Super geholpen wat een perfecte service

Snel, eenvoudig, simpel

Fijne duidelijke service

Zoals gezegd

Genoeg ruimte voor je bagage

Snel en netjes gemonteerd en bij terugkomst ook weer gelijk eraf gehaald!

Goede materialen, op tijd en borg direct weer retour!

Al voor de derde gebruik gemaakt van de diensten van Topspace en alles altijd prima geregeld.

Al jaren klant voor Skiboxen en sneeuwkettingen

Al vele jaren klant bij Topspace, uitstekende prijs- & kwaliteitverhouding, brede en deskundig netwerk van montageplekken.

Alles keurig en vlot geregeld.

Borg teruggestort binnen enkele uren na inlevering. Zeer goede ervaring dus !

alles volgens verwachting

Sneeuwkettingen gehuurd die waren schoon en in handige tas opgeborgen, ophalen en inleveren ging gemakkelijk

Een goed product met een matige service.

De producten van topspace zijn prima. Het nadeel is dat ze geïnstalleerd worden door verschillende lokalen garagebedrijven. Daarbij ben je overgeleverd aan de grillen van deze lokale ondernemers. In mijn geval werd ik zowel bij ophalen als retouren geholpen door een knorrige oude man die duidelijk de laatste dagen tot zijn pensioen aan het volmaken was en in het geheel niet bezig was met service verlenen in welke vorm dan ook. Onaardig en niet klantvriendelijk. Hij werd gelukkig aan het eind van het proces vervangen door een vriendelijke dame, maar toen was het kwaad helaas al geschiet. Voor mij helaas een reden om volgende keer elders te boeken.

Zeer goed geholpen en goede service

Zeer tevreden over de wijze van reserveren en alles lag klaar bij het ophalen. Terugbrengen was ook helemaal goed.

Top product voor een top prijs en service

Een aanbeveling als het gaat kwaliteit product , prijs en service

Perfecte service

Goede dakkoffer, snelle en duidelijke communicatie. Snel gemonteerd en weer eraf gehaald. Voor een nette prijs. Volgend jaar maak ik er zeker weer gebruik van!

Snelle en fijne service

Ik kon zo naar binnen rijden en binnen 10 minuten zaten mijn dakdragers erop, alles lag klaar. Ik moes alleen nog tekenen en kon door, mooie en nette dakdragers voor een goeie prijs.

Weer super en snel geholpen!

Ook al was ik zelf vergeten te reserveren ben ik toch nog binnen een dag perfect geholpen in Numansdorp.

Zeer goede service

Van het begin tot het eind van de huur van sneeuwkettingen ben ik zeer tevreden. De website is duidelijk. Omdat ik kettingen voor een niet doorsnee bandenmaat moest hebben, werd er een additioneel advies gegeven. Er werd aangeboden de kettingen om de banden te leggen als oefening... Borg stond op de terugbreng dag nog op mijn rekening. Volgende keer ga ik zeker hier weer huren.

Al jaren zeer tevreden klant!

Ik huur al jaren een dakkoffer bij Topspace, altijdgoed materiaal, snelle installatie en retourname, en afhandeling borg terugbetaling. Bij afhaallocatie Ducar in Alphen aan den Rijn weten ze wat service is.

Nooit meer een ander! Wat een topper

Nu voor de 2de keer een dakkoffer gehuurd in Sint miechels gestel, wat een onwijs vriendelijke en behulpzame man! Hoop dat hij dit nog lang blijft doen, kunnen wij zonder gedoe en zorgen een dakkoffer huren.

Alles goed geregeld

Prima alles op tijd geregeld

Duidelijke site makkelijk te regelen.

Fijn bedrijf om spullen te huren.

Prima service!

Prima service!

Erg tevreden met de goede service

Voor de derde keer sneeuwkettingen gehuurd en ze gelukkig opnieuw ongebruikt kunnen retourneren. Er wordt snel gereageerd op mijn vragen en meegedacht. De borg wordt ook vlot weer terug gestort.

Alles op tijd goed geregeld

Een mooie ruime dakkoffer om mee naar de wintersport te gaan met vijf personen.

Goede service en duidelijke uitleg

Loopvlak sneeuwketting gehuurd en de benodigde uitleg werd goed en duidelijk voorgedaan en de ketting werd op maat voorgemonteerd, zodat in geval van nodig de ketting er in een keer opgezet kan worden. Door omstandigheden werd de sneeuwketting iets te laat bij het filiaal aangeleverd. Maar er werd duidelijk hier over gecommuniceerd.

Super goed !

Super goede service alleen jammer dat je korting niet meer word als je twee keer per jaar huurt

Prima service, hulpvaardig!

Geweldig geregeld altijd. Al vele jaren zeer tevreden

Snel en correct

Snelle reactie op de aanvraag, binnen 24 uur zaten de dakdragers op mijn auto.

Schapendreef 15

4824AM Breda