Bestelling gedaan voor 400 RVS schroeven. Kon niet geleverd worden zoals ik het graag had gezien. Werd vanuit bedrijf telefonisch contact gelegd met me. In goed overleg werd de levering naar mijnnzin aangepast. Prima service !!

Prima producten voor een prima prijs

Ik zocht een spaanplaatschroef van een bepaalde lengte en kwam bij de Schroevengigant uit. Levering was vlot en de prijs was prima. Daarna een voordeelpakket besteld tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wordt snel geleverd.

Zeer snel verzonden

Besteld en een uur later in de bus

Nog nooit zo iets meegemaakt. Uiteraard waren de spullen top in orde zoals besteld

Goede en snelle levering

Producten snel en goed geleverd. verpakking voldoende, levering onbeschadigd aangekomen. Producten zoals beschreven en verwacht. Handig dat bijpassende bit werd meegeleverd.

Online besteld bij de schroevengigant en de volgende dag on huis. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Alleen is het verwarrend dat je besteld bij de schroevengigant en je krijgt mailtjes van het houten huis. Zal hier zeker meer bestellen. Top service !

Toppie

Goede prijzen, per stuk te bestellen en snel geleverd.

goede en snelle levering en goede kwaliteit

Ga zo door

Prima prijs/kwaliteit

Ik zocht rvs schroeven van een bepaalde maat. Ik kwam uit bij de schroevengigant. Prijs is prima en ze hebben een uitgebreid assortiment. Makkelijk te zoeken op de website.

Super altijd weer.

Prima RVS bouten, moeren en sluitringen. Goed verpakt, snel bezorgd, alles naar wens.

Zeer snelle levering.

Correcte service!!

Fijn persoonlijk contact en correcte afhandeling.

Doet erg zijn best om te leveren wat je hebt besteld en houd je op de hoogte

Materialen snel geleverd

Eenvoudige en duidelijke website

zeer goed

Goede producten, snelle levering en een goede prijs

Zeer goede ervaring!

Uitstekende service

Snelle levering, goede prijs, mocht er onverhoopt iets niet snel geleverd kunnen worden dan is er goed overleg met de klant

Prima bedrijf, snel en correct geleverd

Goed bedrijf. Eenvoudig bereikbaar voor een goed advies. Zeer behulpzame mensen.

super!

Had verkeerde boutmaat besteld, na 1 telefoontje (door Het Houten Huis) de correcte geleverd gekregen.

Goede prijs, prima materiaal

Helemaal tevreden

Super service

Na 1 mailtje was alles perfect geregeld 2 dagen later alles in goede staat in huis

Prima kwaliteit schroeven voor een erg nette prijs!

Afgelopen week voor de 2e of 3e keer schroeven besteld. Ruim assortiment, duidelijke website met goede zoek- & selecteerfunctie en snelle levering.

Dames Jolinkweg 20

7051dk Varsseveld