Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Nette en deskundig advies

Top service en communicatie!

Geweldige service en fijne medewerkers! We huren de volgende keer weer onze spullen via TopSpace bij Banden Service JWM.

No-nonsense, goede dienstverlening

Duidelijk en snel bestel process, heldere communicatie en prima service. Meer hoeft het niet te zijn zodat je de sneeuwkettingen/dakkoffer/etc. kunt afstrepen van je lijstje en je je verder kunt concentreren op je reis wetende dat dit gewoon geregeld is.

Prima geregeld

Vlotte afhandeling

Afspraken kloppen

Alles snel geregeld

Het boeken, ophalen/bevestigen en terugbrengen van de dakdragers liep heel soepel.

Klantvriendelijke benadering met service!

Na de huur bij Topspace ben ik verwezen naar Bandencentrum JWM in Sint-Michielsgestel. Hier werden de sneeuwkettingen (2 auto's) op maat afgesteld, inclusief duidelijke uitleg hoe dit het beste te doen. Hierdoor geen stress, want de loopvlakketingen konden snel en eenvoudig worden aangelegd.

Goede en vlotte service!

Goed geregeld!

Vriendelijke en correcte service

Vriendelijke, correcte service Kwalitatieve dakkoffer

Top service!

Topspace is gewoon goed als iets wilt huren ipv kopen. Bijna alles is op voorraad en kan gereserveerd worden. Ik huur hier al heel lang spullen voor de auto die ik niet wil kopen.

Perfecte organisatie

Prima aansturing, met een goed advies inzake de sneeuwkettingen, die geschikt zijn voor mijn auto

Makkelijk online bestellen. Top service

Goede kwaliteit producten om te huren. En goede service.

Afspraak is afspraak , klasse

Goed geholpen na verkeerd aanvragen , door mij zelf ,van de bestelling ..

Uitstekend materiaal

Niet nodig gehad. Thuis geoefend met uitstekend resultaat.

Product zoals verwacht!

Product zoals verwacht en op afgesproken tijd af te halen!

Top service bij Topspace!

Snel online geregeld, snel op- en afgehaald!

Prima dakkoffer.

Ruime dakkoffer van goede kwaliteit. Vakkundig gemonteerd.

Goede voorlichting en service.

Door al de jaren heen een plezier hier iets voor de auto te kunnen huren.

Top geregeld

Fijne mensen en alles keurig geregeld

nette service en degelijk product

Ik heb hier sneeuwkettingen gehuurd en ik kon ze afhalen op een locatie in de buurt. Ik heb ze niet onder mijn auto gehad, maar in Frankrijk ben je verplicht ze bij je te hebben, dus hebben ze hun werk gedaan. Niet duur voor een week huren, dus zou het een volgende keer weer doen.

Makkelijk en betrouwbaar

Het selecteren en bestellen van de juiste dakdragers voor mijn auto ging heel makkelijk en hetzelfde geldt voor de skibox en de sneeuwkettingen. Wat ik vooral waardeer is dat ik de volgende dag werd gebeld over de sneeuwkettingen die ik had gekozen, omdat die bij mijn type auto en bandenmaat moeilijk te monteren zijn. Daarom werd me geadviseerd om een ander type sneeuwketting te kiezen die alleen iets duurder is. Ik heb dit gedaan en ik heb ze gelukkig niet nodig gehad, maar het laat wel zien dat men bij Topspace verstand van zaken heeft en meedenkt met de klant. Heel fijn.

Goed geregeld. Bij de locatie gemonteerd en gedemonteerd. Echt super! Zeker voor herhaling!

Top geregeld

Op het laatste moment naar de wintersport met een nieuwe auto waarvoor ik geen sneeuwkettingen had. Ik wilde een andere soort uitproberen en Topspace had deze in de verhuur. Snel geregeld via internet en ophalen op nog geen km van mijn huis.

Snel en efficiënt geregeld

Snelle service en goede afwikkeling. Of ik de goede kettingmaat mee had was niet helemaal zeker bij het ophaalpunt, maar gelukkig niet nodig geweest om dat uit te testen.

Top Service van Topspace

Het is niet alleen de makkelijke toegankelijkheid tot het brede assortiment van onder meer sneeuwkettingen met een duidelijke montage beschrijving via de website van Topspace, maar vooral ook de duidelijke en snelle bevestiging na reservering van het gehuurde materiaal. Voorts was de service van het ophaalpunt (in mijn geval Autobedrijf Besselaar in Eindhoven), veel meer dan alleen het overhandigen van het materiaal. Tenslotte was opvallend dat op dezelfde dag van inlevering, de borgsom alweer was gerestitueerd door het hoofdkantoor van Topspace. Het equivalent van Topspace is dan ook "TOPSERVICE". Graag tot volgend jaar!

Schapendreef 15

4824AM Breda