Veel.goede aanbiedingen

Meestal zeer tevreden over producten, ook verzending altyd optyd

goed service, snel en correct

vlotte, snelle en correcte afhandeling.

Goede produkten

Zeker, mijn ervaring met de voordeelvanger is; Dat het goede produkten zijn qua kwaliteit en prijs. Verpakking en verzending altijd keurig. Prima dus! Vriendelijke groet, Maaike

Snelle reactie op email en de bestelde producten al na 2 dagen in huis. Als er staat "snelle levering" dan is het op voorraad en heb je het binnen een paar dagen in huis.

Snel en correct

Prachtig

Kwaliteit en goed geleverd !!

Top bedrijf en Webshop!

Ik heb de laatste tijd regelmatig bij VoordeelVanger bestellingen gedaan en ik moet zeggen dat ik tot nu toe hun producten van zeer goede kwaliteit en qua prijs zeer zeker. Ik ben een zeer tevreden klant van hun, en zal ook in de toekomst nog veel vaker bij hun een bestelling plaatsen. Ook het verzenden van de bij hun bestelde artikelen zijn top goed ingepakt en snelle levering. Ik zou zeggen ga vooral door zo....CHAPEAU

Hele fijne service bij VoordeelVanger.

Ik ben ontzettend tevreden met de goede (klanten) service, de snelle verzending en de producten uiteraard.

Leuke aanbiedingen

Snelle levering!!

Artikelen goed geprijsd, makkelijk besteld en prima geleverd.

Alle keren dat ik wat heb besteld ging alles vlotjes. Het enige puntje ter verbetering, de levering heb je niet in eigen hand, waardoor de koeriersdienst voor een gesloten deur kan komen. Verder is alles prima in orde.

Alles was goed

Prima site

Altijd wel iets leuks te vinden. En tegen spotprijzen.

precies wat ik verwacht had

precies wat ik verwacht had en super snelle levering, goed zo

Bestellen is makkelijk. Duurt beetje lang voor de verzending. Hoop op een goed resultaat!

mooi op tijd geleverd

slecht

product voldoet niet heb zo een nexx robot gekocht slecht product. je kan hem niet goed sturen met de afstand bedinging. gaat alle kanten op niet. en als je het terug wil sturen betaal je heel veel aan verzendkosten en nu zit ik met een product dat niet goed werk. En nu krijg ik haast elke dag een nieuws brief kan me niet afmelden zou ik ook afgemeld kunnen worden. ben niet geïnteresseerd in de producten alvast bedankt .

BETALING MISLUKT

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ging ik betalen met mastercard. Echter na 4 pogingen, 2 uur uitgezet, bestelling opnieuw geplaatst, weer met mastercard ,weer mislukt, daarna gewone kaart is de betaling eindelijk aanvaard. Nu op mijn levering wachten. Nog nooit problemen met jullie gehad. Groetjes Cindy

prima levering

Meer dan snel geleverd

Producten besteld, de dag erna in huis. Top

Vlotte bezorging

De dag nadat ik had besteld werd het al bezorgd.

Fantastic

Goede producten.

Dit was een uitstekende aankoop. Tegenwoordig is alles zo duur geworden dat wanneer je eens iets aan goede prijs kunt kopen bijna ongeloofwaardig lijkt te zijn. Maar het bestaat! En vandaag besteld, de dag nadien thuis geleverd. Beter dan dit kan je niet eisen.. Bedankt !!!!!

Leuke aanbiedingen

Goeie en ook snelle levering

Correcte vlugge levering !

Zoals beloofd bestelling de volgende dag geleverd zijn veel andere die na een maand nog moeten leveren met de zelfde beloften van de levering ! Proficiat aan het personeel !!!!

Zeker content , vlotte levering

Heel vlotte levering