Goede ontvangst, netjes werken, dak beschermen met deken. kortom super

Mijn eerste keer zeker niette laatste. goede spullen, kortom zeer tevreden komen terug

Snelle, correcte wijze van afhandelen, zowel bij reserveren als afleveren en terug inleveren .en

Ik ben positief verrast door de persoonlijke manier van behandelen bij het zoeken naar een fietsendrager op korte termijn. Ben goed geholpen met de afspraak, en ook het leverende bedrijf was bijzonder klantvriendelijk. En natuurlijk was ik erg tevreden over de kwaliteit van het materiaal! Chapeau!

Perfect geregeld!!

Perfect geregeld!! Zeer tevreden!!

Uitstekende service en prettige bediening. Ik kan iedereen TopSpace aanbevelen.

Prima geregeld.

De koffer stond op afgesproken tijd klaar, werd direct op de dakdragers gemonteerd. Het terugbrengen verliep hetzelfde, en had dezelfde middag de borgsom terug.

Alles verloopt zoals je mag verwachten en conform afspraak

Tevreden

Dakkoffer vertoont mankement, borg ingehouden

Ongeveer 4 weken geleden heb ik voor het eerst een dakkoffer gehuurd bij topspace. Toen ik thuiskwam om de koffer te testen brak direct het slot eraf. Helaas kon ik de vestiging niet meer bereiken ( hier trouwens keurig geholpen tijdens het ophalen en terugbrengen van de koffer) Slot is brak af na 1 keer draaien. Na 2 weken geïnformeerd naar de status, hierop kreeg ik een botte reactie. Na 4 weken eindelijk een reactie, bijna de volledige borg kwijt omdat het sleuteltje afgebroken is. Eerste en laatste keer dat ik iets huur bij Topspace. R. De Bruin

Voor het eerst een dakkoffer gebruikt. Dit ging prima bij Topspace alles ging volgens afspraak. Het monteren en inleveren geen problemen gehad. Helemaal top.

Prima optie, dakdragers op deze wijze te kunnen gebruiken.

In mijn garage heb ik twee paar dragers van eerdere auto`s. Ik heb er niets meer aan. Huren zoals ik nu heb gedaan is beter dan aanschaf van nieuwe dakdragers.

Voor het eerst dakdragers en een dakkoffer gehuurd voor een weekje vakantie. De service is goed verlopen bij het monteren en demonteren van de gehuurde materialen. Bij het retourneren op maandag dezelfde dag nog de borg ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ben altijd net en goed geholpen door uw medewerkers en bij uw steunpunten.Ga zo doorr

Wat een oplossing!

En toen waren we plots met 4, en hadden we een probleem met de bagage. Via Topspace een dak koffer geregeld. Was zeer te spreken over het bedrijf in Den Bosch welke de koffer heeft geplaatst.

Vriendelijke service met degelijke kwaliteit dakdragers

Al meerdere jaren maak ik gebruik van topspace. Materiaal wordt goed onderhouden en montage is netjes. Ga zelf altijd naar St Michielsgestel

Vreselijke klantenservice

Het huren van een dakkoffer is geen enkel probleem. Maar de afhandeling van een klacht laat maanden op zich wachten. Er wordt direct vanuit gegaan dat de klant ongelijk heeft en men moet zich maar bij neer leggen dat Topspace zelf wel bepaalt hoe ze te werk gaan. In dit geval betreft het een zwakke scharnier (kan gebeuren) die bij normaal gebruik is afgebroken waarbij ze direct vanuit gaan dat de klant hier aansprakelijk voor is en de borg achter gehouden wordt.

Goed en duidelijk georganiseerd

Alles was duidelijk, hebben goed geholpen om keuze voor dakkoffer keuze te maken. Bovendien in de garage waar koffer geplaatst is niets anders dan lof, waren ook heel vriendelijk. M.vr gr G.Ernest

Goede vriendelijke wn snelle service

Duidelijke reservering via de website. Nette en snelle financiële afwikkeling en goede en vriendelijke service bij montage en demontage en een prima dakkoffer. Pluspunt is ook de vaste klantenkorting.

top

Goed telefonisch te woord gestaan, omdat we op korte termijn een dakkoffer nodig hadden. Goede service, borgsom vlot terug op de rekening terug gestort. Als we nog een keer een dakkoffer nodig hebben, dan komen we zeker terug

Top geregeld!

Fijne service, snel en duidelijk.

Uitstekend bevallen

Eenvoudig te bestellen, datum en tijd plaatsing en ophalen af te stemmen, aardige en behulpzame werknemer die de koffer plaatst en ontzettend makkelijk die extra ruimte.

Perfect geregeld!

Voor het eerst in mijn leven een dakkoffer gebruikt en dat is toch wel even spannend, zeker op een glazen dak van de Tesla. Topspace heeft me perfect geholpen met advies. De dakkoffer was ook erg mooi (het oog wil ook wat). Ook fijn dat de dakkoffer wordt gemonteerd. Dat was weer een zorg minder. Kortom: ik beveel Topspace van harte aan!

Mooie box en op tijd geleverd

Topspace is de afspraken goed nagekomen. Ik was tevreerden met het formaat. Ook de afspraak met de garage waar de werd gemonteerd verliep prima.

Top geregeld snelle montage en goede kwaliteit

Snelle reactie, flexibel en de juiste service.

De manier van informatie verstrekken, het afspreken en afhandelen heb ik als zeer prettig ervaren en kan dit iedereen aanraden.

Helemaal top

Schapendreef 15