Heel erg goed!

Het was geweldig zoals men reageerde op onze bestelling. Men paste zelf de maat na overleg met ons aan en de levering was supersnel! Volgens de site zou het zeven werk dagen duren, maar bij ons duurde het echter vier werk dagen. Helemaal tevreden over het resultaat!

Prachtig gemaakt!

Wilde heel graag het Melkmeisje op hout in zwart-wit, in het echt nog mooier dan verwacht!

Prachtig

Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

Je krijgt wat ze beloven.

Prima en netjes . Goed verpakt en bij telefonische informatie prima geholpen. En ik ben er erg blij mee. Niet goedkoop.maar uitstekejde kwaliteit.

Prachtig product en snelle levering

Was op zoek naar een foto en via google kwam ik bij werk aan de muur terecht. Twijfelde wel over glans of mat. Maar omdat hij achter en tussen verschillende lichtbronnen hangt zijn we voor mat gegaan en ben zeer tevreden. Prachtige foto op staal. En elke dag geniet ik er meer van🥰

Super service en product

Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

zeer professioneel, adequaat en pro-actief

op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Kan niet beter!

Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Pluspunten

Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

Geen.

Pluspunten

alles ging foutloos bestelling, betaling, levering. En, de print van klaprozen in een veld ziet er super uit in de woonkamer

geen

Pluspunten

Men nam heel uitvoerig de tijd voor ons. Liet de producten zien en wat de verschillen waren. Wat eventueel het beste was voor onze foto. Er heerst een prettige sfeer in het bedrijf en wij gaan er zeker nog een keer heen.

Ik zou het niet weten. Was wel even zoeken naar het juiste adres maar dat zal ongetwijfeld aan ons gelegen hebben.

Pluspunten

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Pluspunten

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Pluspunten

Pluspunten

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Pluspunten

Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

Pluspunten

Fantastische service. Er was een probleem met een grote muurfoto. Dit hebben ze dezelfde dag gefikst.

Pluspunten

Snelle en duidelijke informatie in de email. De schilderijen zijn prachtig afgedrukt. Mooie kwaliteit.

Pluspunten

Onlangs de Adriaan aan het Spaarne op staal besteld , echt heel mooi geworden. Prima geholpen door Anouschka ! goed bedrijf en fantastische service ,zeker een keer gaan kijken.

Pluspunten

Goede kwaliteit, alles zoals beschreven, zeer klantvriendelijk helemaal top

Pluspunten

Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

Pluspunten

Zeer mooie kwaliteit, snel en klantvriendelijk

Pluspunten

Zoooo vriendelijk en persoonlijk. Je hebt echt het idee dat je speciaals besteld En trots op hun werk zijn ze, met hart en ziel

Nou meer qua bezorging. Kreeg een tijdspad tussen 8 en 18 uur Maar kon wel de datum aanpassen !

Pluspunten

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

n.v.t.

Pluspunten

Gevraagd of gewenste werk in showroom aanwezig was. Kreeg bij toeval leuke korting op dit werk in bepaalde maat en type om een zekere reden. (Geen schade) Opgehaald en opgehangen, erg blij mee! Ook positief: enorm veel keuze in werken en uitvoeringen.

Geen.

8 Bingerweg