De Kuip naadloos op de muur.

Het bestellen ging makkelijk, het naadloze behang plakken was wel een dingetje. Maar met het juiste plaksel, de juiste attributen en drie paar handen heeft dit mooie muurwerk van ruim 3 meter breed een plek op de slaapkamer van onze zoon gekregen. In één woord fantastisch!

Iedereen is erg klantvriendelijk en de werken zijn van prachtige kwaliteit

Volgens mij is het een leuke en lieve club mensen die bij Werk aan de Muur werkzaam is. Wanneer je een vraag per e-mail stelt wordt er altijd snel en vriendelijk op gereageerd. Ze denken met je mee; superfijn en waardevol! Ik heb inmiddels 5 werken van Werk aan de Muur afgenomen de afgelopen jaren. Het is altijd weer een feest als het werk uiteindelijk wordt bezorgd :) Prachtige kwaliteit en met veel zorg en liefde gemaakt.

Perfect!

Mooie kwaliteit ... snel geleverd ... zeer goed verpakt.

Prachtig

Goede service snelle levering en veel keus. Super blij met werk aan de muur!

Heel tevreden met mijn 2 zelfde schilderijen.

Uitstekende kwaliteit, kleuren komen heel mooi uit. Uitstekende service. Snelle reactie op mails. Veel keuze ook!

Harmonie

Het is een plezier naar de schilderijen te kijken, wij vinden de schilderijen volledig in harmonie in onze woonkamer.

Goede service, mooi product

De uitsnede van mijn fotobehang had ik niet goed doorgegeven zzag ik bij de bevestiging van mijn bestelling. Dmv email contact ben ik goed geholpen om toch de juiste uitsnede te maken. Het behang is pracht. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit. Het scheurt niet tijdens plakken en het zat er in no-time strak op. We zijn er erg blij mee

Mooi doek, topbedrijf

Ik heb voor mijn man een heel mooi doek besteld. Het was goed verpakt en snel geleverd. Ik ga er zeker meer bestellen.

Heel blij met het mooie schilderij!

Mooie kwaliteit, snel en goed geleverd.

Wat een goede service!

Na een lange zoektocht vond ik de perfecte afbeelding bij Werk aan de Muur. Er volgden nog heel wat mailtjes van mij met vragen, twijfels, opvragen proefstukken, nog meer vragen. Iedere keer werd ik snel en heel fijn geholpen! Vanmorgen is het behang erop geplakt: onwijs blij met het resultaat!

Erg blij!

Ben erg blij met het bestelde schilderij. Het kwam snel binnen en ziet er keurig uit. Voor herhaling vatbaar.

Prachtig

Mooie ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en mooie kwaliteit en sortering

Perfect werk afgeleverd

Mooie foto op canvas afgedrukt, in perfecte verpakking en snel afgeleverd. Ik ben blij en heel tevreden.

Geweldig.

Het schilderij wat ik besteld had was precies zo als het er uit zag. Rotterdam met het Witte Huis erop. Super. Foto maken van schilderij lukt niet. Geen scanner.

Prachtig

Ik heb dit behang laten maken om te gebruiken als achtergrond van mijn modelspoorbaan. Ziet er fantastisch uit, geeft veel diepte.

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.

De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Topkwaliteit

Mooie, uitgebreide site met duizelingwekkend veel keus. Prachtige reproducties, bijna niet van echt te onderscheiden. Wie eenmaal een werk van Werk aan de muur aan de muur heeft hangen wil niets anders meer.

Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.

positief

Goede kwaliteit, snelle levering en goede klantenservice! Heel erg blij mee

Bestelling goed verlopen, zeker een aanrader

Ik zocht al een lange tijd een mooie grote canvas schilderij voor boven mijn bank, en ik vond gelukkig een mooie canavas schilderij van een van mijn favoriete artiesten dus mijn keuze was dan ook snel gemaakt, Hij hangt heel mooie aan de muur en de kleuren van de schilderij passen goed bij de kleuren van mijn meubels. Het hele proces bij "Werk aan de Muur" is zeer goed en netjes verlopen, je werd steeds via de mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, dat is echt een super service die je niet snel bij andere webwinkels ziet. Mocht ik ooit nog een canvas schilderij willen bestellen dan koop ik zeker weer bij "Werk aan de Muur".

Alle verwachtingen werden waargemaakt

Nu het strand en boulevard van Vlissingen altijd in het zicht, super…..

Heel erg mooi

Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!

Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

mooie foto

goed verpakt snel geleverd

Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ