Geweldige service en producten!

Flexibel in de omgang en goeie en vriendelijke service! Top bedrijf!

Prima geregeld

De dakdragers en dakkoffer werden er vlot en vakkundig opgezet door vakgarege Enting in Hardenberg. Gedurende 2 weken Zuid-Frankrijk geen enkel probleem ervaren, en de dakkoffer kon ik snel en makkelijk schoonmaken na thuiskomst. Het inleveren ging ook vlot en de borg van Topspace werd na 1 dag weer op mijn rekening teruggestort. Dit gaan we vaker doen!

Prima geregeld!

Het is heel handig om te reserveren en het is prima geregeld!

Goede en snelle dienstverlening

Was makkelijk en snel om een dakkoffer te reserveren. Vervolgens een goede dienstverlening bij het servicepunt in Sint-Michielsgestel gehad. Top service met veel keus.

Perfect, snelle afhandeling

Prima geholpen zal zeker nog een keer gebruik maken van topspace

prima bedrijf

Thule bagage box type Thule M gehuurd voor 5 weken reservering plaatsen en uiteindelijk weer inleveren geen probleem. De zelfde dag de borg weer terug gekregen alles netjes afgehandeld.

Top geregeld

Makkelijk on line geregeld, goed service punt En degelijk materiaal.

Twee dagen voor vertrek toch nog een dakkoffer nodig, via Topspace toch eenvoudig en snel een exemplaar kunnen regelen.

Uitstekend!

Zeer tevreden.

Fantastische service

Zonder wachttijd heel persoonlijk en prettig en uiteraard vakkundig geholpen. Uitleg en tips gekregen voor het gebruik en reiniging van dakkoffer. Als extra service met banden op de juiste spanning op weg! Topspace Sint Michielsgestel

top service

gemakkelijk online reserveren. geweldige service bij monteren en demonteren van de dakdragers. nooit problemen met de gemaakte afspraken

Hele goede service

Hele goede service en erg klantvriendelijk. Volgend jaar weer.

Super service! En Brabantse gezelligheid

Snel en vriendelijk geholpen! En tijdens het wachten een lekkere kop koffie banden hal JWM uit Sint-Michielsgestel een dikke 10!

Perfecte service

Dit jaar voor de eerste keer bij Top Space in Sint Michielsgestel de dakdragers en dakkoffer gehuurd. Fijne mensen en een super service. Alles was snel geregeld. Hier gaan we zeker terug komen!

Wij huren al enkele jaren dakdragers en dakkoffer bij Topspace en nog steeds heel erg tevreden. Ze zijn heel vriendelijk en snel met communiceren en geven duidelijke informatie welke dakkoffer je nodig hebt. Montage is demonteren is ook zo gepiept en altijd even vriendelijk!

Prima kwaliteit

Super service

Snel geregeld. In de regio de box laten plaatsen. Snelle en goede service.

Vanaf reserveren tot aan ophalen bij de garage helemaal prima gegaan. Altijd goede ervaringen bij Topspace. Prettig garagebedrijf in Herpen

Vlotte en kwaliteitsvolle afhandeling

Bestelling van de dakkoffer ging zeer vlot en er is een grote keuze aan mogelijkheden. De plaatsing en verwijdering van de dakkoffer gingen zeer vlot. Het personeel was steeds vriendelijk en behulpzaam.

Topservice!

Weer uitstekend.

Net zoals vorige keer uitstekend geholpen. binnen rijden topkoffer plaatsen en 10 minuten later rijd je terug buiten afleveren idem.

Het was een goede oplossing en erg makkelijk.

Voor mijn autovakantie had ik een topkoffer gehuurd. Dit was een perfecte oplossing voor het ruimtegebrek tijdens mijn vakantie met auto en veel passagiers en veel bagage. Door deze ruimteoplossing hadden we een prettige reis en ging de vakantie voorspoedig.

Voor de vierde keer gehuurd via Topspace. Andere garage voor (de)montage dan de andere keren maar keurig verzorgd wederom.

Goede service en communicatie

Het reserveren van de dakkoffer is uitstekend verlopen, duidelijke prijsopgave, snelle opvolging en afspraak. Zeer vriendelijk geholpen.

Gewoon top

Eenvoudig te reserveren, correct qua service en betaling

Schapendreef 15

4824AM Breda