Filter

Pluspunten

Overzichtelijke website, handig in gebruik. Veel keus qua kunst voor aan de muur!

Pluspunten

Geweldige site. Heel veel om te zien en de kwaliteit is geweldig! Altijd leuk contact!

Pluspunten

Eerlijk bedrijf,vriendelijke mensen,snelle levering,prachtige kwaliteit,kleuren wijken niet af van afbeelding op de site.Kortom ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Ik heb een hele goed ervaring, de app om te zien hoe het werk bij je thuis staat is vernieuwend en heel waardevol. De afhandeling is prima en de toon en betrokkenheid van het bedreig heel goed.

Pluspunten

Geweldige service en snelle levering! Kwaliteit uitstekend! Goed bereikbaar, prima advies!

Pluspunten

Ik vind er zeer leuke en mooie stukken tussen zitten en geniet van het kijken naar de vele variaties. Tot nog toe ben ik nog zoekende maar er zit allicht iets voor mij bij. Nog geen ervaring met een bestelling via ""Werk aan de Muur""..

Pluspunten

Ruime selectie mooie werken, hoewel ik een uitbreiding zou toejuichen. Zeer plezierig zaken doen met Jasper van werk aan de muur.

Pluspunten

gewoon goed aan te bevelen

Pluspunten

Mooi overzichtelijk

Pluspunten

geweldig geholpen .en een leuk kerst cadau gekregen door mini poppetjs gr joke

Pluspunten

Ze doen domweg wat ze beloven!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ken ikniet

Pluspunten

Het aanbod is erg divers en uniek vergeleken met anders siter. En super dat je zo veel verschillende maten en materialen kan bestellen. En de prijs vind ik heel goed in vergelijking met andere sites

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geeft kans aan amateur kunstenaars

Pluspunten

De aangeboden koopwaar is prachtig. Het aanbod is zeer groot. De klantensevice is ongelooflijk goed, zelfs persoonlijk: je mailt een vraag en je krijgt direct een vriendelijk mailtje terug. Echt schitterend!!

Pluspunten

Goed! Snelle, persoonlijke communicatie, groot aanbod, goede kwaliteit, prima service.

Pluspunten

Werk aan de Muur heeft een fantastisch aanbod aan voor werken voor aan de muur. Als klant denkt het goed met je mee, en ook voor de beeldmakers zelf doen ze veel. Zijn daarin ook erg vernieuwd op dit gebied. Echt een top website!

Pluspunten

Altijd correct, snelle afhandeling. Betrouwbaar. Levert goed werk af.

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ