Prima kwaliteit dakkoffer en uitstekende service

Prima kwaliteit dakkoffer en uitstekende service van vakgarage Leidsche Rijn

Topervice van Topspace!!

- Topspace werd aanbevolen door een familielid die hierin het verleden al meerdere keren gebruik van maakte. - De afspraak was snel gemaakt. - Procedure glashelder. - Hetzelfde geldt voor de afspraken met het bedrijf dat de dakkoffer leverde, monteerde en na gebruik demonteerde. - Na terugbrengen en demontage was de 100 euro borg dezelfde avond al op de rekening teruggestort. Conclusie: Volgende keer wéér Topspace!!!

Goede service, snelle afhandeling.

Goede service, zowel qua installatie als uitleg.

Perfecte oplossing voor extra bagage

Uitstekende service! Mooie grote dakkoffers en dakdragers voor een prima prijs! Service punt in Utrecht Stad een dikke pluim voor jullie service en lekkere koffie. Goede uitleg en zeer flexibel in tijd. Bedankt!

Zeer tevreden.

Ben erg tevreden,keurige montage. En netjes afgeleverd. Doordat ik geen standaard montage had voor mijn Citroën kwamen er wat extra kosten bij,maar dit stond ook duidelijk in de voorwaarden,dus geen verrassing. Zelf geen omkijken na. Vriendelijke personeel.

Goede service, vriendelijk

Wederom super tevreden

Super vriendelijke service!

Bij Topspace Thule dakdragers gekocht, helaas foutje bij de levering. Na een belletje werd alles zeer netjes opgelost. De dag erna al meteen het juiste product ontvangen en kreeg netjes een retourlabel om het andere product gratis terug te sturen. Wat ik helemaal top vond is dat ik de volgende dag nog gebeld of de dakdragers naar tevredenheid waren. Kortom zeer vriendelijk, professioneel en aandacht voor hun klant.

Goede service, prima waterdichte koffer

Zie boven

Prima contact zowel via mail en telefonisch, goede service

De dakkoffer van Topspace was uitstekend

Snel en vriendelijk geholpen

Topspace en De Groot Meerkerk zijn een prima plek om een dakkoffer te huren. Dakkoffer was in nette en goede staat. Snelle en vriendelijke afhandeling. Complimenten!!

Super snelle en goede service

De site om te komen tot de juiste maat is top. Snelle levering van de dakkoffer incl. dragers. Vooraf nog een foto gestuurd van de dakrails van de auto om zeker te zijn van de juiste dragers. Montage ging ook super snel. Voor ons een echte aanrader. Ook administratief super geregeld. Gaan zeker nog een keer een dakkoffer huren via Topspace.

Super deskundig en behulpzaam

Met lichte paniek vlak voor vertrek naar Frankrijk nog op zoek naar een dakkoffer en dragers voor een gehuurde Audi A6. Topspace gebeld en langs gegaan. Hier werd ik super goed geholpen. Kon een mooie Harpo dakkoffer huren. Ondanks dat de koffer net terug was, deze werd direct nog helemaal schoongemaakt. Daarnaast een paar mooie dakdragers gekocht. Universeel dus voor volgend jaar ook voorzien! Alles werd gemonteerd, en kreeg uitleg over de systemen. Ook bij het terugbrengen was er weer alle tijd. Kortom zoek je een dakkoffer of dakdragers, ga langs bij dit top bedrijf, waar ze nog persoonlijk aandacht voor je hebben en meedenken in een oplossing

Snel, perfect materiaal, goede service en juristen prijs

Ook complimenten voor Vakgarage De Liesbosch in Nieuwegein! Goede en vriendelijke service

Goed geregeld, goede service

Afspreken gaat snel en goed, koffer er goed.op gezet en alles naar behoren.

Goed en snel geregeld

Ik had geen ervaring met een fietsendrager maar dat was ook niet nodig. De garage waar ik de drager ophaalde heeft alles heel goed uitgelegd en laten zien. Ik ben heel tevreden.

Van A tot Z goed!

Van montage tot gebruik van materiaal zelf was geweldig. Ik ben zeer tevreden en ga volgend jaar zeker weer een dakkoffer huren bij topspace.

Pro-actief, flexibel en degelijk

Had vrij last minute een online afspraak gemaakt voor Eindhoven maar werd gebeld door hoofdkantoor in Breda om er voor te zorgen dat ik snel geholpen kon worden op alternatieve locatie - zodat vakantie niet in gevaar kwam. Installatie vakkundig en snel. Goede kwaliteit boxen (Thule!) en snelle restitutie van waarborgsom. Zeer positieve ervaring, ga zeker volgende keer weer naar hen

Zeer goed. Snelle service, topbedrijf!

Superservice

top

het was top dat we aankwamen gelijk de bak erop (nieuwe) vriendelijk personeel en ook het demonteren van de bak verliep prima !

top!

goede, vriendelijke, behulpzaam personeel. Dakkoffer ideaal voor de vakantie...zo gepiept!

Een hele goede eerste ervaring

Voor het eerst een dakkoffer gehuurd. Alles werd prima verzorgd en geregeld. Dik tevreden.

Super geregeld

Mooie dakkoffer, hier konden wij goed mee op vakantie. Het autobedrijf heeft hem goed geplaatst en gedemonteerd. Volgende keer zeker weer

Handig en ok

De lokale auto garage plaats de dakkoffer. Borg is teruggestort. Wilde niet zelf een dakkoffer kopen. Dus dit is erg handig.

Schapendreef 15

4824AM Breda