Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur

De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Perfecte service!

Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Heel mooi

Het bestelde werk is prachtig, mooie en scherpe foto De randen van het acrylglas waren niet strak afgesneden maar dit is vlot en netjes verholpen. Snelle reactie op mail, vlot opgehaald, opgelost en weer bezorgd. Goede service

Zeer mooi doek en erg goede service

Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

Top bedrijf! Kwaliteit en levert goede service!

Zal hier zeker weer eens wat bestellen of aanbesteden!

Positieve eerste ervaring met Werkaandemuur.nl

Onlangs een grote ingelijste foto besteld. Werd via de mail netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De foto werd vervolgens op tijd en heel goed verpakt bezorgd.

Fijn bedrijf

Ze maken waar wat ze zeggen!!

Makkelijke website, mooie prints en goede kwaliteit werk

Zeer tevreden over het product. Wij hebben 2 werken op aluminium. Mooi effect dat de print voor de muur lijkt te zweven. Ophangen is ook zeer eenvoudig.

Heel enthousiast !

Precies zoals op de site, goede kwaliteit en prachtige kleuren. Was heel goed verpakt dus schadevrij ontvangen. Aanrader voor een volgende bestelling.

perfecto

Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

Uitstekende service en kwaliteit!

Mijn keuze uitgevoerd in canvas is van top kwaliteit! Ik ben zeer tevreden over de communicatie en levering. Ik beveel het echt aan als je een mooi werk voor aan je muur zoekt

Prima kwaliteit

Goede service en kwaliteit ,geweldig product en snelle levering

Betaalbare kunst aan de muur

Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Snel en makkelijk passende kunst aan de muur

Het zoeken en kiezen van een werk viel niet mee, er is zoveel keus. Uiteindelijk een shortlist gemaakt en deze bekeken met de App op mijn eigen muur. Nadat het schilderij snel geleverd was zag het er precies zo uit als mijn test in de App!

Prachtige kunst voor aan de muur

Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Prachtige producten, super klantenservice

Super mooi schilderij en super service

Ik had een bijzonder verzoek Over een afbeelding Dit met een medewerker besproken en binnen de 10 dagen werdt de afbeelding netjes verpakt bezorgt en wauw wat staat hij goed veel complimenten gehad Top helemaal top

Prachtig resultaat, goede info en levering

Fantastische info, duidelijk, exacte tijd datum van levering. Echt mooi! Bij ons hangen nu alle Items van Rotterdam in de open keuken. Elke keer zie ik nieuw item. Super! Mooie afwerking ban geheel

Prachtig werk, snelle levering

Onze huiskamer is nu echt af. Prachtig werk. Snelle levering. Keurig ingepakt.

Een goede en snelle service. Een prachtige collectie. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden over de vorderingen van bestelde product.

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden

Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Uitstekende service

Ik had een groot kunstwerk besteld die helaas beschadigd was toen ik hem kreeg. Na een week had ik een nieuw kunstwerk thuis. Prima geregeld dus!! Kwaliteit is goed en het bestelproces meer dan prima. Kortom, een zeer tevreden klant.

Prachtig werk aan de muur!

De keuze aan werken is enorm. We waren het er snel over eens welk werk we aan de muur wilden. We twijfelden nog over 2 verschillende plekken in de huiskamer. Door het maken van een foto in de app konden we het werk zien hangen op de 2 plekken. Daarna waren we het er snel over eens op welke plek het werk het beste tot zijn recht kwam. Het werk werd netjes verpakt bezorgd en de kwaliteit is echt prachtig! We hebben al veel complimenten gehad en zijn er enorm blij mee!

prima service en kwaliteit

ik heb 2 dibold panelen in een hoekopstelling besteld met een panoramafoto erop totaal 100 cm hoog en 360 cm breed. anouschka heeft mij uitstekend geadviseerd en op weg geholpen. het geleverde product is uitstekend van kwaliteit en ook nog eens voorzien van een simpel ophangsysteem. het kost een paar centen maar is een verrijking voor onze woning.

Fantastische kwaliteit en perfecte verzendi g!

Mooie website met heel veel keuze in verschillende stijlen. Kleuren zijn in het echt zoals op de website. Perfect ingelijst in mooie baklijsten met prima ophangsysteem. De prijzen zijn zo dat je nog eens van schilderij kunt wisselen. De schilderijen waren uitstekend verpakt en werden snel geleverd. Op vragen per email werd direct en adequaat gereageerd. Echt een topbedrijf! Ik kan 'werk aan de muur' aan iedereen aanraden.

Bingerweg 8

2031 AZ Haarlem

+ 31 23-205 22 44

Over Werkaandemuur.nl

Een lege muur is een gemiste kans! Je wilt graag iets moois aan de muur. Bij een galerie vind je niets in het juiste formaat, of het is misschien net boven budget. Daar heeft Werk aan de Muur de oplossing voor: op maat gemaakte kunstwerken die passen bij jouw interieur. De uitgebreide collectie komt tot stand door kunstenaars uit heel Europa. Ieder werk is verkrijgbaar in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit. Voor iedere stijl is er wel een passend werk beschikbaar. Jouw stijl, jouw Werk aan de Muur