super

goede en snelle communicatie, zeer tevreden

Echt een top service, eerste x dakkoffer op het dak, aan komen rijden, alles goed geregeld, een wachtruimte met koffie, binnen 5 minuten weer op de weg met een dakkoffer, met terugbrengen hetzelfde verhaal, perfect! Top service!

Goed geregeld.

Elke vakantie weer makkelijk geregeld.

Perfecte service

Perfecte service. Voortaan elke winter en zomer

De box werd netjes gemonteerd en gedemonteerd!

De box en de dakdragers zijn netjes gemonteerd en gedemonteerd. Monteren ging op afspraak en was snel gedaan. Goede uitleg over het eventueel verwijderen van de box en monteren indien nodig.Terugbrengen ging zonder afspraak en werd onder het genot van een kopje koffie netjes gedaan!

Goede en betrouwbare service

Ik heb nu voor het 3e jaar een dakkoffer gehuurd via TopSpace bij Garage Ter Riet in Enschede. Vriendelijke behandeling en een fijne service. Geen problemen mee gehad.

Topkwaliteit dakkoffer gehuurd

Al een aantal malen dakkoffer gehuurd. Efficient, goed geholpen, redelijke prijs, aardige mensen.

Snel en helemaal goed geregeld!

Ik ben volledig ontzorgd vanaf het moment van digitaal boeken. De gaarage (Auto19 in Zutphen) heeft de werkzaamheden van het (af)moteren ook supersnel en -netjes gedaan. Ik ben helemaal tevreden. Nòg mooier zou het zijn geweest als er ook een montagelocatie in Deventer zou zijn.

Het huren van een dakkoffer via Topspace is gewoon Top. Het ophalen ging snel en heel netjes. Tijdens het installeren een lekkere bak koffie gekregen. Bij het inleveren ook super goed geholpen en was binnen 10 minuten afgehandeld. De box zelf was groot genoeg en was als nieuw.

Gewoon top

Perfect geholpen zoals ieder jaar met een dakkoffer voor de zomervakantie

Klasse bedrijf

Alles correct geleverd en ook afgehandeld. Top bedrijf.

Snel geholpen, goede kwaliteit dakkoffer (z.g.a.n.)

Last minute (1 dag van tevoren) dakkoffer besteld en deze kon geleverd worden. Dakdragers zelf vooraf geplaatst zodat de dakkoffer in enkele minuten geplaatst kon worden. Achteraf was de koffer wel wat ver naar voren geplaatst terwijl er genoeg ruimte was aan achterkant, dus heb hem zelf teruggezet naar midden van de uitsparingen voor monteren. Inleveren ging al even snel. Prima service.

Makkelijk en uitstekende service

Dit is nu de 2e keer dat ik bij Topspace dakdragers huur. Het is heel makkelijk om de juiste dakdragers te krijgen. Gewoon het meek en type vsn je auto invoeren en hoelang je ze wil huren. Mogelijkheid om voor de zekerheid een foto toe te voegen. Werkt perfect. In de buurt kan je ze laten ophalen en laten installeren. En aan het einde kan je ze weer terugbrengen en worden ze netjes vsn je kan gehaald.

Subliem

Goede service, Goede kwaliteit aan koffers en dragers, veel keuze. Topspace zal ik zeker aanraden aan anderen, hopelijk geven ze in de toekomst een optie dat je eventueel ook koffers kunt overkopen zodat eventueel een kwatatief Goede koffer kunnen aanschaffen voor een mooi prijs en als bonus ook de dakkoffers nog een mooi pensioen na het woeste gebruik te geven. En immers verspilling is zonde. In ieder geval aan de reislustige mensen van topspace, keep up the great work!!

Helemaal top

Afgelopen week dakkoffer gehuurd bij topspace filiaal Sint Michielsgestel, altijd super service en deskundige montage , omdat ik komende week krap in mijn tijd zat bood hij me aan om zelfs op zondag even de dakkoffer te demonteren. Waar vind je dat nog tegenwoordig

Makkelijker kan het niet

Makkelijk te boeken en goede service bij het ophalen.

Heel makkelijk als je snel en tijdelijk dakdragers nodig hebt

De website werkt prima. Geweldig dat alleen je kenteken voldoende is om het juiste materiaal te huren. Duidelijke communicatie en ook huur op korte termijn mogelijk. Ideaal ook dat er zo veel punten zijn waar je het materiaal kunt laten aanbrengen.

Super service, using every year and very happy

I am renting dakkoffers from topspace every year and always very happy with the service.

Toppie

Top, wat een extra ruimte zo’n topspace op het dak. Volgende keer weer huren bij topspace.

uitstekend product en goede service

makkelijk afspraak te maken, goede service, en borg werd direct dezelfde dag teruggestort.

Uitstekende service

Voor het 2e jaar op rij een dakkoffer gehuurd en bij jullie filiaal in Culemborg word ik altijd perfect geholpen!

Amateuristisch personeel

Bij het ophalen van de dakkoffer in Els waren ze vergeten de sleutels erbij te doen…. Weer terug gegaan om ze te halen, kon er nog geen sorry vanaf!!!!!! Bij het terugbrengen het volgende….. ik zie daar bij aankomst kromme dakdragers liggen…. Verder netjes de koffer ingeleverd enneagram huis. Een uur later wordt ik opgebeld met de beschuldiging dat ik over die dakdragers ben gereden….. waar haalt hij de lef vandaan….. ik zei dat omdat niet gedaan kan hebben en dat die al krom waren, zegt hij” oooh, dan was het die andere meneer”!!!!!! Schandalig

Snel gereserveerd, genoeg keuze, goede service

Genoeg keuze. Prima prijs. Vriendelijke montagepartner. Gewoon goed.

Prima service en materiaal

Uitstekende service

Dakkoffer met spoed aangevraagd en binnen enkele minuten met Dennis geregeld, super tof.

Schapendreef 15

4824AM Breda