatsen van het akoestisch paneel en het inspannen van het doek was goed beschreven en ook de gestuurde film was stapsgewijs heel goed weergegeven. Bij vragen of onduidelijkheden wordt je snel geholpen. Wij zijn er heel erg blij met het eind resultaat. Het maakt ons huis mooier en kompleter

Uitstekend verzorgd

Uitstekend verzorgd en geleverd