Communicatie kan beter
de bestelling werd snel geleverd, echter door een transportbedrijf. De avond ervoor kreeg ik laat een mail dat ze 's morgens tussen 9.00 en 11.00 uur voor de deur zouden staan. Die mail zag ik pas 's morgens om 10.00 uur en de chauffeur was toen al geweest. Tot dusver jammer, maar prima. De chauffeur zou nog 1 keer langs komen op afspraak (dag, geen tijd) en als er dan weer niemand zou zijn zou het pakket retour afzender gaan. Groningen wel te verstaan. Wij wonen in de buurt van Den Bosch. Ik heb gemaild naar BTN de Haas, maar daar kwam ook geen mailtje op terug waar ik iets mee kon. Vervolgens proberen te bellen met de transporteur, maar na 18 minuten in de wacht te hebben gehangen heb ik opgehangen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen het pakket maar op te halen, dit was 20 minuten bij ons vandaan (bij de transporteur). Ik denk met een iets betere communicatie dat dit niet had gehoeven, maar ik wilde het risico niet lopen dat ik dalijk opnieuw verzendkosten zou moeten betalen en vervolgens nog een week langer op mijn bestelling zou moeten wachten.