Top service!

Heel goed geholpen, vriendelijke medewerker en goede service!

Snel bereikbaar, dichtbij af te halen, net product, terugbetaling borg binnen een dag. Top!!

Uitstekend de

Makkelijk te boeken, goede service bij garage Westerink..

Heel tevreden

Prima service zoals altijd.

Topservice

Bij twijfel over het formaat heeft Walter van JWM bandenservice me goed geholpen. Ik kon langs komen met een snowboard om te bepalen welke maat koffer ik nodig had. Tevens kon ik op zijn vrije dag de koffer weer inkomen leveren. Volgend jaar zien ze mij daar weer.

Geweldige service!!!

Na mijn ongeluk op de wintersport helaas de sneeuwkettingen vergeten en 3 dagen later teruggebracht. Fantastisch dat de extra dagen niet van de borg hebben gehaald, hulde!!! Bedankt en zeker tot volgend jaar!!!

Perfect geregeld zowel door topspace als door de vakgarage

Perfect geregeld zowel door topspace als door de vakgarage

uitstekend

uitstekende service en zeer klantvriendelijk geholpen op uw servicepunt in Susteren gewoon geweldig

alles verliep vlot, vriendelijk.

de afspraken verliepen vlot, de montage ook, en de afrekening ook.

Uitstekende service door vakgarage Van Damme in Wildervank!

Betrokken, efficiënt en kundig.

perfecte behandeling, snel, duidelijk, betaalbaar

Dakdragers enz. kondenl binnen enkele dagen geleverd worden en in de buurt bevestigd. Heldere communicatie en directe terugbetaling van de borg

Snel en prima geregeld!

Snel geregeld dichtbij huis, in Bergen op Zoom bij Autobedrijf van Oorschot, vriendelijke mensen,

Efficiënt en voordelig

Makkelijk online reserveren en ophalen in de buurt. Voordeligste sneeuwkettingen die ik kon huren online.

Snelle goede service

Monteren op afspraak dus niet lang wachten. Demonteren zonder afspraak, dit verliep zelfs nóg sneller. Een grote schone sterke dakkoffer en een prima vakantie!

Alles prima geregeld!

Idem

Goede communicatie, snelle service!

Goede communicatie, snelle service!

Zeer teveden

Niets aan toe te voegen

Snel aardig en accuraat

Snelle terugkoppeling op de verkeerde kettingen die ik had uitgekozen Goede uitleg gehad over gebruik van deze kettingen

Alles prima in orde volgens afspraak

Alles perfect in orde. Montage en demontage goed geregeld en correct. Top.

Prima geregeld! Snel en vakkundig

Goede ontvangst, snel geholpen en vakkundig!

Prima vriendelijke service

Prima vriendelijke service

Topservice

Nette service. Vriendelijke geholpen. En bieden ook alternatief aan als ze denken dat je net iets anders nodig hebt. Volgend jaar weer.

Makkelijk geregeld en afspraken volledig en perfect nagekomen.

Voor de wintersport dakdragers en sneeuwkettingen gehuurd. Alles verliep heel soepel. Ik had mijn eigen dakkoffer meegenomen. Deze werd direct en heel snel gemonteerd. Ik kom zeker terug.

Helemaal top!

Door omstandigheden konden we de koffer niet op de afgesproken zaterdag terugbrengen. Wel even gebeld uiteraard. De dakkoffer op maandagmorgen teruggebracht. Zonder inhouding toch keurig de hele borg terugontvangen.

Super snelle en correcte service

Zowel installeren als verwijderen van de bagagebox ging snel en efficient. Binnen 10 minuten waren we weer op weg. Duim omhoog voor Vakgarage Autoweerd Utrecht.

Schapendreef 15

4824AM Breda