Weer prima ervaringen met dakkoffer met liggers via Topspace

Al jarenlang huur ik in de zomer een dakkoffer met liggers via Topspace, tot grote tevredenheid. De juiste maat is eenvoudig te selecteren, na inloggen blijkt je auto nog in het systeem te staan, korting en betaling wordt soepel geregeld. De koffer is altijd schoon, het montagebedrijf mag iets voorzichtiger met de lak van mijn auto omgaan.

Vlotte service

Goede ervaring. Correct en snelle levering.

Perfecte service

Perfecte service geleverd door garage Jan in oudenaarde

Prima service en goede kwaliteit dakkoffer

Aangezien we de dakkoffer maar een sporadisch nodig hebben en geen ruimte om er een op te bergen, hebben we deze zomer voor het eerst een dakkoffer gehuurd. Dit beviel super. Hij wordt gemonteerd en gedemonteerd en bood royale ruimte aan al onze bagage. Na afloop hadden we de borg nog dezelfde dag weer terug op de rekening.

Snelle online reservering en dito plaatsen

Snel online gereserveerd en zowel plaatsen als verwijderen binnen 10 minuten geregeld. Top geregeld.

Prima ervaring

Elk jaar huren we de dakkoffer. Erg blij met het hulp met op en afhalen. Mooie en goede koffers

Top, snel geen bullshit

Goeie communicatie en ze leveren wat ze met je afspreken.

Gewoon goed

Alles is gewoon goed geregeld. Afspraak gemaakt via de website, montage ging prima en na gebruik weer van onze auto afgehaald. Het enige wat we moesten doen is even de box schoonmaken. Na het inleveren kreeg ik gelijk een mailtje dat de borg is teruggestort.

Mooie prijs en snelle montage

Helemaal super!

Zeer vriendelijk, adequaat en professioneel geholpen. Niets dan prima!

Fijne ervaring, makkelijk en duidelijk

Ideaal voor extra ruimte. Makkelijke website, goede en snelle service bij opzetten en afhalen. Snelle afhandeling mbt terugstorten borg. Voor ons een aanrader!

Zeer gemakkelijk

Snel online geregeld en betaald. Goede service

Dakkoffer voor extra bagageruimte van top kwaliteit.

Voor een eerste keer een dakkoffer gehuurd via TOPSPACZ daar we een voor een extra persoon bagage moesten mee nemen. Snelle zoektocht op de site van Topspace bracht ons bij verschillende modellen (inhoud). Hier een vlotte keuze kunnen maken en gereserveerd, incl. dakliggers ook de kostprijs werd netjes vermeld. en te alles is te huren per dag. Dakkoffer werd gemonteerd bij afhaling op het afgesproken uur. Kortom super service.

van A tot Z alles volgens overeenkomst.

Reservering t/m retour borg ,feilloos plaats gevonden.

Geweldige service

Geweldige service, vakmensen

Mooie ruime dakkoffer. Ook niet geheel onbelangrijk is het bedrijf in Wehl dat de dakkoffer en dragers gemonteerd heeft dan wel gedemonteerd. Netjes, vriendelijk.

Vlekkeloos en flexibel

Duidelijke afspraken, correcte afhandeling. Ook toen ik last minute nog vroeg om iets aan te passen, werd hier zonder commentaar gevolg aan gegeven. Installatie en de-installatie namen slechts kwartier in beslag. Aanrader.

Makkelijk reserveren en betalen, snelle en nette Montage en demontage. Nette dakkoffer.

Snel geregeld

Goede dakkoffer, goede service...

Snel, duidelijk en klantvriendelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Snel, duidelijk en klantvriendelijk. Kortom voor herhaling vatbaar.

Ondanks dat ik 30 min te vroeg arriveerde op de montage afspraak goed en vlot geholpen. Papieren door beide ondertekend. En na 45 min was ik weer onderweg terug naar huis. Bij demontage was dit binnen 20 min. Zeer tevreden dus.

Dakkoffer snel en netjes gemonteerd en demonteert. Borg binnen 24 uur retour ontvangen.

Alles zeer vlot verlopen

Bij aankomst vriendelijk begroet en de nodige uitleg ontvangen. Na installatie kon ik meteen op weg. Bij het inleveren, zelfde verhaal.

Uitermate tevreden over de snelle en adequate service.

Op het laatste moment op zoek naar een paar dakdragers voor een Opel Agila. Helaas niet in Utrecht, maar wel in Breda te huren. Het plaatsen van de dakdragers was bijna net zo snel als een pitstop van Max V. De dakdragers konden na gebruik wel naar Utrecht. Ook daar een snelle actie. Dank voor de service!

Schapendreef 15

4824AM Breda