top service

Makkelijk afspraak kunnen maken en zowel bij ophalen als terugbrengen direct geholpen tijdens een kopje koffie.

Keurig geregeld en snelle montage

Netjes te woord gestaan en bij een aangesloten Vakgarage in Nieuwegein gemonteerd. Snelle montage en vriendelijk geholpen.

Snel, gemakkelijk en goed.

Doet wat het belooft te doen goed.

Vlot een kofferbak geregeld.

Uitstekend geholpen vlak voor onze vakantie. Dragers en kofferbak.

Top service Zeker een aanrader

Super service

Afgelopen 2,5 week een dakkoffer gehuurd vanuit JWM bandencenter in sint Michielsgestel. Hele aardige man, goeie service en een snoepje voor de kinderen

Vakmanschap!

Heel goed geholpen door JWM Bandencenter (in Sint-Michielsgestel). De dakkoffer vakkundig geplaatst en goed geadviseerd. Tot de volgende keer!

Geen minpunten en snelle service

Zie koptekst

Zeer tevreden.

Goede services, vlotte montage zowel erop als eraf. Borg weer snel teruggestort. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nieuwe spullen en perfecte service van Auto James

Wij hebben naar tevredenheid een auto specifieke set dakdragers gehuurd. A- merk materiaal en een perfecte service van hun partner wat een vooraanstaand autobedrijf is (Auto James). Volgende huur van dakkoffer of dragers zeker weer via Topspace

Top service. Ik heb ze in Sint-Michielsgestel laten plaatsen. Ging super, netjes en keurig geholpen.

fijne service

service in Sint-Michielsgestel was perfect, Gastvrij, deskundig en snel.

Super goed geregeld allemaal bij Topspace!

De Thule dakkoffer en dakdragers zijn van top kwaliteit en makkelijk in gebruik en het extra brandstofgebruik valt ook mee.

Snel en betrokken

Administratieve afwikkeling van een order is snel en adequaat. Borg wordt vrijwel per omgaande teruggestort. Prima!

conform afspraak wordt gehandeld

Snel geregeld

Werd direct geholpen zowel bij monteren als demonteren

Uitstekende service

Dakdragers zijn eenvoudig te bestellen via de website en worden gemonteerd en gedemonteerd voor je. Prima service dus.

Voor het eerst een dakkoffer gebruikt en het is prima bevalen. Het bevestigen is makkelijk, de prijs was niet hoog en de borg word snel terug gestuurd. Het ophalen en afgeven duurt maar enkele minuten waardoor je snel weer op pad kan gaan. Ik heb er een goede ervaring mee gehad en zal dit zeker aanraden aan anderen.

TOPspace uitstekend bevallen

Voor de eerste keer een dakkoffer gehuurd welke uitstekend is bevallen; goede service en snelheid van monteren en ook bij terug brengen meer dan prima. Ook al bericht gehad dat borg inmiddels terug gestort is. Aanrader voor in de toekomst.

Ideaal voor de vakantie

Snel en makkelijk gereserveerd. Haitsma in Franeker heeft ons heel fijn en correct geholpen met de dakkoffer!

100% recommended

2nd year I try their services and these guys are always great. flexible, fast, high-quality product. Will definitely be back

Uitstekende service

Ook deze zomer weer dakdragers gehuurd van TopSpace via Bandencenter JWM in Sint Michielsgestel. Uitermate vriendelijke ontvangst en meer dan behulpzame medewerker (zelf ook nog 'n extra handje met terugplaatsen reservewiel dat nog in mijn kofferbak lag ;-)). Snelle montage van de dakdragers op afgesproken dag/tijd en daarnaast flexibel in retourname (last-minute verhindering aan mijn kant op de afgesproken tijd, maar geen probleem om eerder/direct langs te komen).

Veel ruimte, goede service en keurige prijs

Online een topkoffer huren inclusief dakdragers is bij Topspace een fluitje van een cent. Alle autotypes worden snel gevonden zodat de dragers ook echt passen, zelfs bij panorama dak. Prettig en vlot geholpen in Huizen bij Lubbers. Mooie nieuwe zwarte koffer meegekregen, niet zo'n grijs afgekloven bak. Bij inleveren was ik iets verlaat maar ze hebben bij Lubbers gewoon op me gewacht. Hulde!

Voor tweede jaar op rij de xxl dakkoffer gehuurd, duidelijke communicatie, redelijke prijs, goed product en prima administratieve afhandeling. Echt TOP!

Goede service! En bovendien heel gemakkelijk!

Schapendreef 15

4824AM Breda