Prima geregeld

Prima regeling

Bestellen, opzetten, afhalen. Makkelijker kan bijna niet

Mijn enige minpunt blijft dat de kwaliteit van de skibox onder de maat is. Je kan ze bijna uitwringen zo slap zijn ze. Echter voor de service, de klantvriendelijkheid en de toch redelijke prijs verdienen ze toch een 8. De website is oke, gaat prima. Maar als je al klant bent is bellen nog sneller. Alles staat in de computer en ze hoeven alleen de data nog maar opnieuw in te voeren. Binnen een minuut geklaard.

Na een miscommunicatie toch nog goed geholpen

Dakdragers gehuurd die we op konden halen in Eindhoven. Eenmaal daar aangekomen boeken de verkeerde door gegeven te zijn. Na kort telefonisch overleg bleek de juiste art in St Michielsgestel wel aanwezig te zijn. Bij beide zaken prima te woord gestaan en geholpen. Wel jammer dat de organisatie waarvan we ze huurde het heel normaal vinden dat je zelf dan op en neer rijdt om ze te halen. Ondanks dat zij de verkeerde bestelling door gegeven hebben. Gemiste kans

Goede spullen met goede service

Dakkoffer en dakrails gehuurd. Reserveren ging erg soepel en het monteren en demonteren ging ook erg snel

Digitaal bestellen enInfo duidelijk

Het bedrijf is niet duidelijk aan de gevel van het bedrijfspand aangegeven.

Uitstekende service

Ik huur al jaren bij Topspace. Ze komen altijd hun afspraken na. Installeren en deïnstalleren is zo gebeurd.

super helpful and fast service.

Very happy with the dakkoffer rent from topspace and autohuis capelle.

Heel fijn

Goeie service, vriendelijke mensen.

Dakdragers van topkwaliteit!

Topkwaliteit en goede service van garage Biesheuvel in Hoofddorp.

Prima en goed geregeld

Duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid. Alles volgens afspraak afgehandeld

In een mum van tijd was de set-up gedaan en was ik klaar om te gaan. Ook bij retour zeer snelle service. Ik had geen problemen om mijn tassen in de koffer te stoppen en de rit verliep soepel.

Very good contact and service

Very satisfied with the service and contact provided by Topspace. They were contacting me when my initial choice of the chains was not fitting to my car model and give a proposal for another model.

Super geregeld

Snel geregeld en keurig gemonteerd en gedemonstreerd. Zeer tevreden.

Aanrader

van begin tot einde is alles vlot verlopen.

Gewoon geweldig

Eenvoudig bestellen via topspace en zeer vriendelijk geholpen in de vestiging!

Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen door medewerkers van de vestiging in Alblasserdam.

Altijd goed

Weekend weg met 2 kinderen altijd ruimte te kort en om nu een box te kopen voor die 1e keer per jaar is dit een uitkomst

perfecte service

2e maal dat ik via jullie dienst een dakkoffer bestelde. net zoals vorige maal, vestiging in Turnhout, topservice. zeer vriendelijk, behulpzaam, geen enkel probleem om nog iets te veranderen aan de bestelling, ik was namelijk de sneeuwkettingen vergeten bij te bestellen. deze zomervakantie mogen jullie ons zeker terug verwachten !

Uitstekende service

Het digitale contact liep heel soepel. Er werd snel en adequaat gereageerd. De dakkoffer was prima. De service van garage Autoweerd uitstekend. Wij zijn erg tevreden en komen graag terug.

Snelle en goede service

Alles perfect geregeld. Van reservering tot montage

Service zoals verwacht

Alles prima verlopen zoals afgesproken Skibox was in prima staat Handige service als je zelf geen plaats hebt om skibox op te slaan

Snelle en makkelijke service

Al een behoorlijk aantal jaren klant en ik ben zeer tevreden. Het aanvraagproces is zeer eenvoudig en de afhaal locatie prima nabij gelegen. Daarbij waardeer ik de oplopende korting als terugkerende klant zeer.

Snelle vakkundige levering

Behulpzaam ook met andere zaken en vriendelijk bij SPW in St Michielsgestel.

Top spul en snel erop en eraf

Had dakkoffer nodig voor wintersport. Supersnel geholpen, goed spul, snel erop en eraf en alles keurig volgens afspraak. Aanrader!

Precies wat ik nodig had (sneeuwkettingen voor mijn SUV) voor een redelijke prijs. Prima service bij het ophalen en terugbrengen.

Schapendreef 15

4824AM Breda