Filter

Een dikke 10

Mooie site, eenvoudig om te bestellen, correcte levering, bij vragen altijd een snelle, vriendelijke en correcte reactie. Maar bovenal een zeer goede kwaliteit van het geleverde product. Wij zijn heel blij met onze "nieuwe kippen" en kunnen "Werk aan de muur" van harte aanbevelen.

Goed geregeld allemaal!

We zijn eerst in de winkel in Haarlem geweest. Daar werden we goed geholpen en krijg je een goede indruk van de maten en materialen

al 3de werk via WerkAandeMuur

Gewoon mooie kwaliteit, super snel geleverd en mooier dan verwacht. We hebben ondertussen 3 werken, een canvas met witte baklijst, een aluminium dibond en nu als laatste een buiten canvas (foto bijgevoegd). Het lijkt wel alsof er een ingebouwde lamp zit in deze foto, zo scherp en mooi! wij gaan er weer van genieten!

Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

Prachtig

Wij zijn lang op zoek geweest naar foto's van Schiermonnikoog en uiteindelijk 2 mooie afbeeldingen gevonden. Heel blij met het resultaat!

Goede en snelle service

Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Top kunst en service

Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Erg goed geholpen en mee gedacht en mooie kwaliteit!

Erg behulpzaam in het meedenken . We zijn superblij met werk aan de muur!

Prima service, ook als er eens iets mis gaat

Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Betrokken medewerkers en uitstekende kwaliteit

Dit is de tweede keer dat wij bij werk aan de muur bestellen. Na de bestelling was er direct persoonlijk contact over het werk vanuit hun, vanwege de afmetingen van het canvas. Namelijk 140x95cm. Super geholpen! De levertijd is wat langer dan verwacht. Maar dat was het wachten meer dan waard.

Volop keuze, goed contact, snelle levering én een prachtig product aan de muur.

Prima bedrijf wat doet wat het beloofd!

Twee foto’s op canvas gekocht. Beiden 180 x 125 cm. Van eentje kreeg ik na bestelling en betaling een mail waarin geadviseerd werd om 1 andere foto te kiezen omdat de kwaliteit op dit formaat niet goed genoeg zou zijn. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant!!!

Voldeed helemaal aan onze verwachting!

Zelf hebben wij het naadloze behang nog bewerkt met epoxy, zodat we deze ook af kunnen nemen en beschermen tegen vuil, omdat we hem als achterwand gebruiken in de keuken.

Goede service, fijn bedrijf

Tevreden

Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Super persoonlijke service

Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Super service!

Project had haast, maar dat is geen probleem voor WadM. Een van de foto's had wat technische onvolkomenheden, maar ook daarmee zijn we snel geholpen. Al met al een zeer positieve ervaring!

Hele fijne ervaring

Na dat ik mijn bestelling geplaatst had netjes op de hoogte gehouden hoe lang het zou gaan duren. Schilderrij heel goed verpakt verstuurd we zijn heel tevreden vandaag zelfs een nieuwe bestelling gedaan. Jan & Marijke Maas

geweldig

Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

Ben super blij met mijn mooie muur in de 'opkamer 'van onze boederij. Het is alsof de koeien weer tot leven komen!

Super mooi canvas

Bij de eerst blik op de foto van Beelitz was ik verliefd wat een prachtig plaatje Gefotografeerd door Truus Nijland Ik heb de foto op canvas voor mijn verjaardag gekregen

Ik moest er even op wachten maar vandaag is hij dan toch geleverd en hij is precies zoals ik gehoopt had!. Ben er heel erg blij mee.

weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !

veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

Leuk bedrijf met goede service

We kregen goed advies.svhilderij werd netjes afgeleverd kortom toppie

Uitstekende service en goede kwaliteit

Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ