Goed materiaal, met aandacht gemonteerd. Afhandeling prima.

top!

Maken van een afspraak voor de montage verliep prima, evenals de montage. Voor het demonteren was geen afspraak nodig en ik werd gelijk geholpen. Een aanrader voor wie een dakkoffer nodig heeft, voor bijvoorbeeld de vakantie!

Vandaag weer de dakkoffer teruggebracht naar Sint Michielsgestel. Vriendelijke mensen en snel en persoonlijk geholpen. Praatje en bakje koffie en handige dakkoffer op je vakantie. Volgend jaar weer.

Prima service!

Goede en snelle installatie, duidelijke instructies

Dit was de eerste x topspace achter de auto....perfect ..geen geluid net als dakkoffer,super geregeld met goeie service

Ze reageren snel en de service is vriendelijk prima.

Geweldig!

Geweldige oplossing om een complete dakkoffer set te huren. Zeer goede service! Hebben er de hele vakantie goed gebruik van kunnen maken.

Perfecte service en kwaliteitsvol materiaal!

Wij kregen perfecte service en een box van mooie kwaliteit. Hij heeft goed dienst gedaan op onze reis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prettig, vriendelijk en snel

Prettige mensen, die snel en efficiënt werken

Top bedrijf

Al voor de tweede keer dakkoffer gehuurd, en altijd correct en behandeld. Stort borg bedrag heel snel weer terug op de reknin, klasse

3 times in a Row

Ik kom al 3 jaar achtereen in jullie verhuur locatie in Sint Michielsgestel. We worden hier altijd keurig geholpen en er word altijd netjes gevraagd of je zelf een koffer hebt en wat de maten zijn zodat de monteur rekening kan houden met het plaatsen van de dagdragers. Nadien wordt er ook altijd netjes verteld wat er van je wordt verwacht als je ze komt inleveren. En het leuke is ook mijn zoontje gaat ook al 3 jaar mee om ze te laten plaatsen en altijd staat er dan een snoepje klaar. Ik zeg tot volgend jaar.

Heel gemakkelijk

Heel simpel geregeld vriendelijke service

Hele goede service! JWM Bandenservice Sint Michielsgest

Wij hebben alweer voor de tweede keer een dakkoffer gehuurd bij Topspace. En we zijn van plan om dit vaker te gaan doen. We zijn erg tevreden over de service van Topspacepunt JWM Bandenservice , Sint Michielsgestel. Fam vd Lee

Perfect service van A tot Z

Wij hebben een dakrail met dakkoffer gehuurd. Deze werd keurig gemonteerd, we hebben een duidelijk instructie gekregen en daarna konden we onbezorgd op vakantie met drie meiden die niet echt weten wat 'licht pakken' betekent ;)

Goede service en vriendelijk.

TOP zoals in TOPspace!

Zeer mooie gebruiksvriendelijke dakkoffer. 9 van de 10 andere dakkoffers die ik onderweg zag waren gewoonweg niet mooi. De dakkoffers van TOPspace zijn super mooi en ruim. Volgend jaar kom ik weer een dakkoffer huren!

Zeer goed geholpen, zeer leuke en klantvriendelijk mensen

Zeer goed en vakkundig geholpen. Vriendelijke mensen

Goede service, bak snel gemonteerd en op vakantie maar!

Grote dakkoffer met goede service

Ik ben bij de locatie in St. Michielsgestel geweest en ik ben een zeer tevreden klant. De dakkoffer was van goede kwaliteit en de service was heel goed. Ik had wat vragen en er werd echt met me mee gedacht; top!

Wij hebben vroeger zelf een kleine dakkoffer gehad maar hadden een grotere nodig. Mede gezien de ruimte die zo'n koffer in beslag neemt en de zeer acceptabele huur kosten besloten deze voortaan te huren i.p.v. zelf aan te schaffen. Het (online) huren bij Topspace was eenvoudig, het doorgeven van een wijziging i.v.m. het noodzakelijk moeten verplaatsen van de vakantie ging soepel. De montage en demontage bij een locale garage verliep uiterst vriendelijk en de administrative afwikkeling (borg retour) was dezelfde dag al geregeld. Top space Top geregeld!

Tiptop in orde

Goede en snelle montage van de dakkoffer door de garage autosnelservice Waddinxveen, ook het afhalen ging supersnel. De XXL dakkoffer is ruim. Het administratieve proces rondom reserveren, betalingen en terugstorten borgsom geen aanmerkingen over.

Wederom een prima service en goede afhandeling

2e jaar dat ik hier huur en altijd goed, snel en vakkundig geholpen. Binnen een mum van tijd was alles geregeld! Topspace is Topservice.

Betrouwbaar, flexibel en vriendelijk

Ik huur hier jaren een dakkoffer en dakrails. Servicepunt waddinxveen is top en de organisatie topspace ook erg fijn.

Uitstekende service bij JWM

Spullen staan altijd netjes gereed, zijn schoon en worden door Walter zelf bevestigd / gemonteerd. Hij is ook altijd bereikbaar en flexibel beschikbaar indien nodig. Top service!

Schapendreef 15

4824AM Breda