Filter

geweldig!

mooi afgewerkt en de afbeelding duidelijk. heel sfeervol

2 keer een topervaring.

Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Klantendienst is zeer behulpzaam en vriendelijk. De canvas werd snel en goed verpakt geleverd en is heel erg mooi!

Uitmuntend

Hele mooi kunstwerk is gemaakt en op aluminium gelijmd. Ondanks de behoorlijk grote afmetingen blijft t haarscherp. Krijg er alleen maar positieve reacties op wat bevestigd dat ik n hele goede keuze gemaakt maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het kunstwerk wordt voor verzenden in nopjesfolie verpakt en de hoeken extra beschermd. Heel goed! Ook bij t maken van de de vele mogelijkheden wordt je goed begeleid. Niets is teveel! Conclusie; de kunstenaars maken prachtige en aparte kunstwerken waar je als koper echt trots op mag zijn. Theo

Snelle levering en goede kwaliteit

Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Zeer snelle en accurate levering

Goed dat we in contact gekomen zijn met "Werk aan de Muur". Zeer grote collectie en met de app een goed beeld kunnen krijgen hoe en waar we onze aanschaf op wilden hangen. Over en weer op een zeer prettige en snelle wijze gecommuniceerd. Wij zijn blij met onze canvas-afbeelding van de Posbank

Perfecte service

Door waarschijnlijk een fout van mijzelf had Ik de verkeerde uitsnede besteld, na contact met het bedrijf werd alsnog de bestelling opnieuw geleverd met de juiste uitsnede zonder extra kosten, was ik heel blij mee.

Keurig verzorgd het is echt goed

Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen

Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Uitstekende service

Wij hadden dit prachtig behang gezien bij werk aan de muur. Lang getwijfeld maar dan eindelijk besteld en wat ben ik er blij mee. Het is prachtig. Goede service kreeg na de bestelling de dag erna een mail dat het mooier zou zijn om het iets anders uit te snijden. Vrijdagavond een vraag gestuurd over het behang en volgende dag al antwoord. Echt top. Zeker een aanrader.

Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Ruim 2 jaar opzoek naar een mooi schilderij boven onze bank een grote lege muur. Het moest wel iets met ons te maken hebben en aangezien wij verliefd op Italië zijn moest het daar een connectie mee hebben en het liefst waar we zelf geweest zijn. Dat hebben we gevonden, maar omdat het een groot stuk moest zijn (2,5m x 0,9m) vonden we het toch wel spannend. Gekozen voor een foto uit Rome Forum Romanum bij dageraad op aluminium Dibond afwerking glans. En wat zijn we blij met de keuze!

Geweldige keuze, keurig verpakt

Mooi materiaal, vooral heeft men aandacht voor detail. Dat zie je al aan de manier waarop het is verpakt. Bestel er binnenkort weer iets.

Prachtig

Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Aanrader

Na veel zoeken een mooi werk uitgekozen, daarna twijfels over het materiaal. Goed geholpen door de klantenservice. Uiteindelijk voor de (betaalbare) canvas met baklijst gekozen, geen spijt van! Werd goed verpakt verzonden.

Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Super tevreden

tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

Top service!

Nadat ik m’n werk uit heb gezocht, kreeg ik van alle onderdelen een update. Wanneer deze gemaakt wordt, wanneer deze wordt verstuurd en daarna nog tips! Service is top. Goed gedaan! Nu enorm aan het genieten van mijn mooie kunstwerk.

Goed geregeld!

Via Werkaandemuur.nl hebben wij een mooie foto op plexiglas laten afdrukken. Door de verschillende soorten van afdrukken(canvas, plexiglas, etc) was t wel moeilijk om een keuze te maken maar jullie maken het verschil duidelijk! Jullie hielden ons na de bestelling, wat ook eenvoudig was om te doen, goed op de hoogte van de status. Het bestelde kwam goed ingepakt binnen, dus dank jullie daarvoor. Het hangt nu echt top aan de muur!

geweldig

contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geweldig kwaliteit en persoonlijke service!

Geweldige product met prima totale afleverservice.

Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze

Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

Topservice!

Een eerste exemplaar had 2 kleine beschadigingen, zonder discussie werd mij spoedig een nieuw exemplaar toegestuurd waaraan ik nog een kleine wijziging mocht aanbrengen. Het eerste exemplaar mocht ik houden en er werd mij gevraagd dit aan een non-profit organisatie te schenken. Ik ga hem bij ons in het verpleeghuis hangen! Fijne mailwisseling, klasse.

Fantastisch toch.. Punta San Vigillio.. Wij zijn zeer tevreden

Direct antwoord op mail en perfect product

Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ