Pluspunten

Een prima service ook na langere tijd. Hoekje van mijn Xpozer liet 2 keer los. Zonder problemen een nieuwe Xpozer binnen 2 dagen thuis. Top service!!

Pluspunten

Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

Pluspunten

Er wordt heel snel gereageerd op mijn Whats app. Ik heb een heel goed advies gekregen over de keuze van het schilderij. Ik ben heel blij met deze service en de goede smaak. Het schilderij past perfect in mijn interieur.

Ga zo door!

Pluspunten

Wat een prima service van dit bedrijf. 1.5 jaar geleden een prachtige X-pozer besteld. Helaas is deze losgekomen van het ophangsysteem van de week, na 1 berichtje te hebben gestuud naar werkaandemuur is binnen een paar dagen een nieuwe X-pozer binnen gekomen. Super

Pluspunten

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Pluspunten

veel keuze, goede service, uitstekende bezorging, goede uitleg over verschillende materialen, snel contact via whatsapp

nu alleen nog iedereen in Nederland naar de website loodsen :)

Pluspunten

Wat een super behulpzaam bedrijf! Ik heb deze week met spoed een schilderij aangevraagd en het team heeft er alles aan gedaan om dit te realiseren! Je wordt met enthousiasme geholpen en je voelt je als klant zeker geen nummertje! Credits voor het team! Bedankt!

Pluspunten

Wij waren hebben eerst bij de showroom langsgegaan en werden vriendelijk en goed voorgelicht. Uitstekende levering.

Pluspunten

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Uitstekend verpakt. Foto van Truus Nijland als behang in onze eetkamer. Wij zijn er erg blij mee en de ruimte wordt nu goed bij het geheel betrokken.

Pluspunten

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Pluspunten

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Pluspunten

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geen, blijf vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

Pluspunten

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Pluspunten

Prima kwaliteit! Goede service en de afspraak was makkelijk in te plannen op een moment dat voor mij geschikt was. Het werk is super goed ingepakt zodat het onbeschadigd blijft bij vervoer.

Pluspunten

goei service snel in huis helemaal top

Pluspunten

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en meedenkend..ook als het eens niet standaard is. Materialen super goed verpakt. Kortom aanrader!

Pluspunten

Meedenkend, klantvriendelijk

Pluspunten

Uitstekende service. Top!

Pluspunten

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Pluspunten

Gisteren het canvas ontvangen. Zeer aangenaam verrast. De kleuren kloppen met de kleuren op ons laptopscherm. Het iis een heel mooi canvas en komt schitterend uit in onze hal boven met een groene achtergrond.

Pluspunten

Wij hadden een foto op canvas uitgezocht die we heel mooi vonden maar voor ons te donker was. Gevraagd of het ook lichter kon worden afgedrukt en dat kon. We hebben verschillende proefprinten gekregen over de post net zo lang tot we de goede hadden en het is een lust voor het oog om ernaar te kijken!!! Super!!! Wij hadden heel goed contact met Sander, die ons bijzonder heeft geholpen! Een aanrader voor als u echt iets moois en unieks aan de muur wilt hebben! Keurig, stevig verpakt en op de afgesproken tijd afgeleverd! Fantastisch!

Ga zo door en veel succes!

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ