Pluspunten

geduldige en heldere uitleg

ga zo door

Pluspunten

Prima service Denkt goed mee Correcte levering

komt soms wat rommelig over

Pluspunten

Direct antwoord op mails ook op allerhande vragen i.v.m sauna! Snelle vlotte levering. Kortom, service is perfect, zou het zeker aanraden.

Pluspunten

Zeer goede service, Goede prijs

Pluspunten

Handige website en veel verschillende producten. Op mijn vraag werd snel en zeer duidelijk geantwoord

Onze plannen zijn nog niet volledig uitgewerkt, dus op het einde van de rit zal ik allicht meer kunnen invullen. Voorlopig heb ik maar 1 punt : een uitleg-pagina over brandveiligheid bij houtgestookte sauna's (vooral wettelijke bepalingen, iets meer als gewoon de veiligheidsafstanden vermelden) Hoe zit het bijvoorbeeld met de schouw die door isolatie gaat etc.

Pluspunten

Snelle service, goed advies en snelle levering

Pluspunten

Alles netjes en goed verpakt bij een benzine pomp opgehaald. 2 dagen na de bestelling.

De verzend kosten ( maar daar kunnen jullie niets aan doen )

Pluspunten

Fijne overzichtelijke webshop, probleemloze bestelling.

Pluspunten

Persoonlijk contact waar nodig, kwalitatief mooie en goede producten.

Pluspunten

Goede duidelijke webshop met daarachter mensen met kennis van zaken. Vooral bij het aansluiten van de oven en besturing had ik wat hulp nodig en BouwJeEigenSauna heeft me telefonisch prima geholpen.

Een boekje ter download aanbieden als soort handleiding over hoe een sauna gebouwd moet worden en waarin alle info die op zich wel op de site te vinden is wordt gebundeld zou makkelijk zijn.

Pluspunten

Snelle bezorging en prima afhandeling van telefonische vragen

Pluspunten

Deskundig advies; erg goede service en klantvriendelijk. Prima producten.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs!

n.v.t.

Stationsstraat 41

6026CS Maarheeze

Over BouwJeEigenSauna

Bij BouwJeEigenSauna richten we ons op iedereen die zijn eigen sauna wil bouwen of een bestaande sauna optimaal wil benutten. Met onze heldere informatie en het grootste assortiment eersteklas materialen begeleiden we je stap voor stap door het hele proces. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde doe-het-zelver, wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om jouw droomsauna te realiseren.