Pluspunten
lekkere koffie en altijd snel geleverd. top!
Pluspunten
Wat een leuk bedrijf om koffie te bestellen. En de koffie is heerlijk! Echt wat anders dan van de supermarkt.
Pluspunten
Pakket verloren bij PostNL,vlug ander opgestuurd gekregen.vriendelijke en vlotte service.bedankt Zoë
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit. Verkoopt groene koffie om zelf te branden.
VerbeterpuntenPrijs van groene koffie t.o.v. gebrande koffie
Pluspunten
Perfect. Heerlijke koffie. Snelle levering. Prachtig bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk bestellen via internet. De levering ziet er perfect uit. Ik heb de koffies nog niet geprobeerd, maar ik vind het leuk dat ik drie soorten heb en dat ik die kan proberen hoe verschillende ze smaken. Ook informatie over waar de koffie vandaan komt vind ik plezierig, dat geeft betrokkenheid bij de producenten.
VerbeterpuntenIk kreeg de vorige keer toch een espresso maling terwijl ik gevraagd had om een snelfilter maling. We konden het gelukkig goed gebruiken. Ik heb daar twee keer over gebeld. Het zou mooi zijn als er ook pakken van 500 gram zouden zijn.
Beste Marlies, bedankt voor je review! We letten er altijd heel goed op dat een vraag naar een specifieke maling goed opgepakt wordt. Vervelend om nu te lezen dat er toch iets mis is gegaan. De volgende keer meteen even melden, dan lossen we dit netjes op! (We gaan er natuurlijk vanuit dat het niet nog eens fout gaat ;-))
Pluspunten
Voor ons tot nu toe de lekkerste koffie die er is! Van alles geprobeerd de laatste tijd maar nu toch teruggekomen.
VerbeterpuntenWaarom geen abonnementsvorm? Gemiste kans. Soms schiet het er bij in en zit je zonder koffie, dan haal je toch snel even bij de supermarkt. Een abonnementsvorm zou dit probleem oplossen.
Hoi Carla, bedankt voor je mooie review! We zijn druk bezig met abonnementen, dus dit gaat er zeker aan komen. We houden je op de hoogte! :-)
Pluspunten
overzichtelijke website, goede beschrijving artikelen, gemakkelijk bestellen, goede service
Pluspunten
Heerlijke koffie voor aantrekkelijke prijs. Inmiddels bestellen al mijn collega's hier!
Pluspunten
Altijd: Vers gebrande superlekkere koffie, een goed advies, snelle levering, snelle afhandeling van vragen, personeel met verstand van zaken, eerlijke koffie, lekkere theesoorten, een goed assortiment accessoires, goed verhaal achter de koffie, liefde voor koffie en de klant.
VerbeterpuntenNiet echt. Ga zo door!
Pluspunten
Snel, traditionele uitstraling....
VerbeterpuntenIets lekker bij de koffie (bestelling) ipvkortingsbonnen.....
Pluspunten
Lekkere koffie op een leuke manier gebracht: “met liefde gebrand door ....”
VerbeterpuntenHet zou ideaal zijn als je gemakkelijk een voormalige bestelling opnieuw kon bestellen; Ennuh: “met liefde gebrand voor....” zou het product nog persoonlijker maken:-)
Beste Nicolas, bedankt voor je review! In je account kun je kiezen voor een herhaalbestelling. PS bedankt voor de tip! "Met liefde gebrand voor..." is een leuk idee! :-)
Pluspunten
Snelle levering. Koffie is echt vers. Goede voorlichting op website.
VerbeterpuntenKoffie kon wel iets goedkoper....
Pluspunten
Snelle levering, altijd vers gebrande bonen, goede service.
VerbeterpuntenMisschien meer experimenteren met eigen (speciale/unieke) melanges maken.
Celsiusstraat 2830
6003DG Weert