Pluspunten

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Nvt

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, duidelijk en snelle levering.

niets

Pluspunten

Perfect !!! AANRADER !!!

Pluspunten

Prachtig afgewerkte foto's Legio mogelijkheden voor ophang Mogelijkheid voor levering op zaterdag Vriendelijke bezorging Persoonlijk contact Echte een aanrader

Pluspunten

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Pluspunten

Werk aan de Muur heeft een mooie foto kwalitatief zeer goed afgedrukt op canvas. Ik ben er erg blij mee. Ook aan mijn verzoek om eerder te leveren dan gepland, is voldaan. Grote pluim, dus!

Pluspunten

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geen ! Ga zo door!

Pluspunten

Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

Geen verbeterpunten, super tevreden!

Pluspunten

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Pluspunten

Snelle reactie op mail Bezorgen op de door jou gewenste dag Veel mogelijkheden qua afmetingen voor schilderij

Pluspunten

Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

Pluspunten

Snelle levering en canvas ziet er top uit! Prettig en persoonlijk contact met medewerker Lianne die snel reageert op vragen.

Pluspunten

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Wellicht toch de mogelijkheid tot het inlijsten van grotere maten.

Pluspunten

Fijne klantenservice die flexibel is in bezorgmomenten aanpassen, reageren snel en enthousiast, mooie kwaliteit canvas.

Pluspunten

Fijne website, vriendelijke medewerkers, goede communicatie en de kwaliteit is super!

Pluspunten

Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

Pluspunten

Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

Pluspunten

Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.

Pluspunten

goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

Pluspunten

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Ik zou niet weten wat ik anders zou willen!

Pluspunten

Mooie kwaliteit van de print, goed meegedacht over het formaat, prettig contact!

Pluspunten

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Pluspunten

Zeer veel keuze. Mooie kwaliteit ( groot canvas gekocht ), kleuren erg mooi. Goede communicatie . Levering op doorgegeven tijdstip .

Pluspunten

Snelle levering en fijn contact met de klanten service We hadden mat besteld en spiegel gekregen Binnen een dag was alles geregeld en na 3 dagen hing het juiste werk aan de muur We zijn er super blij mee

Pluspunten

Snelle bezorging

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ