Filter

Pluspunten

Foto zag er prachtig uit, een sieraad in je kamer, als je wat te vragen hebt krijg je direct iemand aan de telefoon, geen uren wachten, behulpzaam, bij een beschadigde foto, wordt deze zonder problemen opnieuw gemaakt, prettig contact dus en goede service.

Misschien iets meer aandacht voor de verpakking, hoeken en randen zijn nogal kwetsbaar.

Pluspunten

uitstekende kwaliteit en service, erg tevreden!

Pluspunten

Top werk mannen. Echt top kwaliteit super helder, zelf aardig in spanning gezeten ivm de grootte en scherpte, achteraf niks geen zorgen over hoeven te maken achteraf. ##GEEN WOORDEN MAAR DADEN##

Pluspunten

Veel mogelijkheden, goede communicatie en een prima levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Prima en duidelijke communicatie met konkrete tips, adviezen en sfspraken. Resultaat meer dan bevredigend. Ook in onze grootte gewaarborgd: 280x190.

Pluspunten

Erg goed advies gekregen. En uiteindelijk de juiste keus kunnen maken. Het schilderij van Vermeer , van het melkmeisje, komt met haar afmeting 150x130 prachtig over in onze keuken. Keurige bezorging en zorgvuldig ingepakt.

Pluspunten

Grote keuze! Het canvas-schilderij 120x80cm was even scherp als het veel kleiner voorbeeld op de site. Echt supermooi!! Klantvriendelijke en persoonlijke mails, waarbij we op de hoogte bleven van de bestelling. We wilden zo snel mogelijk het schilderij thuis hebben. Op de site stond 5 dagen.... we bestelden op zondag en vrijdagochtend op 9 uur hing het aan de muur. Dat was heel snel, want woensdag (Koningsdag) kun je eigenlijk niet meetellen. Kortom: zeer tevreden!!

Ga zo door!

Pluspunten

Goed verpakt, snelle levering en vriendelijk mailcontact

Pluspunten

Alles! Wat een geweldige service, zelfs op vrijdagavond kreeg ik nog antwoord!

Geen! Heb nog nooit zulke goede service ervaren!

Pluspunten

Afbeelding exact als op website Prima afwerking en levering

Pluspunten

Alles goed geregeld,enthousiast over het resultaat. Chapeau.

geen.

Pluspunten

Prima antwoord op mijn vragen en vervolgens uitstekend advies. Daarna accurate begeleiding van de bestelling en last but not least: het werk is in werkelijkheid nog mooier dan beloofd! Uiterst tevreden dus, een aanrader!

Pluspunten

snelle en accurate verwerking van de opdracht, print perfect uitgevoerd, hoge kwaliteit. Ondanks de grote van onze print(160x115) goed verpakt en schadevrij getransporteerd

Mailingen over de levering liepen niet synchroon met de werkelijke levering (deze was al een week binnen...)

Pluspunten

- Service - Klantgerichtheid

- levering (die ging in eerste instantie niet goed), maar werd vervolgens heel netjes opgelost

Pluspunten

Super kwaliteit! Goed verpakt! En razendsnel bezorgd!

Pluspunten

Ik had een last-minute bestelling geplaatst. Behalve een supersnelle levering kreeg ik alvast een pdf met de afbeelding om kado te kunnen geven. Dat noem ik klantgerichtheid. Sympathieke, adequate communicatie en uiteraard een prachtig, keurig afgewerkt product. Een aanrader!

Geen enkele.

Pluspunten

Goede en snelle levering. De klant staat duidelijk centraal en als het nodig is wordt een erg goede service geboden! Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Pluspunten

Prachtige werken voor ons kantoor gekocht. Dit maakt ons nieuwe kantoor écht af. Meer dan tevreden!

Pluspunten

Professioneel, persoonlijke aandacht, prachtige producten, snelle levering.

eigenlijk niets.

Pluspunten

Er wordt met je mee gedacht en je kan virtueel het resultaat al zien. Als ik vragen had dan kreeg ik snel bericht via de mail. Eind resultaat was erg positief en de schilderij hangt mooi aan de muur.

Pluspunten

Makkelijk om je bestelling te doen. Ik had problemen met de levering(dacht ik)Jasper was altijd te bereiken en zoeken naar een oplossing:)

Pluspunten

Zie alle eerdere recensies. Xposer zeer makkelijk en goed systeem. Spant zich vanzelf zodat de foto mooi strak hangt. Uitstekend resultaat. Snelle reacties van de mens (Jasper) "achter" het werkaandemuur.

Pluspunten

Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen. De service is schitterend. Heb je nog vragen, geen enkel probleem, ze helpen je direct verder.

Pluspunten

De mensen van Werkaandemuur leveren exact wat ze op hun site aanbieden,nl.uitstekend vakwerk.Heeft onze verwachtingen overtroffen!Leverantie punctueel op de aangegeven datum en perfecte verpakking.Ze maken de onderscheiding Winnaar Thuiswinkel Award en kwalificatie Beste Webwinkel Wonen en Thuin volledig waar.Wij zijn uitermate tevreden en enthousiast.

Geen!

8 Bingerweg