Filter

Wij zijn zeer tevreden over onze canvaslijsten. Precies zoals we ze graag wiis en. Keurig op tijd en netjes bezorgd.

Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Absoluut schitterend

Voor in onze schoonheidssalon hebben wij een foto op canvasdoek laten printen van onze omgeving, ingelijst in een mooie lijst. De kwaliteit is super mooi ondanks het grote formaat (120x180). Levertijd voor een zo op maat bestelde afbeelding was zeker ook snel te noemen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Super tevreden met het mooie eindresultaat!

Met genoegen hebben wij bij deze webwinkel een mooi werk kunnen aanschaffen welke volledig naar onze persoonlijke wensen is aangepast. Afwijkend formaat, andere kleurstelling en het geheel gedraaid. Voor de zekerheid krijg je een voorbeeld zodat je zeker weet dat het word zoals je het bedacht. Dit alles verloopt op vriendelijke en vlotte wijze. Ook werd de bestelling vlot verwerkt en keurig verpakt afgeleverd. Ik kan u deze webwinkel alleen maar van harte aanraden! P.S. Mee gestuurde foto is een voorbeeld. Het eindresultaat is binnen de witte kaders en prachtig scherp afgeleverd :)

Profesioneel en meedenkend

We waren bezig om ons huis af te stijlen. Er ontbrak nog een schilderij. Het schilderij wilde we in een aardig groot formaat bestellen, maar het blijft toch wel een beetje eng om zo'n groot doek te bestellen. We hebben gebeld en advies gevraagd. En we zijn zeer goed geholpen. Omdat het een foto is met een grove print, kreeg we ook nog eens voorbeelden per mail toe gestuurd hoe deze eruit zouden komen te zien op werkelijke grootte. We zijn erg blij met het resultaat. De foto is gekozen om zijn kleuren die hierin zijn verwerkt, deze passen perfect bij het interieur. Bedankt voor het advies en de snelle levering. Top!

Fantastisch!

Perfect geleverd, volgens afspraak. prima verpakking, petje af!

Mooi werk met uitstekende service!

Wij hebben een werk besteld. Tijdens het produceren van ons werk werden wij via mail meerdere malen op de hoogte gehouden van de vorderingen ed. Dat vond ik heel prettig. Na bezorging bleek er een gat in het doek te zitten dat tijdens vervoer ontstaan was. Wij namen direct contact op en het probleem werd heel snel en goed opgelost. Complimenten voor deze service! Wij zijn blij met het mooie werk dat onze inrichting kompleet heeft gemaakt.

Top service, werk is van giede kwaliteit

We hebben een aangepast, op maat, werk besteld. We kregen hierbij zeer goede begeleiding. De levering was snel en het werk hangt mooi tegen onze muur.

Wij zijn zeer tevreden.

Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

👍

Mooi werk.

Heb nu 3 keer iets besteld. Ben erg tevreden.

Snel, gemakkelijk en uitmuntende kwaliteit met zorg gemaakt.

Een foto op canvas besteld voor buiten onder de overkapping schuur van fotograaf Alexander Bentlage (aanrader, maakt supermooie fotos voor aan de muur). De app werkt handig om te bepalen of daadwerkelijk het werk aan de muur staat en past bij de rest. Duidelijke website, veel keuze, snel besteld, goed op de hoogte gehouden via mail en met zorg geleverd. Echt vakmanschap qua afwerking.

In één woord: uitstekend!

Snelle prettige adequate hulp. Prachtig resultaat, met eigen foto. Zelf monteren geen punt. Voor ophangen kleine aanpassing gemaakt, dat wel.

Geweldig !

Na een bezoek aan het Rijksmuseum hebben wij besloten om twee schilderijen te bestellen bij Werk aan de muur. Ze zijn prachtig uitgevoerd op canvas. We zijn er meer dan tevreden over. Ook de service is heel goed, je word goed op de hoogte gehouden over de bestelling en alles word goed verpakt bezorgd op de afgesproken tijd. Kortom, een aanrader !

Ruime keuze en goede kwaliteit!

Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Perfect leuke keus goede afhandeling

Leuk assortiment, prijs/kwaliteit ook een goede verhouding. En de afhandeling, bestelling in orde maken, verzending snel en goed. Gewoon een aanrader.

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!

Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Super service

Aanpassingen waren snel geregeld, Prettig dat er hele korte lijnen zijn, Snelle bestelprocedure en levering. Wij zijn heel erg blij met het resultaat!

Precies zoals ik het wilde, maatwerk!

Alles goed geregeld, exact wat ik wilde!

Prachtig

Geweldig, zo mooi! En geweldige service!

Prachtige wanddecoratie, super service

Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Een prachtige bloemenzee aan de muur

Het werk werd snel en keurig verpakt geleverd. De foto is haarscherp gedrukt op een staalplaat. En de montage is heel eenvoudig door het al aangebrachte bevestigings profiel. Wij zijn zeer tevreden.

Prima bedrijf.

Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Precies zoals ik het uitgezocht had!

Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

gewoonweg geweldig

Dit werk van werk aan de muur is zo mooi dat je er gewoon zo blij van wordt ,en als iedereen die het ziet er dan helemaal gek van is dan is helemaal mooi ,nee we zijn er super blij mee. dikke pluim

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ