positief

Goeie communicatie, goede service, redelijk prijzig.

Correct en duidelijk

Vriendelijk en goede service

Toppers van Topspace

Dit jaar al drie keer, voor verschillende auto's, sneeuwkettingen mogen huren. Met goed persoonlijk en vriendelijk advies. Echt een goed bedrijf met uitstekende service

Snelle service met de juiste dakkoffer

Snelle service met de juiste dakkoffer

betrouwbaar en goede service

Dit was de tweede keer dat ik dakdragers huur bij Topspace. De eerste keer moest met spoed en daar werkten ze prima aan mee. Ditmaal meer tijd en dus ook prima proces om de juiste daksdragers te verkrijgen.

Supersnelle service !

Voor mijn bestelling werden de stukken á-la-minute van uit NL verzonden naar België en 16u later stond ik al in de garage in BE om ze te monteren! KNAP !

Correcte en snelle afhandeling zonder zorgen!

Het was aangenaam bij jullie te huren. Alles direct gevonden op de website. Het was tevens fijn dat een collega van jullie mij opgebeld heeft voor extra verduidelijking te geven over het te huren materiaal.

Ideaal

Ideaal en goede service!

Goede service want voor mijn EV had ik loopvlak sneeuwkettingen nodig en werd tijdig opgemerkt

Ik kwam op het laatste moment van de dag binnen bij de garage en montage punt in Ermelo en werd daar desondanks ook nog geholpen bij het invullen via de website. Het bedrijf achter de website reageerde ook snel en ik kon dus op tijd de sneeuwkettingen meenemen

vlotjes

zoals vorig jaar, alles vlot uitgevoerd en verwerkt

Snel, vriendelijk, alles volgens afspraak

Niks op aan te merken. De skibox wordt snel erop gezet. Ik kan binnen wachten met een kop koffie. Super vriendelijke service. Dank en tot volgend jaar!

Prima materiaal, volledig volgens verwachting. Voor herhaling vatbaar.

Prima materiaal, volledig volgens verwachting. Voor herhaling vatbaar.

Top geregeld!

Goed geregeld, prettig in de communicatie. Borg snel terug.

snel, kwaliteit, en efficient

makkelijker bereikbaar, snel en efficient

prima!

Het was prima! tevreden! alleen voor iemand die fulltime werkt is het lastig om binnen de openingstijden de spullen in te leveren

Aanvraag en afhandeling was prima geregeld.

Snelle afhandeling

Een mooi dakkoffer gehuurd voor een redelijke prijs. De montage bij ophalen en inleveren verliep soepel en snel. Goede afhandeling.

Goede dienstverlening in Oosterhout, beleefd maar .

In Oosterhout adviseerde mij om Een YouTube filmpje te kijken hoe de kettingen op te leggen, personeel bij Trekhaak.nl is onervaren met jullie materiaal. Ik kom volgend jaar terug naar jullie in Breda

Een uitkomst

Prettig geholpen en in de buurt.

prima bedrijf en service

Het hele proces van reserveren tot afhalen tot terug brengen en borg treug loopt gesmeerd. Ik koop nooit meer sneeuwkettingen!

Top space Top Service !

Nadat onze wintersport was gecanceled door ziekte konden we toch een paar weken later als gepland de speciale sneeuwkettingen voor onze electrische Enyac ophalen, top bedrijf met gevoel voor de klant.

Goed geregeld, snelle service, duidelijke communicatie

Geen gedoe, lekker makkelijk en snel

Geen gedoe, lekker makkelijk en snel

Top service!

Kom al een aantal jaar bij TopSpace in St.Michielsgestel voor sneeuwkettingen en dakdragers en iedere keer een top service!

Schapendreef 15

4824AM Breda