Pluspunten

Prima communicatie met de klant maar.

Pluspunten

snelle levering , alles goed !

Pluspunten

Denkt mee, is klant vriendelijk, zoekt dingen uit en levert de juiste artikelen. Advies is prettig en zinvol alles netjes ingepakt en keurig geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site en een van de weinige die alle saunaproducten die ik wilde bestellen ook had. Ik heb alleen nog besteld en betaald dus kan eigenlijk weinig beoordelen

Aantal dagen geleden besteld en bestelling nog steeds in afwachting. Wellicht bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw maar dat was dan wel vermelde waard geweest.

Pluspunten

heel veel informatie op de website over hoe een sauna te bouwen: TOP simpele webshop met keurige structuur goede telefonische ondersteuning

bestelbevestiging zou een voorspelde datum van levering moeten bevatten

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op aanvullende vragen.

Pluspunten

Netjes en behoorlijk verpakt !

UPS leverde in de morgen ipv eind van de dag ! Geen telefonische reactie terug gehad ondanks ingesproken bericht !

Pluspunten

snelle levering alles netjes ingepakt

geen

Pluspunten

Goed assortiment, snelle afhandeling

Informatie tijdens verzending

Pluspunten

Pluspunten

- snelle reacties en goede adviezen van Stijn

- nog niet ontdekt

Pluspunten

Website makkelijk benaderbaar Producten op website zijn gelijk aan de afgeleverde producten ((je ziet wat je koopt. aflevering klopt met de informatie) Snelheid van leveren en zorgvuldig Betaalgemak

n.v.t.

Pluspunten

Super snelle verzending. Alles goed ingepakt. En goede producten!

Pluspunten

Super netjes nagebeld of ik de stenen niet vergeten was bij mijn bestelling.

Pluspunten

Overzichtelijke website; Prima materialen; Ruim assortiment; Duidelijke voorbeelden; Vriendelijke en persoonlijke benadering;

Overzicht en makkelijker toegang tot de diverse handleidingen en installatieaspecten, uiteraard voor de de zelf-bouwer. IR-compleet pakket aanvullen met (rode) kabelverbinder voor de lamp.

Pluspunten

Men staat onmiddellijk klaar om met je mee te denken en advies te verlenen. Je hebt absoluut niet het gevoel dat ze je perse iets aan willen smeren, maar ze denken echt me je mee. In mijn geval hebben ze me zelfs een handleiding opgestuurd van mijn oude sauna-besturing, die ik anders nooit gevonden had.

De sauna-accessoires bestaan alleen uit kleurentherapie, dat ziet er een beetje raar uit op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Luisteren naar de klant.

Standaardisering retourbeleid door mail te sturen op welke wijze product teruggestuurd dient te worden.

Pluspunten

Leveren op tijd en leveren wat besteld is.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Hoge kwaliteit van de geleverde goederen , goede communicatie

Niets, alles was naar wens

Pluspunten

- Goede voorlichting - Correcte informatie - Goede aftersales en hulp bij bouw van mijn sauna - Snelle levering

Koppelingen tussen producten beter aangeven; "klanten die dit kochten keken ook naar..."

Stationsstraat 41

6026CS Maarheeze

Over BouwJeEigenSauna

Bij BouwJeEigenSauna richten we ons op iedereen die zijn eigen sauna wil bouwen of een bestaande sauna optimaal wil benutten. Met onze heldere informatie en het grootste assortiment eersteklas materialen begeleiden we je stap voor stap door het hele proces. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde doe-het-zelver, wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om jouw droomsauna te realiseren.