Hele goede service en klantvriendelijk.

Goede service, aardig personeel en je kan er goede afspraken mee maken.

Zeer goede service

Heel makkelijk om spullen mee op vakantie te nemen.

Geweldig!

Echt top sevice! De dakkoffer is netjes geplaatst en van hele goede kwaliteit. Wij waren iets eerder terug, gebeld en konden de dakkoffer een dag later laten demonteren, ook de borg stond een dag later weer op de rekening. Daarnaast kregen we een voucher van 50% korting over de dagen die we niet benut hebben!

Alles correct en goed verlopen

Veel plezier gehad van de extra laadruimte

De montage in Sint Michielsgestel is perfect verlopen. De dakkoffer is zeer kundig, met beleid en in alle rust zeer adequaat gemonteerd. Voor ons de 1e keer, maar voor herhaling vatbaar.

Elk jaar weer een goede service

Snel gereserveerd en geregeld en prima behandeld.

Ben bij topspace sint michielsgestel geweest , en ben zeer goed geholpen nadat bleek dat we de verkeerde koffer hadden. Het werd snel goed en behulpzaam opgelost. Zeker een aanrader.

Veel extra bagageruimte op vakantie met goede service

Deze eerste keer smaakt zeker naar meer. Bij monteren geen omkijken naar en alles zit stevig en veilig opgeborgen tijdens de reis.

Een prima service

Makkelijk boeken. Snelle service.

Uitstekend behandeling

Zowel bij ophalen en terug brengen goed behandeld. Ook de afhandeling van borgsom supersnel gegaan.

Snel en correct geholpen voor een onbezorgde vakantierit!

Fijn dat ik snel mocht worden geholpen en dat de Thule dakkoffer goed paste bij de verpakking van de vakantiespullen. Bij inleveren van de dakkoffer was er direct aandacht voor mij en binnen 5 minuten kon ik terug met de belofte dat de borgsom snel terug gegeven zou worden. Wat ook het geval was: nog dezelfde dag Hartelijk dank voor service en vertrouwen.

Gemak en service is buitengewoon

Gemakkelijk bestellen en service op locatie altijd vriendelijk en stipt

Ieder jaar weer ontzorgd!

Ik huur al voor het vierde jaar een dakkoffer en rails. En elke keer volledig ontzorgd daarmee. Zeker ook door de fijne service in Sint-Michielsgestel, waar de flexibiliteit, vakkundigheid en ook zeker de gezelligheid altijd aanwezig is. Volgend jaar weer.

Precies wat je nodig hebt!

Zeer doeltreffend en makkelijk geregeld, heldere info en alles klopt meteen. Super duidelijk. De montage service bij Autoweerd in Utrecht was heel vriendelijk en behulpzaam. Niks te wensen over. Topservice.

Goede service en oplossing voor extra ruimte op vakantie

Zeer eenvoudig te reserveren. Montage en demontage gladjes verlopen. Goede service.

Klantvriendelijk bedrijf en snel en naar tevredenheid geholpen!

Snel, vriendelijk en servicegericht!

Fijn bedrijf met fijne medewerkers. Goed bereikbaar, flexibel en service gericht. Ik kom hier nog zeker terug.

Snelle en flexibele service, mooie kwaliteitsproducten.

Geweldig, volgend jaar weer!

Last minute nog dakdragers gehuurd via topspace en deze kon ik ophalen in Sint- Michielsgestel, op afgesproken tijd werden deze zonder enige moeite gemonteerd op onze auto. Wat een service! Tot volgend jaar!

goede, correcte service - perfecte ontzorging

een reis met 5 personen (inclusief een cello) naar Noorwegen kon niet zonder een dakkoffer. Perfecte service, goede ontzorging en geen gedoe.

De mannen hebben ons heel goed geholpen en uitleg gegeven. Vriendelijk personeel

Als altijd uitstekend. Snel, vakkundig, mooi zo!

Erg vriendelijk en professioneel

Medewerkers bij Topspace zijn erg vriendelijk. De producten zijn top en terugbetaling van de borg gaat snel

Ik ben vriendelijk, snel en duidelijk geholpen. Er word meegedacht in oplossingen.

Schapendreef 15

4824AM Breda