De dakkoffer heeft weer goed zijn werk gedaan !

Arjan van LPG Spijkenisse heeft goed geholpen met het opzetten en afhalen. Borg een dag later al teruggekregen ! Superservice !

De koffer werd bij aankomst gemonteerd op de auto, zoals afgesproken. Daarbij werd de benodigde informatie verstrekt om de koffer juist te kunnen gebruiken. Dat was wel nodig want dit was de eerste keer dat we op vakantie gingen met de dak koffer. Gedurende de huur kon ik voldoende spullen in de koffer kwijt, waaronder meerder sporttassen. De dakkoffer heeft de hele vakantie op het dak gezeten en is niet er afgegaan. Overigens zou dat wel kunnen. Met 4 draaiknoppen zou dakkoffer zo los zijn. Een parkeergarage in was ook geen probleem. Een nadeel van de koffer was dat bij een snelheid van 60 tot 90 kilometer per uur de koffer/dragers ging fluiten. Als je de 100 kilometer per uur bereikte hoorde je die niet meer. Bij de terugkomst is de koffer netjes en zonder schade gedemonteerd. Na een kwartier kon ik weer mijn weg gevolgen. Als ik nog een keer een dakkoffer nodig zou hebben zou ik het zeker weer doen.

Snelle afhandeling, prettig contact, vragen goed beantwoord

Snelle afhandeling, prettig contact, vragen goed beantwoord

Tevreden met de koffer en de service.

Afwikkeling op locatie (Tilburg) ging snel en vriendelijke mensen. Dakkoffer zag er netjes uit. Prima ervaring.

Vlotte service en kwaliteit

Vlot en stipt geplaatst en degelijk materiaal

Top geregeld bij Topspace!

Makkelijk reserveren, correcte en vlotte retourbetaling van de borg.

Goeie en duidelijke service.

Snel en duidelijk. Fijne mensen ook bij de garages.

Makkelijk, snel en professioneel

Snelle montage van de dakkoffer en goed materiaal. Super!

Super tevreden, goed product en goede service

Ophalen ging vlot. Kreeg een lekker bakkie koffie aangeboden. Leuk praatje over de vakantiebestemming. Top! Wegbrengen ging eveneens vlot. Kwam aanrijden, meldde mij bij de receptie en 5-tellen later lag de koffer weer in het rek. Een dag daarna werd de borg al weer op mijn rekening gestort. Dubbel Top!

Gesmeerd geregeld!

Gewoon uitgevoerd als wordt beloofd. Fijne service. Volgende keer boek ik het wat vroeger zodat ik het dichterbij kan afhalen.

Goede service, snel geregeld.

Goede service en snel geregeld! Kwaliteit dik in orde.

Snelle montage op de afgesproken tijd

Snelle montage van de dakkoffer op de afgesproken tijd.

De koffer en service helemaal top een aanrader

Helemaal top

Snelle service, vriendelijk personeel

Dakkoffer werd bij aankomst direct gemonteerd. Bij het terugbrengen ook direct gedemonteerd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Super goed geholpen door autobedrijf Westerink uit Harderwijk

Prima service!

Een goede service en uitleg.

Goede service!

Fiersendragers worden netjes gemonteerd.

Zowel ophalen als inleveren van de dakkoffer verliep vlot. De borg werd nog dezelfde dag op mijn rekening overgemaakt.

Makkelijk en goed

Huren ging makkelijk en snel. Dakkoffers is van goede kwaliteit.

Super makkelijk snel en goed.

Wij hadden op het allerlaatste moment nog een dakkoffer nodig voor onze vakantie. Na van alles geprobeerd te hebben hier super snel en professioneel geholpen. Geen gekke dingen of verborgen kosten. Extra punten voor vakgarage de Liesbosch in Nieuwegein die alles hebben gemonteerd.

Super snel geregeld top bedankt

Nette vlotte service. Goed advies en kijken naar de mogelijkheden. Borg afhandeling is altijd snel. Ook erg tevreden over montagepunt in Nieuwegein.

Goed en makkelijk geregeld

Laten we dit eens uitproberen dachten we. Het reserveren was zo gedaan. Via de mail werd de afspraak bevestigd. Op de dag van ophalen vriendelijk ontvangen en in 10 min zat de box op de auto. Het terugbrengen ging net zo vlot en na een paar uur al een mail dat de borg teruggestort is. Prima service

Goede service én montage!

Mijn box werd vakkundig gemonteerd binnen 10 minuten, bleef zelfs tijdens een zware windstoten tijdens een onweersbui onderweg in Frankrijk goed zitten.

Klantvriendelijk en simpel

Handig boeken via site. Ter plekke snel en goed geholpen

Schapendreef 15

4824AM Breda