Gemakkelijk online gereserveerd, fijne service bij de garage

Great

Fast

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld. Had last minute een dakkoffer nodig en dat was geen probleem. Veel locaties in Nederland en goede service

Fijne begeleiding en uitleg,en prima materiaal

Voor 2de jaar fietsen drager voor 4 fietsen gehuurd helemaal tevreden perfect geregeld

Prima geregeld en goed geholpen

Vakkundige service. Checken daarbij vooraf of dakdragers ook goed gemonteerd zijn. Fijn bedrijf en behulpzame mensen.

Zeer goede service en dakkoffer was erg fijn en groot

Goed en snel geregeld en prima dakkoffer. Zeker voor een volgende keer waard.

Snelle en goede service

Zelfs na het laat beslist te hebben om een trekhaakkoffer te huren, hadden ze er toch beschikbaar, en die was perfect van kwaliteit. Ook de service was perfect. Dus zeker een aanrader...

Alles goed en vlot geregeld

Het reserveren online en ophalen van het dakkoffer ging prima. Goed geholpen door de medewerkers van Topspace

Bij het wegbrengen werd zelfs de pauze opgeofferd. Super.

Goede koffer, er snel opgezet en er naderhand weer snel afgehaald, ik kon erop wachten. En de koffie is goed.

Garage IJsselland Zwolle

Ik ben bij garage IJsselland geweest voor de montage en demontage van de koffer. Vriendelijke medewerkers die netjes en snel werken. De garage zag er netjes uit. Voor de demontage was geen afspraak nodig en was in 5 minuten klaar.

Prettig geholpen en mooi materiaal

Ik ben prettig geholpen en kreeg mooi, nieuw materiaal mee.

In 1 woord Top!

Voor het eerst een dakkoffer gehuurd bij topspace. Zeer tevreden hoe wij zijn geholpen. Vandaag de dakkoffer terug gebracht, en net een mailtje gekregen dat de borg is terug gestort. Keurig geregeld allemaal!

Werkelijk top van A tot Z

Goed geregeld en vriendelijke personeel. Meedenkend en altijd benaderbaar

Goed en snel!

Goed en snel!

Was weer super geregeld!

Wederom zorgeloos op vakantie gegaan met een dakkoffer van Topspace !

Komt afspraken na en leveren goed materiaal. Zeer tevreden,voor herhaling vatbaar

Ontzettend goede service en kwaliteit dakkoffers/rails

Erg goed. Ik heb de xxl dakkoffer gehuurd. Deze is kwalitatief gemonteerd en heb voor een gezin van 5 alles kunnen meenemen en lekker veel ruimte in de auto over gehouden.

We zijn weer super goed geholpen . Alles wordt goed gemonteerd en alles wordt extra gecontroleerd We zijn zeer tevreden over deze garage Banden enter JWM in sint-michelsgestel De persoon was heel vriendelijk Volgend jaar zijn we er weer

Zeer klantvriendelijk

De dakkoffer en de dakdragers waren heel netjes. Ook de montage verliep soepel en heel zorgvuldig

Prima ervaring, aanrader!

Gedurende het gehele traject van de dakkoffer huur alleen maar professionaliteit ervaren. Fduidelijke website, snelle montage en demontage na afloop huurperiode,

Snel, goed en geen nieuw spul

Ik heb alleen en dakkoffer gehuurd. Het was topspul en de service was goed. De dakkoffer werd op mijn dakdragers gemonteerd en bij afleveren weer gedemonteerd. Kortom: Was TOP(space) geregeld

Goede service!

Goede service, makkelijk te regelen en vriendelijke dienstverlening.

Prima bevallen!

Ik had geen ervaring met dakkoffers, maar ik ben uiterst tevreden over de service en het product. Dank!

Schapendreef 15

4824AM Breda