Filter

Vakmanschap ! Het buitencanvas met foto is perfect gemaakt.

De door mij bestelde foto op buitencanvas is vakkundig op het houten frame bevestigt. Ook het ophangsysteem werkt goed. Het doek werd op de afgesproken dag geleverd en was goed verpakt. De afdruk van "Eekhoorn ruikt aan bloem" is schitterend en lijkt wel een schilderij! We zijn er heel blij mee!

Prachtig mooi afgewerkte foto met een strakke lijst

De foto komt mooi over, en de lijst maakt het af😁👍🏻

Superervaring bij Werk aan de Muur!

Ontzettend veel keuze, nette vlotte levering!

Ik ben erg gelukkig met mijn bestelde canvas. Van begin tot eind ontving ik duidelijke en heldere communicatie. Daarnaast vlotte levering, waarbij het schilderij erg netjes en goed ingepakt werd afgeleverd. Ik zal zeker nog een keer een werk bestellen bij Werk aan de muur!

service vriendelijk alle tijd. supers geholpen met een engelengeduld voor het beste resultaat. suoerrrr tevreden.

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse

Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse

Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Geweldig geregeld.

Het was een verjaardag cadeau voor mijn zoon, dus helaas geen foto. Als echte fan is ie superblij met deze schitterende afbeelding van de Kuip .

Erg mooi geworden🤩

Communicatie is goed, snelle levering. Heel veel complimenten gekregen, een aantal jullie site doorgegeven😄

Geweldig goed geregeld allemaal.👍🏻

Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

Super tevreden

Goede tips door jullie styliste, vlotte verwerking van de bestelling en na uitpakken en makkelijke installatie een prachtige toevoeging in onze woonkamer! Een echte eyecatcher!

Mooie foto geleverd!

Mooie foto geleverd van een formule 1 auto van Max Verstappen. Scherpe adruk in goede verhouding. Afdruk op degelijk fotopapier. Zeer tevreden. Artikel goed verpakt. Tijdig geleverd! Prijs kwaliteit verhouding is prima!

Super snelle service

Was heel goed verpakt binnen gekomen. Prachtiger posters.

Prachtig afgewerkt Afgeleverd in goed overleg Exact wat een B.V. ander concludeerde: nog mooier dan ik dacht Ik kan er stil en trots van genieten

Topkwaliteit die gezien mag worden

Wij wilden iets moois aan de muur. Het lastigste was dat er zoveel keuze was😁. Van bestelling tot aan levering was een duidelijk en open traject. Product was erg mooi verpakt maar eenmaal uitgepakt waren we nog blijer dan verwacht. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop. Onze keuze is gevallen op een uitzicht op een beukenbos. Maten zijn 200 cm bij 95 cm.

Topkwaliteit

Gezien de grootte van het doek (145x105cm) heel goed eindresultaat.

Prachtig

Weer een fantastisch werk ontvangen. Erg blij mee. Is mijn 4e werk al 🤗

Klantgericht en kwalitatief maatwerk

“Werk aan de muur” heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik wilde een makkelijk verwisselbaar stukje “kunst” aan de muur in een specifieke maatvoering. Er werd meegedacht, bijgestuurd en er bleek veel mogelijk. Nu heb ik een prachtig stukje werk, voor mij met persoonlijke betekenis, boven mijn open haard hangen. Ik ben enorm blij met de kwaliteit en de uitstraling die ik zo graag wilde. Dank “Werk aan de Muur”!

Prachtig schilderij

Duidelijke site en ook goed geïnformeerd via de WhatsApp.

Veel keus, veel kwaliteit. Een aanrader voor als je wat moois aan de muur wilt hebben.

Precies wat ik zocht gevonden bij Werkaandemuur.nl. Goede informatie over levering en als het dan geleverd is zie je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Wat een kwaliteit! Super tevreden!

super kwaliteit

We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Vlekkeloze afhandelin

Ik heb enige weken geleden een werk bij Kunst aan de Muur besteld en ben zeer tevreden over de afhandeling en het eindproduct. Het is een foto op canvas van de Oudegracht met zicht op de Dom. De foto dateert van begin vorige eeuw en herinnert me nu dagelijks aan de stad waar ik en mijn vrouw geboren en getogen zijn. Hij hangt in de kamer boven de eethoek en past daar prima

Prachtige werken en zeer goede klantenservice

Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Hele goede service en bereikbaarheid

Foto op naadloosbehang genomen. Tijdens transport was de foto beschadigd, maar na 1 belletje en een paar foto's, kregen we gewoon snel een nieuwe toegestuurd. Heel vriendelijke service.

Super bedrijf

We zijn eerst in Haarlem wezen kijken of het iets voor ons zou zijn. Thuis iets uitgezocht op internet en via de website een ontwerp op maat gekregen. Nu hangt het akoestisch schilderij naar alle tevredenheid aan de muur

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ