Filter

Topkwaliteit

Ik heb de aluminium plaat van de Porsche GT3RS besteld. Goed ingepakt geleverd zodat de bestelling niet onderweg kan beschadigen. Verder goed op de hoogte gehouden van het proces om de plaat te maken. Heel mooi product wat nu aan de muur hangt.

Een hele mooie foto van Steffie van der Putten

De foto prijkt nu op onze muur in de woonkamer. Een mooie blikvanger. Elke keer zie je weer nieuwe details.

Past precies bij onze smaak

Het schilderij heeft een mooie plek in onze kamer. De uitstraling overtreft onze verwachtingen. Dankjewel

prima website met enorm veel keuze.

Ik zocht " iets " voor aan de nog blanco woonkamermuur. Omdat ik vaak in de Himalaya ben geweest heb ik op de website van " Werkaandemuur "een afbeelding gezocht ( en gevonden ) van 3 stupa"s met op de achtergrond zicht op de mount everest. De afbeelding is gedrukt op canvas met een zwarte houten lijst op formaat 130 cm x 85 cm. Bestelling en levering verliepen perfect. De afbeelding roept vele mooie herinneringen op.

Goede kwaliteit en goed te bevestigen

Wij hebben (na overleg met de klantenservice) onze deur bekleed met naadloos zelfklevend behang/sticker variant hiervan. Ik vind het altijd een uitdaging om stickers/plakfolie zonder bubbels te bevestigen, maar met z’n tweeën, met wat geduld was dit goed te doen! Het materiaal is helemaal niet stickerachtig, glimt/reflecteert niet. Kortom, helemaal tevreden met het eindresultaat!

Snel en veilig verpakt geleverd

Geslaagde kopie, "brings back memories"

Makkelijk, snel, duidelijk.

Ik had een kunstwerk gezien op de VT wonen beurs, het bleef maar in mijn hoofd zitten, ik dacht “ik wil het gewoon hebben” op internet opgezocht, kon je als het ware op jouw muur hangen via de site, echt leuk, besteld en kijk hier, het hangt, ben er ontzettend blij mee en wat ook leuk is je kunt het bedrag in 3 gedeeltes betalen zonder rente…..

Top bedrijf, alles klopt!

Vandaag het door ons bestelde canvas ontvangen. We zijn er enorm blij mee. De kwaliteit is prachtig. Door de app kregen we een goed beeld van wat er in ons interieur past. Goede, overzichtelijke website met veel keus en mogelijkheden. Ook fijn dat er via de chat de mogelijk is om bij twijfel even om advies te vragen.

uitstekend

Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Super kwaliteit

Goede communicatie hele mooie print en super kwaliteit

Goede en snelle klantenservice.

Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

We zijn super blij met onze werk aan de muur. Een echte eyecatcher

goed, snel en betrouwbaar

Ik heb een prachtig werk gekocht van fotograaf Johan Michielsen. De levering werd goed en snel afgehandeld. Het werk (op canvas en in baklijst) ziet er prachtig uit en is zeer netjes afgewerkt. Zeer tevreden met de kwaliteit en de service.

Fijne mensen, mooie producten.

Wat een keus! En een geweldige app om van tevoren te kijken hoe het werk er aan jouw muur uitziet. Ook toen de kleur iets afweek van het voorbeeld werd er goed meegedacht over een oplossing. Goede kwaliteit, ben er ontzettend blij mee.

Blij met verrassend resultaat

Positief verrast door het resultaat van deze wanddecoratie; een haarscherpe intieme natuurfoto op doek, gespannen in een frame. Erg blij mee!

Heel mooie kwaliteit canvas met mooie baklijst

Angie Green op canvas met zwarte baklijst gekocht. Heel netjes verpakt, zodat het niet kan beschadigen. De maat 180cm bij 120cm staat erg mooi boven de bank. Het ophangen was erg snel gedaan.

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen

Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Weer een prachtig resultaat!

Nadat we weer goed advies hadden gekregen, een nieuw schilderij op canvas besteld. Na een paar dagen het werk al ontvangen. We hebben het direct opgehangen. Wat zijn wij blij met het resultaat. Prachtig! Het enig minpuntje is dat je op de dag zelf pas te horen krijgt op welk tijdstip de bestelling wordt afgeleverd.

Top product!

Het doek is van prachtige kwaliteit en wat een handig systeem dat je het zelf opspant in de kader en zo zelf kan wisselen van doek!

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service

De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering

Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Wauw!

Goed ingeschat via de werk aan de muur app, ondanks dat de wand veel smaller is dan de originele afbeelding. Door te bepalen welk deel je uitgesneden wilt hebben, maak je het helemaal naar wens.

Voldoet aan alle verwachtingen

Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

Top service!

Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid

Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ