Alles netjes geleverd

Alles wat ik besteld had zat netjes in de doos

Goed spul

Het product komt alleen later als dat de bedoeling is

Maat voering klopt niet

Bestel korte broek, staat u krijgt nieuwe collectie, maat voering en pas vorm zijn het zelfde. Nou 2 maten kleiner dus kan je weer ruilen. Maat 48 was niet meer hetzelfde als maat 48 korte broek die ik had.

Goede ervaring met de aanschaf van een Husqvarna automower. Ik had een probleem met de betaling, maar dit was snel opgelost door telefonisch contact met een vriendelijke medewerker. Geen gezoek naar contact informatie of chatten met "robot". Snelle levering op de eerst volgende werkdag. Kortom, ik ben zeer tevreden met de aankoop en de service.

Kwaliteit gunstig geprijsd

Goede kwaliteit voor een gunstige prijs. Nog nooit teleurgesteld na het bezorgen van een bestelling.

prima bedrijf, goede service !

de bestellingen worden altijd netjes geleverd, prima service bij eventuele vragen of levertijd !

Altijd snelle service en afhandeling

Bij problemen altijd netjes afgehandeld

Uitstekende service na aankoop

Dealer van een ruim assortiment Husqvarna gereedschappen met daarbovenop een eigen uitstekende reparatieservice bij evt calamiteiten.

Geweldige zaak

fijne webshop en een snelle levring!

Topwinkel

Ruime keus en snelle levering

Snel en goed

Deugdelijk materialen

Binnen 2dagen had ik de bestelling in huis

Super tevreden over het bestellen en levering is perfect

Snel besteld en snel geleverd.

Gemakkelijk bestellen via de site , en super snel geleverd.

Helemaal top!

Prima service, Zoals altijd!

goedkoop en goed, niet snel

site heeft goede prijzen en gemakkelijk te bestellen. kan wel even duren t.o.v. andere winkels (1 week ipv 1 dag). maar dan hen je ook een erg goede prijs.

Goede nazorg

Nadat ik nog wat vragen had werd kosten nog moeite gespaard om me te helpen super bedankt

Snel geleverd en goede producten

Vlot online bestellen, snelle en correcte levering

Ik ben heel tevreden van het product dat ik bestelde (een weidedrinkbak en van de snelle levering.

Degelijk materiaal en snelle levering

Zeer tevreden over deze prijselijke aankoop

Nette prijzen, op tijd leveren.

Ik bestel vaker bij btn. Wordt altijd netjes op tijd geleverd(hooguit een dag vertraging door bezorgdienst) nooit problemen mee gehad

Kwaliteit materiaal

Goede spullen en een goeie service

Goede service en advies telefonisch

Osloweg 139

9723BK Groningen