Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf. Eerste zending raakte bij vervoerder zoek, zonder probleem is opnieuw het werk geleverd! Gekozen voor uitvoering op staal en mat. Eindresultaat overtreft verwachting. Zeker een aanrader! Ga zo door WADM!

Pluspunten

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Pluspunten

Erg veel afbeeldingen om te kiezen. Omdat er een onscherpte in mijn gekozen foto zat raden ze me aan een gelijkwaardige foto te kiezen. Naar alle tevredenheid hangt het werk nu aan de muur.

Pluspunten

Prima opgezet, formule werkt prima. Mooie resultaten en ruime keuze in vele stijlen.

Nog niet opgemerkt...

Pluspunten

Enthousiast team en zeer klantvriendelijke telefonische en online hulp bij het digitaal bewerken van een maatwerk foto voor behang op formaat 325x390cm. Snelle levering en zeer goede kwaliteit behang met scherpe afdruk en duidelijke instructies voor verwerking. Prachtig kunstwerk aan de muur geworden

Kan volgens mij niet beter. Gaan binnenkort nog een wand voorzien van fotobehang

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit spullen!

Hout van het schilderij is iets krom getrokken. Weet eigenlijk niet of dat voorkomen kan worden.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Royale canvas order geplaatst en elk doek zag er qua kleur en afwerking perfect uit.

Pluspunten

Vriendelijke verkoopster en goede info

Pluspunten

Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

Een filter op formaat en prijs op de website zou het wat makkelijker zoeken maken. Heb mij suf gescrolled door de vele keus! Voor de rest helemaal top!

Pluspunten

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Aluframe en doek zouden iets beter verpakt mogen worden. Uiteraard onbeschadigd ontvangen, maar voor mijn gevoel had het frame en het doek separaat ingepakt mogen zitten.

Pluspunten

+ Grote collectie afbeeldingen, en als je keuze er niet bij zit kan je het via Shutterstock of anderszins laten regelen. + Zeer klantvriendelijk personeel dat graag met je meedenkt. + Duidelijke en fijne website.

Het zou fraai zijn om in de toekomst ook canvas-afbeeldingen breder dan 2,50 meter te kunnen afdrukken.

Pluspunten

mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

Pluspunten

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geen!

Pluspunten

Communicatie, pro-actief, meedenken, bereidheid, vriendelijkheid en mogelijkheid voorbeeld te zien.

Scherpte van de foto in relatie tot het oppervlakte

Pluspunten

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geen.

Pluspunten

Werkaandemuur heeft een prachtige reproductie geleverd van de Balletklas van Edgar Degas. De kleuren en afwerking zijn echt fantastisch. En met de 100 jaar kleurechtheid-garantie krijg je iets dat het origineel niet kan garanderen ! Heel hartelijk dank namens de fam. Winkels in Rotterdam

Pluspunten

Duidelijk, efficiënt, enthousiast, prachtig product. Kortom gewoon een goed bedrijf. Ik word er blij van

Geen!

Pluspunten

Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

Pluspunten

Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

In de app een mogelijkheid bieden om het gekozen schilderij in alle mogelijke uitvoeringen te bekijken.

Pluspunten

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Pluspunten

Werkaandemuur heeft een enorme collectie, en toen ik toch een andere 'oude meester' wilde. werd dat gelijk geregeld door hen. Paar dagen later het 'kunstwerkje' ontvangen: prachtige kleuren, mooi opgespannen canvas, met strakke witte lijst. Ik ben al op zoek naar een volgende werk!

Het aanbod is gigantisch (keuzestress ligt op de loer)

Pluspunten

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Pluspunten

Ik nam contact op over een geleverd werk met het xpozer systeem; 3 van de vier plastic hoekjes die bevestigd zitten aan de print hadden losgelaten. Ik vroeg me af of deze hoekjes nageleverd konden worden. Na interne navraag kwam het bericht dat ik een hele nieuwe print zou krijgen! Ik was (en ben) zo verrast dat ze mij dit aanboden! In overleg mocht ik (tegen een gereduceerd tarief) ook een andere print vragen dan die ik initieel had. Naast een oplossing ook nog wat afwisseling in mn huis dus! Werkaandemuur.nl bedankt!!

Pluspunten

Had een schilderij besteld, keurig op tijd geleverd. product goede kwaliteit!. Ben er super te vreden mee!.

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ