Box en dragers prima. After sales service beroerd.

Calamiteit aan het Gardameer. Storm/hagel etc. Aantekening in dossier laten maken of box tijdig retour zou komen. “Okay bedankt, succes.”. Nul begrip. Hun proces niet op ingericht. Borg werd als eerste benoemd dat dit daarvoor geldt. Indien schade volgt factuur wel. Op een later moment nogmaals telefonisch contact gezocht; zelfoplossing bedacht.; zij retour op tijd, zelfs week eerder. Verzoek of deze kon worden opgehaald. (Letterlijk 5 min om de hoek); nee meneer, zijn we niet op ingericht. Wij doen niets/leunen achterover. Uitzonderlijke situatie maar nee. Meedenken werd niet gewaardeerd. Regel het zelf maar. Box niet kapot gelukkig. Retour kunnen regelen maar niets geen bedankje of coulance met verhuurbedrag (immers vanuit de voorwaarden geaccepteerd dus hebben zij recht op op). Vanuit wettelijk recht hebben ze correct gehandeld. Vanuit klantenbinding / service dikke nul. Mij zien ze niet meer terug. (En dat deert ze niet, dus zegt mij genoeg).

Prma service, goede uitleg, heel vriendelijke meneere

Top service, zie hierboven

Fijne dakkoffer, verkrijgbaar bij erg prettig bedrijf

Voor het 2e jaar op rij een dakkoffer bij Topspace Beek en Donk geregeld. Goede service, goede kwaliteit koffer, prettige en duidelijke communicatie. Op naar volgend jaar

Vriendelijk. Alles op orde. Goede communicatie. Dik tevreden.

Vriendelijk. Alles op orde. Goede communicatie. Dik tevreden.

Vlot afgehandeld

Gemakkelijk te bestellen en zeer vriendelijke mensen bij de plaatsing. Vergeten dwarsrails te reserveren. Werd ter plaatste snel voorzien en online betaald.

Fijne en snelle service.

Via de website hebben wij snel kunnen reserveren. Data vinden dat ook in onze agenda past was geen enkel probleem. De nodige uitleg en infobruchure waren meer dan voldoende. Ook het afhalen verliep zeer vlot. Wij gaan er alleszins vaker gebruik van maken.

top geregeld allemaal weer

top geregeld allemaal

Prima service en vriendelijk personeel.

Goed en snel geholpen, zeer vriendelijk personeel.

"Top" space

Snel en goed geholpen door de mannen daar. Op dezelfde dag van dakkoffer terugbrengen netjes me borgsom teruggestort gekregen. Bedankt jongens.

Super service

2 dagen voor aanvang vakantie, de koffer zonder problemen kunnen omruilen voor een grotere

Super efficient, vriendelijk en correcte prijs

Dakkoffer XXL gehuurd voor 2 weken en heel tevreden. Super service: onmiddelijke bevestiging van de reservatie met voorstel tijdstip voor plaatsing. Heel efficiënte en vriendelijke service. Een paar uur na terugbrengen dakkoffer waarborg al teruggestort.

Super fijn

Nette service en erg makkelijk geweest voor de vakantie

Goede dakkoffer, vriendelijk geholpen

Veel plezier gehad van de dakkoffer. Dakkoffer was groot en stevig voor een goede prijs gehuurd. Fijn dat ie snel gemonteerd en gedemonteerd werd.

Goed geregeld

Goed geregeld

Helemaal top! Mooie dakkoffer voor correcte prijs.

We zouden eerst enkel dakdragers huren maar konden achteraf gemakkelijk ook nog een dakkoffer bijbestellen. We werden enorm goed telefonisch geholpen. Ook de partners waarmee topspace samenwerkt voor de plaatsing zijn super. Onmiddellijk na inleveren van dakkoffer werd de waarborg terug ontvangen. Goeie ervaring!

Prima service, goede communicatie via de mail

Geen spijt van gehad. Bestellen in de buurt en gemakkelijk met halen/brengen. Kwaliteit prima en veel plezier van gehad. Aanrader voor een ieder

Prima geregeld, alles perfect volgens afspraak

Vlotte terugstorting van de waarborg

Prima geregeld, zowel ophalen als weer het inleveren!

Prima geregeld met de dakkoffer. Zowel het ophalen en monteren ,als het verwijderen ging heel snel in Ederveen.

Vriendelijk en behulpzaam

Fijn dat jullie pro-actief een bericht stuurden of we een rek wilden huren. Bij garage was men heel aardig en behulpzaam!

Duidelijke communicatie + snelle service

Duidelijke communicatie + snelle service

Correcte, vlotte service

Zie titel

Voor de eerste keer in Waddinxveen omdat capelle ermee gestopt is Goede service en vriendelijk personeel. Volgend jaar weer!

Vakantie gered

Dit was de 3e keer dat ik een dakkoffer incl. dakdragers had gehuurd. Deze keer echter niet zo soepel als voorgaande jaren. In Eindhoven kregen ze de dakdragers niet gemonteerd. Het schroefdraad van de auto was stuk. Best raar want de laatste keer hadden ze daar ook de dakdragers verwijderd. Eindhoven (autoverhuurbedrijf) had geen gereedschap en stuurt me door naar Tilburg waar er wel een werkplaats is. In Tilburg bleken ze niet het juiste gereedschap te hebben. Dus gedesillusioneerd weer naar huis en Topspace gebeld. Vriendelijk geholpen en een andere (duurdere) oplossing aangeboden. Namelijk een koffer voor op de trekhaak. Niet zo blij mee want dan konden de fietsen niet mee. Deze trekhaakkoffer kon in Sint-Michelsgestel ophalen. In Sint-Michelsgestel aangekomen bij JWM Bandencentrale. De eigenaar/monteur hoort mijn verhaal aan en bekijkt de auto. "Dat kan ik wel maken!" kreeg ik te horen. Hij het schroefdraad herstellen en uitproberen. Dat ging goed, alleen niet de juiste dakdragers op voorraad. Afspraak gemaakt met Eindhoven en JWM dat ik de volgende ochtend de dakdragers in Eindhoven alsnog ging halen en bij JWM zou laten monteren met dakkoffer. Zo gezegd, zo gedaan. Dakkoffer op het dak en plaats voor de fietsen op de trekhaak. JWM bandencenter in Sint-Michelsgestel heeft de vakantie gered! Helemaal TOP!

Super service!

Vakkundig gemonteerd, wel prijzig.

Vlotte service en correct afgehandeld zorgden voor een zorgeloze reis!

Dankzij de vlotte service - ondanks het late reserveren - hebben we genoten van een topvakantie waarbij alle bagage mee kon in de auto. Dit dankzij de dakkoffer van topspace! Thanks guys! Tot volgend jaar!

Schapendreef 15

4824AM Breda