top service

zeer prettig ontvangen en zeer goed geholpen !! bij ophalen dakdragers keurig gemonteerd en bij terugkomst ook weer netjes gedemonteerd. zeer tevreden en zeker in de toekomst weer naar dit bedrijf.

Top service, prettig contact met Arjan.

Duidelijke en soepele reservering. Prima geholpen bij monteren en retourneren.

Het reserveren gaat erg makkelijk. Een afspraak maken om te monteren ook. Ter plekke (St. Michielsgestel) heel vriendelijk en persoonlijk geholpen. Retourneren kan niet flexibeler. Geen afspraak nodig en binnen een kwartiertje weer weg. Top!

Makkelijk veel extra ruimte

Prima product, fijne sneller service bij het aanpassen van de reserving. Ophaal locatie in Delft was in eerste instantie wat lastig te vinden.

Duidelijk, netjes, goede communicatie

Duidelijke omschrijving, goede service door garage. Prettige communicatie! Fijn om op deze manier een dakkoffer te gebruiken op vakantie!

Makkelijk eenvoudig en stipt

Dakkoffer met dakdragers gehuurd voor vakantie. Was eenvoudig om juiste te bestellen door de goede klantendienst en opvolging. Plaatsing in Oudenaarde was vlekkeloos vriendelijk en snel. Hond en kinderen waren zeer gelukkig met deze oplossing.

Super service

Die dag nog besteld en kon het meteen ophalen en weg brengen in gestel super

Prima dakkoffer en snelle service!

Snel geregeld, goede kwaliteit koffer en perfecte montage en service bij de garage in Schagen. Weer erg tevreden!

Topspace maakt ruimte

Erg tevreden over hoe men geholpen wordt. Box en dragers compleet gemonteetd en gedemonstreerd terwijl je wacht. Ook de boxen van Thule zijn gewoon Top. Voor ons zeker een volgende keer.

Super (vriendelijke) service

Voor de derde keer een dakkoffer en dragers gehuurd en weer helemaal tevreden. Zowel het ophalen en de montage als het terug brengen en demontage gaan altijd snel, volgens afspraak en we worden altijd netjes behandeld

Goed geregeld!!

Goede ervaringen met zowel sneeuwkettingen als dakkoffers. Makkelijk reserveren, ophalen en terugbrengen.

Ik werd prima en snel geholpen bij mijn Topspace locatie Culemborg. Zeer vriendelijk personeel! De koffer zelf was prima al haperde het slot enigszins. Overall tevereden

Vlotte, correcte en vriendelijke ervaring

Vlotte, correcte en vriendelijke ervaring

Super service

Een zeer vlotte service! Zeer aangenaam.

Direct geholpen .Montage was top, goede vakantie gehad en bij terugkomst was alles in orde .

Perfecte service

Vlotte werking en de materialen zijn van topkwaliteit.

Betrouwbare verhuurpartner van dakkoffers

Al een aantal jaar op rij huur ik via Topspace mijn dakkoffer voor zowel winter- als zomervakanties. Helaas heb ik zelf geen ruimte om een dakkoffer op te slaan, maar de service van Topspace voorziet hierin. Mede door de uitstekende service en makkelijke manier van reserveren van spullen, is dit voor mij een bedrijf waar ik graag terugkom.

Perfect!

Gewoon snel en goed geregeld, zoals verwacht.

Prettige en goede service

Had op korte termijn sneeuwkettingen nodig en deze snel kunnen regelen. Kan het zeker aanbevelen.

Zo geregeld, snel op de auto bevestigt en goede service. Toppie.

Goede en zeer snelle dienstverlening en afhandeling bij bedrijf en m.n. kantoor

Wij gaan indien wenselijk zeker weer met jullie in zee.

Echt top !

Top !

Efficient and easy

A lot of Topspace partners, so easy to find a time and place for getting the box.

top

zeer goed

Fijne service

Bestelling online was prima. Ophaalpunt was een super fijne service van het autobedrijf Spes die de dakkoffer gemonteerd en gedemonteerd hebben. Alles bij elkaar dikke 10 en voor herhaling vatbaar.

Schapendreef 15

4824AM Breda