Alles snel en eenvoudig te regelen.

Alles duidelijk en geregeld volgens afspraak. Montage en uitleg ook heel goed.

degelijk

Telkens deftig en goed onderhouden materiaal gehad. Topservice.

Zeer keurig en vlot geholpen bij het ophaal adres.

Gewoon goed

Vakkundig effectief en efficient. Ook goed voor een leuk praatje. Kan geen slecht woordje over de service zeggen.

TOP SERVICE.

Fijne ontvangst bij bandencenter JWM te gestel.

Het is weer vlot en goed geregeld via Topspace tot het volgend jaar!

Het was voor de 2e keer dat ik via topspace dakdragers huurde en het is mij weer goed bevallen vlotte reactie en ook bij de garage goed afgehandeld dus ik ben heel tevreden .Ga zeker een volgende keer weer huren via Topspace.

Alles verliep volgens afspraak en naar wens.

Alles volgens afspraak

Super makkelijk en ., zeer goede service!!

We huren elk jaar., met vakantie een ski koffer bij top space., hun montagepunt., JWM ( walter) in sint michelgestel is super vriendelijk., altijd de Koffie klaar., en tijd voor een leuk babbeltje!! Om kort te zijn top service!!!!!

Efficient, vriendelijk en behulpzaam. Uitstekend.

Efficient, vriendelijk en behulpzaam. Uitstekend.

Goede producten en fijne service

Heel tevreden met de geleverde producten en service

Alles was top verlopen! Van aanvraag tot terug inleveren van de dakkoffer en dragers!

Gemakkelijk en goed

Voor de tweede keer een dakkoffer en dakdragers gehuurd. Alles ging perfect, het bestelproces, het installeren en ophalen en het wegbrengen van de gehuurde spullen. Het terugstorten van de borg was ook binnen een dag geregeld!

Goede service en duidelijke communicatie

Dit jaar voor het eerst een dakkoffer via topspace gehuurd, inclusief dakdragers. Dit is ons erg goed bevallen. Montage en demontage bij onze lokale garagehouder ging soepel en voorspoedig.

Uitstekende service

Door privé omstandigheden kon de fietstrip waarvoor we de fietsdrager hadden gehuurd niet doorgaan. Met één telefoontje kon ik kosteloos de huurperiode verzetten. Dat noem ik nog eens service!

Nooit meer

Ik heb bij dit bedrijf voor de laatste keer gehuurd! Na meerdere jaren zonder problemen, nu na demontage van de dakdragers is er schade ontstaan wat ze niet willen toegeven en ook niks aan willen doen ! Waardeloos!!

Top! space

Super duidelijk en conform afspraken. Helemaal goed.

Uitstekende service

Meneer van de garage plaatst de box heel secuur en netjes. De box xl is echt top met veel ruimte. Snel de borg retour. Kortom fijne ervaring

Uitstekende service, niet te moeilijk doen bij ophalen en terugbrengen.

Uitstekende service, lekker dichtbij met ophalen en terugbrengen. Niet moeilijk doen en de afwikkeling achteraf is ook netjes en snel.

Gewoon Goed en Betrouwbaar

Het reserveren, monteren en gebruiken van de Trekhaakbox Thule Accros is heel goed bevallen. Uitgebreide en duidelijke informatie op de website Uitstekende communicatie bestelproces Hele vriendelijke medewerkers TOP product Ik beveel TOPSPACE van harte aan

Perfect geregeld, goede spullen

Ondanks dat de montage locatie en tijd nog werden gewijzigd ben ik goed geholpen in Elst. De dakkoffer was vrijwel nieuw. Goede eerste ervaring gehad! Ik kom zeker terug!

Werelds geregeld kan niet anders zeggen. Echt super zeer tevreden

Goede koffers en goede service

Zoals altijd is de service goed en zo ook de kwaliteit van de koffers!

Heel goede service!

Dakkoffer gehuurd. Hij werd er snel opgezet en na inlevering werd de borg meteen teruggestort. Volgende vakantie maak ik zeker weer gebruik van een dakkoffer van Topspace.

Mooie dakkoffer en uitstekende service

Alles was naar verwachting. Vriendelijk personeel. Bij het terugbrengen last van file waardoor ik het afgesproken tijdstip niet meer kon halen. Dat was geen probleem en binnen 10 minuten was de boel gedemonteerd. Aanrader! Wel wat aan de prijs maar goede oplossing als je zelf geen opslagruimte hebt en maar een enkele keer gebruik van maakt.

Schapendreef 15

4824AM Breda