Filter

In het echt nog veel mooier......

Had al eerder besteld en nu mijn 2e bestelling binnen gekregen. In het echt nog veel mooier als op het plaatje.... Genieten op het toilet

Wij hadden een poster besteld. Bij ontvangst vielen de kleuren ons echter wat tegen. Ze waren fletser dan verwacht. Wij hebben dat aangekaart bij Werkaandemuur.nl en het is tot onze volle tevredenheid opgelost. De klantenservice is erg vriendelijk en reageert snel. Wij kunnen ze dan ook zeker aanbevelen!

Geweldig!

Wij wilden al langere tijd een groot en sprekend kunstwerk aan de muur in onze zithoek. Via VT-wonen zijn we aan de website van Werk aan de Muur gekomen. En toen begon het zoeken... het was lastig om een keuze te maken uit de vele en gevarieerde kunstwerken die worden aangeboden. Maar uiteindelijk is het gelukt en we zijn heel tevreden over onze keuze en het resultaat. Een dikke pluim voor alle kunstenaars die zich hebben aangesloten bij Werk aan de Muur, en het team dat ervoor gezorgd heeft een prachtig produkt bij ons af te leveren.

Uitstekende service

Ik had 4 mooie werken uit gezocht maar één ervan voldeed niet aan de juiste maat. Per mail contact gezocht hierover en daags erna meteen een reactie ontvangen. De aanpassing was geen enkel probleem en werd meteen als voorbeeld bijlage toegevoegd. Na akkoord heeft de medewerker de gehele bestelling afgerond en heb ik de werken op de af gesproken leverdatum ontvangen. De werken zitten goed verpakt en zijn erg mooi van kleur, erg blij mee.

Goed geregeld, goed op de hoogte gehouden! Mooi resultaat, geweldig!!!

Wat een goede service

Was niet tevreden over het product, na een goede communicatie de schilderijen terug kunnen sturen. Volledig vergoed. Dank je wel voor dit aanbod

keurige website duidelijk.overzichtelijk, weet precies wat de kosten zijn

door toeval de site gevonden ,stond versteld van het assortiment, precies de info die je wil hebben. de prijzen zijn in verhouding met het geleverde product aangezien de fotograven ect er ook van meegenieten en terecht. heel tevreden duidelijk spreek nu alleen over canvas ander materialen kan ik niet over oordelen heb ik niet in bezit, maar aangezien de canvas keurig en duidelijk zijn ga ik er vanuit dat de andere materialen nog mooier zijn.

Mooi afgewerkt schilderij

Keurig netjes geleverd en goed verpakt, ik kan niet anders zeggen top kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee, en natuurlijk gelijk maar opgehangen.

fantastisch !

Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Duidelijke site, mooi canvas

Duidelijke site, mooi goed verpakt canvas gekregen. We zijn er heel blij mee

Super goed

Heel goed telefonisch contact En het bezorgen van onze Schotse Hooglander ook Top Ben erg trots op het resultaat Onze mooie stoere kunstwerk Zie foto

Boven alle verwachting! Wat mooi!

Een zeer positieve ervaring bij werkaademuur.nl Begon al met de mogelijk tot een aanbetaling, vervolgens goede communicatie en ondanks covid een zeer redelijke levertijd En het resultaat (schilderij op canvas) is ronduit ge-wel-dig!

1e bestelling - prima uitgevoerd

Ik bestelde Dekkersduin, uitgevoerd op canvas. Natuurlijk kostte het even tijd voor geleverd kon worden, maar de uitvoering is zonder meer prima te noemen. Geleverd werd in degelijke verpakking. Wij zijn er geweldig over te spreken.

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.

GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

In een woord echt geweldig.

De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

het behang ziet er goed uit.

We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Kleurrijk, kwaliteit, snelle levering

Ik vond het behoorlijk spannend om voor fotobehang te kiezen. Toch behoorlijk duur en het is van te voren moeilijk in te schatten hoe het precies eruit gaat zien. En wat als er een baan scheurt? Of als het moeilijk is om de banen netjes te laten aansluiten? Maar het viel enorm mee! In mijn eentje was het prima te doen. Het vliesbehang is dik waardoor het eigenlijk niet kan scheuren. En het is me gelukt om de banen goed te laten aansluiten. Ik kreeg alleen de plaksel niet klontvrij maar dat was niet erg want bij het op de muur smeren, verdwenen de klontjes wel. Ik heb voor een zeer kleurrijk behang gekozen omdat ik daar nou eenmaal van hou. Het heeft mijn slaapkamer dan ook echt veranderd. Ik ben heel blij met mijn keuze en met het resultaat. Ik ga hier jaren plezier van hebben.

Goede service en geeft informatie als het langer duurt

Het was gemakkelijk te bestellen, direct antwoord van ontvangst. Duidelijk terugkoppeling als het bestelde langer duurt met eventueel vervangende optie. Ga zo door met jullie service

Ons eerste behang in banen bleek niet goed te zijn. Gebeld en binnen een week hadden we hetzelfde behang maar dan uiteen stuk. Keurig opgelost door de mensen van Werk aan de Muur. Lof voor hun oplossings gerichte aanpak. Zeker aan te bevelen. Loes Breen Delft

Super snel geleverd

Mooi dik, makkelijk te plakken foto behang, met een verbluffend mooi resultaat

Absoluut het wachten waard!

De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Niets op aan te merken!

Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Mooi resultaat naadloos behang incl. montage, snelle en vriendelijke service

Naadloos behang voor een gehele wand van 4,5 meter breed, via de Werkaandemuur klantenservice geregeld inclusief aanbreng-service op de wand tegen meerprijs. Specifieke uitsnede tot op de centimeter precies. Binnen 2 weken volledig geregeld van A tot Z met behulpzame klantenservice van Werkaandemuur en professionele behanger welke zelfs nog een dag eerder kon komen dan eerst gepland (na telefonisch overleg)! En een prachtig en imponerend resultaat!

Mooie kwaliteit en super scherp

Een snelle levering, had eerst een proefmonstertje aangevraagd, maar in het echt is die veel duidelijker. Mooie kwaliteit van het behang, super stevig.

Goede duidelijke site en prachtige posters

Gemaild naar werk aan de muur over maten van de poster die ik graag wilde. Werd gelijk terug gebeld en goed advies gekregen. Hele goede en mooie kwaliteit van de poster, voor iedereen die iets moois aan de muur .

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ