Pluspunten

Supermooie foto van de handelskade van Curacao, die ik aan mijn vader kado heb gedaan. Alleen had ik hem achteraf ietsje groter willen hebben, waar het team van werkaandemuur je in adviseert door nogmaals te meten.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Wij hebben wandvullend behang besteld van een wereldkaart. Er wordt prima meegedacht over de afmetingen, verhoudingen e.d. Ook het drukken in een andere kleur dan de oorspronkelijke afbeelding kon geregeld worden. Snelle levering, fijn contact en heel erg blij met het eindresultaat.

Pluspunten

Mijn vrouw was (cadeau voor haar) dolenthousiast over het prachtige werk. Ik trouwens ook. Geweldig mooi uitgevoerd en van perfecte kwaliteit. De levering was supersnel en de communicatie met het bedrijf bijzonder plezierig.

Pluspunten

Prettige afhandeling van klein probleempje tijdens bestellen. Goede en snelle service. Perfect resultaat.

Verzilveren van cadeaubon kan iets beter uitgelegd worden op site.

Pluspunten

De communicatie is perfect ze denken mee stellen vakkundige vragen over je bestelling om teleurstelling te voorkomen. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over de bestelling en de status van het werk. Het product is (in ons geval) super mooi we waren er gewoon stil van. Ook de verzending is prima geregeld. Kortom prettig om zaken mee te doen.

Geen verbeter punten iets wat goed werkt en voldoet moet je zo laten.

Pluspunten

Wij waren al heel tevreden : producten, communicatie en levering: TOP. Maar na een probleempje met een van de Xpozers zijn we nog positiever: na één mailtje werd er meteen een fantastische oplossing geboden, wat een service!!!

Pluspunten

2 akoestische doeken besteld bij Werk aan de Muur. De akoestiek is sterk verbeterd, we zijn er erg blij mee. En..... het staat staat super mooi, het zijn echte blikvangers.

Pluspunten

Bijzonder prettig gecommuniceerd! Snelle en correcte afhandeling. Groot compliment.

Pluspunten

Wat een top bedrijf met ontzettend goede service! Na een misser van mijzelf over de maten hebben zij mij heel goed en fijn geholpen! Echt toppers!

Pluspunten

Heel fijn personeel, zijn goed te bereiken en denken mee!! Super mooie kwaliteit en snelle levering.

Wat meer voorbeelden van de grotere afbeeldingen in de showroom.

Pluspunten

Posters zien er prachtig uit. Ook zeer goede en snelle klantenservice toen een hoekje van de Xpozer losliet

Pluspunten

Geven zeer goed advies en denken mee bij het uitzoeken van een xpozer voor aan je muur. ( zeker in het geval bij macro's afbeeldingen in verband met uitvergroten ). Na paar maanden liet een hoekje los van xpozer en ik had werkelijk binnen paar dagen een nieuw hoekje. Zeer goede service !!!

Ik zou geen verbeterpunten weten.

Pluspunten

Na een half jaar had een hoekje van onze expozer losgelaten. Één mailtje en binnen 5 dagen hadden we een nieuwe expozer. Geweldige service!

Pluspunten

Zojuist, hebben wij de canvas ontvangen. In al opzichten is hij prachtig. Zowel de kleuren, maar ook de maat is perfect. Wij zijn meer dan een tevreden klant. Het contact met Jasper, maar ook met het team van "werk aan de muur" was heel prettig. Zowel, per email als telefonisch kregen we een goed advies .... en ook direct een antwoordt op een vraag of een verzoek. Voor jullie service "chapeau"

Pluspunten

Zeer goede klantenservice!! Wij hebben twee x-pozers besteld en zijn erg tevreden met de service.

Geen.

Pluspunten

- Uitstekende communicatie met de klantendienst - Scherpe en verzorgde reproducties - De canvas prints zijn zeer mooi opgespannen in het kader - Netjes en stevig verpakt voor verzending - Scherpe prijzen voor top-kwaliteit - Zeer ruime keuze aan beeldmateriaal

- Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Snelle levering en prima resultaat geworden !!!!

Pluspunten

Heel gemakkelijk je keuze maken door simpele stappen te nemen. Daarnaast is volgens ons bijna alles mogelijk.Werden super op de hoogte gehouden over de voortgang en het uiteindelijke resultaat is prachtig. Top !

Blijf zo doorgaan...erg klantvriendelijk

Pluspunten

hallo Jasper en overig team bij werk aan de muur, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de geweldige opzet voor mijn drieluik en de Super afwerking hiervan. Hij is zojuist geleverd en hij is in het echt nog mooier dan ik dacht adhv de opzet. Tevens Super bedankt voor jullie spoedige levering en levering op dag.

Pluspunten

Grote keus. Afwerking stevig en netjes. Verpakking uit de kunst(☺). Zelfs tips over manieren van ophangen. Communicatie over verloop van levering prettig. Vlotte levering.

Geen.

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen. Snelle levering en je krijgt iets waardevols voor je geld.

Pluspunten

snelle levering, medewerkers denken mee en geven advies. wij zijn erg tevreden over het schilderij, mooi kwaliteit.

Pluspunten

Heel tevreden over het resultaat . Veel meegedacht over meer opties in verband met kleurkeuze en maat en allerlei voorbeelden aangedragen. Prima service

Pluspunten

Erg tevreden over de mooie foto, en snel geleverd. Vriendelijk behandeld, Alle lof voor jullie!

Pluspunten

Gisteren is de bestelling afgeleverd en we wilden nog even laten weten dat deze onze hoge verwachtingen beslist overtrof; wat een fantastische kwaliteit en handig ophangmechanisme. We hebben hem meteen aan de muur gehangen. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de hulp en we zullen zeker in de toekomst opnieuw iets bij jullie bestellen!

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ