Ik ben zeer tevreden over dee producten en de service. Goede kwaliteit en vlug ontvangen.

Vlot

Levertijd wordt prima aangegeven en valt vaak mee. Niks mis met de kwaliteit. Ik ben al een poosje klant en blijf gewoon terugkomen. Het is niet altijd vandaag bestellen morgen leveren maar daar is gezien de lage prijzen prima mee te leven. Ik ben blij met voordeelvanger...

TOP

Vrijdag avond bestelt en zaterdag avond in huis prima werk toppie

Correcte communicatie en snelle levering, goede kwaliteit/prijs

Super snelle levering,s'avonds besteld en volgende dag geleverd.

Levert goede kwaliteit tegen scherpe prijs aanbeveling om een andere pakket bezorger te pakken in plaats van post nl moet nog een pakket krijgen terwijl ze op dezelfde dag verstuurd zijn

goede aankopen

al de artikelen die ik tot op heden besteld heb voldeden aan mijn verwachtigingen

Mooie producten met hoge kortingen.

Doen wat ze beloven en vaak sneller dan dat.......

Bestellingen steeds in goede orde ontvangen. Vaak ruim binnen de aangegeven periode verzonden.

Top levering!!

Tevreden

Ik zeer tevreden met de snelle levering.

Geleverd zoals aangeboden.

Altijd een beetje voorzichtig met dit soort artikelen via internet. Item zelf blijkt gewoon van een goede kwaliteit te zijn. Dus prima.

Perfect verlopen

Goed product prima verzorging alle afspraken nagekomen

gewoon goed

de producten waren ok

Heel tevreden

Goed verpakt en volgens de voorgestelde dag geleverd Super bedankt

goede service

Tot dusver tevreden qua bestelling en bezorgen.

Product ziet er degelijk en professioneel uit. Vooral de stevige metalen stang delen verbaasde mij in positieve zin. Wilde betalen met creditcard maar werd automatisch een iDeal betaling, vandaar een ster minder en moet het echte gebruik nog gaan uittesten.

Op tijd gekomen!

Alles keurig geleverd en netjes thuis gebracht!

Goede producten aan spotprijzen

Goede kwaliteit

Was perfect wat besteld zou worden

Vlotte service, mooie produkten a sterk verminderde prijzen

Al paar mooie zaken gekocht, zoals fleece, kruimeldief, parasol. Heel tevreden over. Vlotte verzending ook.

Steeds verzorgde en snelle levering

Steeds verzorgde en snelle levering

Mooi product, Op tijd geleverd.

Ik had er al een, om diverse redenen willen wij er meer in huis hebben (uitvallen elektriciteit).

snel en goed verzorgd verzonden

Snel en goed verzorgd verzonden goede kwaliteit voor het geld

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren