Pluspunten

Gisteren Panorama Rotterdam met de Erasmusbrug in stevige verpaking ontvangen, de kwailiteit is verbluffend mooi!! Ik maakte me een beetje zorgen of het met 2 meter 50 breed nog wel scherp bleef maar niets is minder waar. Vakwerk!

Pluspunten

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Pluspunten

Plezierig emailcontact. Snelle reply. Levering keurig op afgesproken dag en vakkundig verpakt

Pluspunten

Snelle levering, leveren prachtig werk!

Vond het ophang systeem van mijn afbeelding op vurenhout iets minder praktisch. Maar dit hebben we zelf makkelijk op kunnen lossen.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Pluspunten

Gebaseerd op deze eerste bestelling: - Ze doen wat ze beloven - Goede kwaliteit van het geleverd Er blij mee.

Als ik iets zou moeten verzinnen: kortere levertijd. (ongeduldig typje)

Pluspunten

geweldig mooi canvas schilderij van feyenoord binnen gekregen prachtige kleuren erg tevreden fantastich feyenoord fan

geen

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Pluspunten

Zijn naar de showroom gegaan en hebben daar, samen met Sander, onze keuze gemaakt voor een soort akoestisch doek in aluminium lijst. Het geheel is prachtig geworden en een blikvanger in onze woonkamer.

Pluspunten

Zeer goede service! Snelle en persoonlijke communicatie. Het werk werd snel geleverd.

Ga zo door!

Pluspunten

Canvasuitvoering was compleet een verrassing, zo mooi! Ben hier ontzettend blij mee en schilderij is een verrijking aan de muur waar ik met genoegen naar kijk. Dank!!

geen

Pluspunten

Ik had een lege muur en wist niet wat ik moest kiezen. De styliste Fela Harnisch heeft me geholpen aan een hele mooie foto. Heel gaaf!! Hij kwam zojuist binnen en hij is nog mooier dan verwacht. Super kwaliteit! Ik las wat dingetjes over slechte verpakking, dus was wat huiverig voor beschadiging. Maar hij zat super goed en stevig verpakt.

Pluspunten

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Dikker karton (stevigere) verpakkingsmateriaal en / of beter opvulmateriaal tussen de rollen.

Pluspunten

Voor mijn zoon een enorm vliegtuigbehang besteld. Snel geleverd en erg gebruiksvriendelijk aan te brengen. Ook als de muur een kleinere afmeting heeft dan de rollen is goed nagedacht over waar er een stukje van het behang af kan. Zeer tevreden en een prachtig resultaat

Geef duidelijker op je website aan dat er bij het behang genoeg ruimte is om er iets af te halen (zonder dat dit ten koste gaat van de afbeelding (juist waar jullie zo goed over nagedacht hebben)

Pluspunten

Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

Pluspunten

Perfecte service, levering zelfs 1 dag vroeger dan voorzien!

geen

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit van de canvas bestelling. Voordeel van " proeflapje " : Voorproef op 30 x 16 cm., zó zie je alvast de juiste kleuren !! Vriendelijke advisering, zowel per telefoon als per mail. Uitstekend verpakt !!

Pluspunten

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Nee

Pluspunten

Zeer aardige mensen die vakwerk leveren!! Prachtig schilderij op plexiglas zeer heldere afbeelding . Nog mooier dan verwacht!!

Ga zo door !!!

Pluspunten

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Pluspunten

Kwaliteit geleverd product Contact met leverancier Wijze van aflevering

Pluspunten

Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

Pluspunten

Snelle service en heel mooi resultaat! Kan ik iedereen aanraden.

Pluspunten

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Hou de mensen die nu de telefoon beantwoorden nu op hun plaats. Never change a winning team!

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ