Geweldig.

Goede service en advies!

Duidelijk en betrouwbaar

Goede spullen, duidelijk en voor een redelijke prijs.

alles naar wens

goed en snel

Waardeloos, lekke laarzen geleverd.

Nieuwe laarzen blijken lek. Hopelijk komt er nu wel een oplossing.

zeer fijn bedrijf

bestelling in drukke tijd gedaan en de levering werd gewoon volgens de afspraak geleverd

snelle service

snelle service

Snelle levering voor eerlijke prijs

Accu werd snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen

makkelijke en duidelijke bestelling en levering

makkelijk te bestellen spullen, duidelijke omschrijving en duidelijke en snelle levering.

Communicatie kan beter

de bestelling werd snel geleverd, echter door een transportbedrijf. De avond ervoor kreeg ik laat een mail dat ze 's morgens tussen 9.00 en 11.00 uur voor de deur zouden staan. Die mail zag ik pas 's morgens om 10.00 uur en de chauffeur was toen al geweest. Tot dusver jammer, maar prima. De chauffeur zou nog 1 keer langs komen op afspraak (dag, geen tijd) en als er dan weer niemand zou zijn zou het pakket retour afzender gaan. Groningen wel te verstaan. Wij wonen in de buurt van Den Bosch. Ik heb gemaild naar BTN de Haas, maar daar kwam ook geen mailtje op terug waar ik iets mee kon. Vervolgens proberen te bellen met de transporteur, maar na 18 minuten in de wacht te hebben gehangen heb ik opgehangen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen het pakket maar op te halen, dit was 20 minuten bij ons vandaan (bij de transporteur). Ik denk met een iets betere communicatie dat dit niet had gehoeven, maar ik wilde het risico niet lopen dat ik dalijk opnieuw verzendkosten zou moeten betalen en vervolgens nog een week langer op mijn bestelling zou moeten wachten.

dat weer te lang duurt dat het binnen is

23-12 besteld 24 -12 bij sorteerbedrijf en 28-12 nog niks bekend zit kerst dan tussen maar toch dan zorg je dat zaterdags ook bezorgd word heb 2 de kerstdag bij HBG iets besteld dat is al wel binnen

Heb 2 bordjes besteld werkverkeer die met zuignappen lijkt wel stage project hellemaal scheef de gene die dit verpakt heb moet zich schamen de magneet sticker wel nettjes

Bestelling mooi op tijd bezorgt. Enkel jammer dat het beloofde gratis suikerbrood er niet bij zat.

Top Angebot mit guten Preisen

Gute Ware mit Guten Preisen und Rabatte beim einkauf von mehreren Stücken des Artickel. Versand und Umtausch aus Deutschland etwas teuer.

lopen lekker passen goed

goede lichte laars met fijne pasvorm. Zijn warm.

matig

1 bestelling in drie keer geleverd, terwijl jullie ook nog pretenderen vlot te leveren............

Mooie Sterke machine we vrij zwaar in de hand voor volle dag werk

Super ding

Snel en goed

Tevreden

Vlotte levering en producten voldoen aan verwachtingen.

Eenvoudige site. Gemakkelijk bestelling af te ronden. Gemakkelijk online betaling te doen. Snelle levering. Geen beschadigde pakketten tijdens transport.

te dik

Ik zou mijn product graag retourneren maar er zat geen retourneer brief bij en heb ook geen reactie op mijn mail bericht gehad voor een terug bel moment

Bestellen.betalen leveren.

Handig om de uitverkoop tijdig aan te kondigen.

Goede ervaring

Mooie jas van ontvangen

Zeer warrig.

Aanbieding niet aanwezig. De ene zegt komt eind van de week weer in de winkel . De ander zegt begin volgende week . Dan komt er een mail dat ik moet betalen en het product verzonden wordt terwijl ik afgesproken had het in de winkel te betalen en op te halen . Vervolgens een telefoontje dat ik het toch op moest halen in de winkel . Volgens winkelbediende is dat altijd zo de gang van zaken .

Mijn bestelling niet ontvangen!

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Op het afleverbewijs staat iets gekrabbeld wat niet leesbaar is? Ik heb al een mail gestuurd en telefonisch contact op genomen maar nog geen reactie gekregen.

vlotte levering

snelle afhandeling van de bestelde producten .

Osloweg 139

9723BK Groningen