Keurige service

Heel tevreden over de garage waar de dakkoffer gemonteerd wordt. Klantvriendelijk en werken volgens afspraak.

Snel en vriendelijk

Goede communicatie en helder uitleg

Topservice

Op een zaterdag de trekhaakkoffer opgehaald en laten monteren, en twee weken daarna weer netjes kunnen inleveren. Super geholpen.

Uisluitend dienst

Vriendelijke personeel, goed en snel geholpen. Goede prijzen. Echt een aanrader.

Makkelijk, snel en efficient!

Supergoed geholpen door topspace en autobedrijf die de dragers en koffer geïnstalleerd heeft. Vriendelijk, behulpzaam en efficient. De koffer was schoon en gebruiksvriendelijk. Blij mee!

Top service snel goede prijs..

Word netjes voor je erop gezet en er weer afgehaald snel en netjes.. Goed geholpen top service volgend jaar weer..

Gewoon top!

Volgens afspraak de dakdragers opgehaald en laten monteren na afloop afsoppen en weer inleveren super mooi systeem voor als je iets niet hebt! Ik kijk graag uit naar de volgende keer

Top service afspraken nagekomen conform afspraak

Prima org alles top geregeld

Altijd goed geregeld en duidelijke communicatie.

Deze trekhaakkoffer was super

Onder het rijden geen last en veel ruimte om extra bagage mee te nemen. Garage ook super service met erop zetten en eraf halen.

Zeer klantvriendelijk geholpen

Montage stipt op de afgesproken tijd en demonteren werd, na telefonisch overleg, zelfs in de middagpauze uitgevoerd.

Uitstekende service met lach

We huren al jaren dakdragers en/of dakkoffer en altijd is de service perfect en met een glimlach! En natuurlijk even een praatje over de aanstaande vakantieplannen of bij de terugkomst de vakantie-ervaringen.

Perfect geregeld

Snel, makkelijk huren, terugbrengen. ook de dealer Ducar waar dakkoffer ge/demonteerd werd!

Super service

Alles ging soepel en de service was top! De dakdragers speciaal voor onze auto, pasten niet (kwam door een probleem met onze fixpoints) en ze hebben ons geholpen met het verzorgen van andere dragers. Fantastisch! Bedankt!

Annuleringskosten zelfs als binnen 24 uur weer geannulleerd.

Helaas was Topspace niet klantvriendelijk toen ik na 14 uur een reservering weer wilde intrekken. Mijn reis ging helaas ineens niet door en had de dakkoffer dus niet nodig. Gauw de reservering weer afgezegd, maar ze rekenden dan toch annuleringskosten omdat de beoogde huurperiode over 9 dagen al zou starten (binnen 10 dagen van de huurdatum cancellen = betalen) Teleurgesteld moest ik, na 4 emails heen en weer, toch annuleringskosten betalen. Geen begrip voor de situatie, dat begrijp ik niet zo goed.

Het was voor mij eerste keer dat ik gehuurd heb bij Topspace. Maar prima geholpen .

Er wordt precies op afspraak gewerkt en daarbij ook nog zo vriendelijk.

Het bestellen van de juiste dakkoffer gaat heel gemakkelijk, vervolgens wordt er precies op afspraak gewerkt. Het klantcontact in de garage is uiterst vriendelijk. Mijn vakantie begint en eindigt hier!

Top service, bij afhaslpunt JWM in Sint Michelsgestel

Top Service!

Goede service, snel geholpen

De dakkoffer die wij hebben gehuurd van Topspace uit Sint Michielsgestel was de tweede keer dat we hier kwamen. Ook deze keer was de service prima en werden we weer snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Wij zijn hier zeer tevreden over.

zeer kwaliteitsvol

vlotte afspraak. Degelijk geplaatste dakkoffer. Zeer correct in afhandeling

Top geregeld

Goeie service en snel geregeld wij komen weer terug voor de volgende vakantie bedankt!!

Koffer via JWM Bandencenter

Top ervaring met goeie service!!!

Topzaak

Een goede naam voor dit bedrijf: ruimte op je dak. Makkelijk te reserveren, goede service zowel bij ophalen als terugbrengen. Aanbevolen.

Goede service dakkoffers zat zo op. Kan veel in

Keurig zoals de site aangeeft

Het formaat van de dakkoffer incl. dragers waren precies op maat voor mijn auto. Netjes gemonteerd en gedemonteerd op aangegeven locatie.

Schapendreef 15

4824AM Breda